![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Heh. Nezinu kas jums tajaas atminjaas nepatika, man likaas izcila seerija! Jaagaida tagad kaada buus turpmaakaa kauja.
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Daaaudz flashbacki. ~_~ But HEY! Vismaz dabūjām redzēt Itachi labo pusi. :3
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
QUOTE(CloudX @ Apr 2 2005, 22:57) var redzeet ka pirksts nonnemts ![]() ![]() -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
man šausmīgi patīk Natruto, tagad gan tikai 29. tiko noskatījos, bet nu tā aizrauj, ka ja no rīta pamanu jaunu sēriju - tad uz skolu laikā nebūšu
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Pakliida taadas baumas, ka jaunajaa 129 Naruto seerijai buushot jauns ievads un nobeigums. Kaads jau redzeejis, iespaidi ? Atliek tikai gaidiit DB reliizi
![]() P.S. - bilde laba, Sasuke uz fakucha staav ![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Heh... jaunaa dziesma man diezgan labi patikaas.
par seeriju - likaas ka buus jau kautkaada darbiiba, bet tad atkal visa seerija aizgaaja vienaa atminju gabalaa.... nu vismaz tas, ko raadiija par naakamo seeriju iskataas daudzsoloshaak... -------------------- ![]() |
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Apr 7 2005, 14:17) Heh... jaunaa dziesma man diezgan labi patikaas. par seeriju - likaas ka buus jau kautkaada darbiiba, bet tad atkal visa seerija aizgaaja vienaa atminju gabalaa.... nu vismaz tas, ko raadiija par naakamo seeriju iskataas daudzsoloshaak... ja tu to dziesmu no narutofan domaa tad tu esi cirvis jo taa dziesma bija 1 apriilla joks kaa viss ko vinni tai dienaa teica ![]() -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
manupraat tu esi cirvis, ja nesaprati ko vinjsh ar to domaa.
Intro ir tiiri ok, bet endings gan man nepatika. Seerija so-so, labaak jau buutu palikushi pie naruto un sasukes, izkaavushies un taa... |
SheWr |
![]()
|
Nu jaa....
![]() Nu tad jaacer ka vismaz naakamajaa seerijaa varees kautkaadu lielaaku darbiibu redzeet, jo jau 3 seerijas peec kaartas tikai ar atminju gabaliem saak apnikt... -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() Outro man gan patika. Epizoodi vispaar nekomenteeshu - 0.0001% action. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Nee, nee, nee seerija bija tiiri ok. Pieveersiet uzmaniibu shiis seerijas mutes kustiibaam (..un vispaar animaacijai), kas nav vairaak kaa tikai viena animaacija (valaa un ciet), bet gan vesels mutes kustiibu klaasts.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
Kas jums nepatiik intro? labs japaanju punk rock... tagad tieshaam jaagaida iistais kautinsh. tomeer, vareejaam vismaz redzeet Itachi good side un veel kaa vinsh kljuva par ljauno......
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
A man gan ļoti patika šitā sērija. Varbūt tāpēc, ka es emsu lasījusi mangu, un zinu, cik nozīmīgi ir zināt, kas tomēr toreiz notika ar Itachi un Sasuke'i.
![]() Un Ending song IR laba. Ļoti. ![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 17:22 |