![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tāks...
1. Jaunais opening, ending = ![]() 2. Itachi = ![]() 3. Bērnības atmiņu sērijas = ![]() Hwaaa... laba sērija. :3 Man labāk patīk atmiņu sērijas, nekā tās, kurās iesāk cīņu un staipa pa 10 sērijām. ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
vismaz labi, ka KAADAM patiik, ka KAADAM ir labi... es vispaar naruto saaku skatiities deelj ciinjaam.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Būs tev cīņas, būs!!!! Just a little bit more patience.
Hmm. Īstenībā. Ja tā padomā.... Jūs vis Naruto skataties tikai dēļ cīņām? -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Šī bi laba sērija... Katon tehnika ir tiešām nice. Naruto tagad vaidzētu pasaukt lapsiņu palīgā.
Nu, skatos vēlviena iemesla dēļ- RPG elementi ik pa brīdim parādās. Progress un attīstība. |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Seerija tikai normaala.... cereeju ka beidzot buus taa ilgi gaidiitaa kauja, bet nekaa... atkal atminju gabali....
Chibi, es Naruto nesaaku skatiities kauju deelj... Man likaas labaa kvalitaate, muuzika, sizhets un arii kaujas.... -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
eh, a man sāk kļūt garlaicīgi Sasuke's bērnībā... Viņš, protams, ir cute and stuff.
![]() Heh, man gan pašā sākumā Naruto likās nenormāli nekvalitatīva anime... Bet kad jau kļūst atkarīgs, tad jau vienalga... Tagad gan levels daudz augstāks.. ^^ -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Tapeec tie, kas palika liidz riitam aniem tusaa atceraties gabalu ...... tagad es pat zinu vina iemeslu why? sasuke must die
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Spectre @ Apr 15 2005, 09:32) Tapeec tie, kas palika liidz riitam aniem tusaa atceraties gabalu ...... tagad es pat zinu vina iemeslu why? sasuke must die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
nu man nav nekas pretim pret taam atminjam.. vairaak top zinaams par chariem... ir tachu tik daudz citu seraiaalu kurus var skatiities un tik daudz mangu ko palasiit.. takaa taa nedeelja gaidiishanas liksies par iisu beigaas...
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
mjā, bet tā kā es lasīju mangu, man jau viss par chracteirem ir zināms un gribās to, ko manga nesniedz... Kustību fightos.
-------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Shitaa seerija gan man taa tiiri gaaja pie sirds ")
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Vai juus esiet gatavi naruto fandubam? Piedaavaaju jums Baka-Anime 1. apriilja fandubu 127-128 seerijai:
mDSL lietotaajiem uzliku uz ftp.trubaz.com/ zem films/cartoons paareejiem varu tikai piedaavaat ed2k linku, vai citur var dabuut nezinu, bat te ir ed2k://|file|(B-A)Naruto_-_127-128_Special._FanDub_(EAC955E2).avi|323858432|9DA1E95ADD5333C64E49A87EC36AB24D|/ It iipashi labi ir izdevusies ED dziesma, bet vispaar jau ljoti jautri vinju skatiities ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
tobish, komeedija, vai nopietni?
![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 16 2005, 14:59) 1. aprīļa variants. ![]() ir veerts noskatiities, tur tiek atklaata visa naruto jeega ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
pilniigs un galiigs sviests. Pirmaas desmit minuutes noskatiijos, izbesiija
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 17:23 |