![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
A es iesāku Naruto skatīties.
![]() ![]() Kāds teica, ka skatās Naruto galvenokārt kautiņu dēļ. Pagaidām nekādu action gandrīz neesmu redzejis. Kurā sērijā sākas kaut kāds action, kurš ilgst vairāk nekā 10 sekundes??? Pagaidām liekas Naruto vēl vairāk iztiepts nekā DBZ. DBZ vismaz daudz runā un daudz kaujas, bet Naruto vienu reizi iesit un tad pārējo sēriju runā ![]() ![]() Nepatika dažās sērijās tas, ka pirmās 7, 8 minūtes atkārto iepriešējās sērijas beigas. ![]() Pagaidām Action ir kaut kur 1%, no visa laika. Vēlāk būs kaut kas labāks? Vai arī Naruto jāskatās ne action dēļ, bet lai paskatītos atmiņas un iepriekšējo sēriju atkārtojumus? |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nez, cik es vismaz atceros... ap kādu... 40-60 sēriju daudz maz action sākās.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Heh, Naruto vispār ir pārpludināts ar flashbackiem, kuri dažiem liekas kā nu baigi krutais character development.
Būtībā - lēts sižeta garumā stiepšanas paņēmiens. Kaut gan japāņiem vispār patīk stopkadri 5 min. garumā ![]() -------------------- Press any key to continue
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Neskatoties uz to ka shii bij kaarteejaa atminju seerija, taa man diezgan labi patika. Vismaz cik raadiija naakamo seeriju, var spriest ka shoreiz gan buus kautinsh... taapeec tagad atkal to nedeelju nevareesu izciest
![]() -------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
QUOTE(dmonster @ Apr 21 2005, 18:41) ![]() ![]() www.narutofam.com tur ir viss ![]() -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
U taa sho seeriju jau neiztureeju un novilku no DB, lai paarliecinaatos par savaam smagaakajaam bazhaam un vinas izraadijaas patiesas, vel viena seerija, ko loti aatri patinu uz priekshu, un noskatijos tikai pashas beigas .......... spoilers turpinas ..... sho flashbaku jau visi ir redzeejushi un izn :/ takshto tikai pedajaa minuute ir, kas jauns un 1 min talking tas ir
![]() Esu greatest spoilers in da world. - > Sasuke tochna mast dai tie vina flashbaki un piedevaam veel kuri jau ir bijushi ir apnikuhsi ^^ -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Labi, labi, bet tā kā beidzot ir cerība, ka flashbacks have come to thier end, Sasuke drīxt dzīvot, lai viņam ar Naruto beidzot IR tas fight! Oh COME ON GUYS. Super-mega-ultra-giga fighters, un nekādīgi nevar sākt.... Visus stāstu par Magekyou varēja ielikt pirmajās piecās minūtēs and persue with kicking the hell out of Naruto.. Mweh heh heh... Anyway. Protams, ka Sasuke mums ir varen sentimentāls puika, kurš nespēj sākt cīņu bez vāāāāāren garas priekšspēles, a la "atcerēsimies good old times".
Oh gods. Bet sērija man tāpat patika. ![]() I rant, i know. ![]() -------------------- ![]() |
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
-------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(Ray @ Apr 21 2005, 21:01) To jau es arī zinu, bet |_| no cash no fun. Tikai mangu līdz 254 dabūju. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
5 dienu laikā esmu ticis līdz 75. sērijai, bet joprojām neesmu sapratis kapēn anime nav nosaukta par "Sasuke"
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
dmonster |
![]()
|
*Citēju* "He (Naruto) is possibly the main character that not allways is in the middle"
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 13:07 |