![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
gix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 31-October 04 ![]() |
vispar jau uz 124 prew paradija, ka sasuke izlien
![]() |
Takijs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 26-December 04 ![]() |
Bus man ar janoskatas
|
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Gaaah, pēdējā sērija bija viens milzu teaser - Sasuka, gana marinējies, biedzot izlien un aizšaujas tālēs zilajās, bet Lee-kun cīņa pat vēl reāli nesākas...Bet lielas cerības uz nākamo sēriju - the might of the mighty Drunken Fist
![]() ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Woohoo! 2 martaa pa TV Tokyo buus 124 seerija, bet apmeeram 3 martaa jau buus paartulkots
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ja tu veel neesi pamaniijis, tad Naruto katru nedeelju ceturtdienas riitaa jau ir pieejams. nav veerts katru nedeelju postot to pashu.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Vo vellos... paldies par info.. man jau likaas ka vinji tulko kad grib............
![]() -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
AARPRAATS šim topikam jau ir 40 lapas
![]() sakarā ar to atļāvos nomainīt polu (vecais bija neaktuāls) btw es nobalsoju par 2 variantu ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Es arii
![]() |
SheWr |
![]()
|
Nu es gan maniaks... Gaidu katru naakamo seeriju kaktaa un grauzhu nagus... Traks var palikt ar shito gaidiishanu.
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Man taa bija liidz kaadai 80 seerijai, tad jau fanaatisms paargaaja (liidz ar Bleach paraadiishanos)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es ar par otro nobalsoju. Pārtraukt skatīties nevaru, vienmēr māc ziņkārībā "kas tālāk?". :3
|
Sigfa |
![]()
|
A gribaas paartraukt skatiities?
|
Kikyou |
![]()
|
Citreiz.
Naruto man uz cietā aizņem turpat vai 20gb. ![]() Es jau labprāt izmestu ārā līdz kādai 120. sērijai, bet mājās ir kāds, kas grib pataupīt visas sērijas... -__- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
veel viena ceturtdiena, veel viena nosubota naruto seerija
![]() shaubos, vai daudzi spees nociesties un nenokachaat mangu peec shiis epizodes.. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 07:45 |