![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Eeeh....gix.... naruto seerijas iet peec mangas... un manga jau ir sizhetiski diezgan taalu... un manga veel tik turpinaas, taapeec uzskatu ka vel ilgi raadiis naruto... Un shiis noteikti nebuus beigas, jo jau laiku atpakalj lasiiju ka ar 131 seeriju saaksies jau naakamaa sezona...
-------------------- ![]() |
gix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 31-October 04 ![]() |
Esmu lasijis mangu, un tur salidzinot ar seriaalu, nu maigi sakot nava paraak daudz kaa kopiiga, jo mangaa ljoti minimali tiek iztaisits tas, ko serialaa izversh!
bet, es jau nerunaaju, ka serials beigsies pec nedeljas vai menesha, bet vienkarshi jutu, ka iet uz galu, jo pamaniju sizheta apvienoshanos ar iepriekshejiem notikumiem, taa teikt gredzenveida kompuzicija! |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
mangai mazs sakars ar seriaalu?
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, nu ir jau arī tādi gadījumi, ka vienkārši beidz zīmēt sērijas un atstāj tikai mangu.... ._.; Jācer, ka šitais nebūs viens no tiem... o_o;
|
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
Es gan teiktu ka seriaals nevis mangu vairaak izveersh, bet vienkaarshi izstiepj... bet tas nu ir mans viedoklis.
Kas attiecaas uz 'cik ilgi ies' - tas atkariigs no popularitaates ratingiem. Kameer buus izdeviigi taisiit - tikmeer seriaals turpinaasies. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
wiper, ne vienmeer taa ir. Domaaju, ka vinjiem veel ir daudz ko raadiit- iesaaktu staastu (Manupraat visaizraujoshaakais no tiem buus staasts par Itachi vs. Sasuke, kuram vajadzeetu buut uz beigaam...).
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
That's a point. Anime nevar beigites līdz Sasuke tiek klāt Itachi, kas vēl kādas episodes 40 nenotiks... So it's not so bad after all. Varbūt es pt vecumdienās vēl skatīšos Naruto...
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Nu nez vai Naruto tik ātri beigsies.. Kāpēc tad viņu licenzēja? Laikam tāpēc, ka bija liela popularitāte.. Un kāds domā uzvārīties.. Nu tad jau par beigām vēl nevar būt ne runas.. Varbūt, ka tas gredzens noslēgsies, bet tik pat labi, tas var būt ķēdes pirmais posms, kurš radīs pavisam jaunu jēgu, jaunu Naruto mērķi seriālā..
![]() P.S. Mangu neesmu lasījis, jo gribu saglabāt intrigu sevī.. -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Sakaraa r licenceeshanu un amerikaanu debiilismu okej es veel sapratiishu un vareetu pats sadzejot jaukus tekstus dalai naruto serijaam, bet esu lasijis mangu bikiit taalaak kaa vini to domaaiebarot, jo blood will come
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
beigaam ar licenzeeshanu nav nekaada sakara, ir vairaaki seriaali kurus licenzeeja tieshi pirms beigaam, ir taadi kurus licenzeeja vispaar pirms publiceeshanas u. tml.
|
Sigfa |
![]()
|
seerija- flashbaks. Buu. Nu vismaz gaara sho to interesantu demonstreeja.
|
SheWr |
![]()
|
hhhm...Sigfa, tu nevareetu iedot linku, kur var jauno seeriju nopumpeet? narutofan.com pashlaik tiek remonteets...
Sigfa |
![]()
|
http://yhbt.mine.nu/t/n127-128.torrent
shie te luuk ir 60 charu aizvietojums, lai nerastos spams. Paldies par uzmaniibu. |
SheWr |
![]()
|
Nu vellos...es jau sen nopumpeejis esmu, bet neesmu noskatiijies, jo suns sagrauza tumbinjas (kaut es nesaprotu japaanju valodu, es vienkaarshi NEVARU paskatiities Naruto bez skanjas...
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Zheel Kimimaro ,bija labs ciiniitaajs.
Ehh next episode preview neko taa arii nepateica sakariigu par naakosho epu ,tik naruto ar sasuki muldeeja. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 22:10 |