![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Apr 22 2005, 19:33) QUOTE(CirvjaKaac @ Apr 22 2005, 17:24) o.o kāpēc gan man liekās, ka esmu šito kautkur jau dzirdējusi... Manā LJ par to ir vai katrs otrais ieraxts. Es pat esmu atradusi, kur man ir precīzi tāds pats texts.. 01.09.2005. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 22 2005, 19:37) QUOTE(Kikyou @ Apr 22 2005, 19:33) QUOTE(CirvjaKaac @ Apr 22 2005, 17:24) o.o kāpēc gan man liekās, ka esmu šito kautkur jau dzirdējusi... Manā LJ par to ir vai katrs otrais ieraxts. Es pat esmu atradusi, kur man ir precīzi tāds pats texts.. 01.09.2005. ![]() Hmm... back on topic... Hmm... Vēl nenoskatījos 131. sēriju. Tulīt skatīšos. ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Ietekmējoties no Jushiro Sakaki atsauksmēm (ne pārāk labām, starp citu) kādu laiku uz Naruto pusi pat neskatījos, bet tagad katru dienu atvelku dažas sērijas un noskatos.
![]() Neteiksim ka tā ir kļuvusi par manu mīļāko animi, bet skatīties var. |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
QUOTE(CirvjaKaac @ Apr 22 2005, 18:24) 5 dienu laikā esmu ticis līdz 75. sērijai, bet joprojām neesmu sapratis kapēn anime nav nosaukta par "Sasuke" ![]() Good point there ^^ Bet, ja mēs sižetam pieejam no prozas analītiķa pozīcijām, tad Sasukes tēls tomēr savā ziņā ir pakārtots Naruto, jo, afaik, viņu savstarpējās attieksmes vairāk palīdz atklāt Naruto rakstura īpašības nekā, piemēram, Naruto iekšējie monologi - tātad Sasuke ir Naruto tēla atklāsmes stūrakmens, thus, he can be considered as inferior...Bet, ja Sasuke par daudz sāk darboties uz savu roku, šis pieņēmums smagi sašķobās *izlasa uzrakstīto* I think there's something in my coffee... ![]() But, pievēršoties 131. sērijai, nevar neWOOToties - pulsējošā stīga starp Naruto un Sasuki novelkas arvien spēcīgāk...*perverse shonen-AIish thoughts brewing* -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Ito no Kazuki @ Apr 23 2005, 23:42) manga uz to uzvedina vēl variāk... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Ito no Kazuki @ Apr 23 2005, 23:42) But, pievēršoties 131. sērijai, nevar neWOOToties - pulsējošā stīga starp Naruto un Sasuki novelkas arvien spēcīgāk...*perverse shonen-AIish thoughts brewing* I can't force myself to see what perverse could come of one guy trying to kill another guy.. It happens all the time, so why now? |
+Chibi+ |
![]()
|
Gargh, it's all about the angst!
![]() gabals no mangas. nezin, nevajag daudz, lai tur redzētu shounen-ai. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hmm. I must agree. But there's nothing like it in the anime.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 24 2005, 21:56) Neskatoties uz saliidzinot ar amiishiem daudz mazaako cenzu, animes(arii J-filmas) biezhi tiek vairaak cenzeetas nekaa manga. kas zi .. mok likumi/noteikumi bik savaadaaki, mok produkts tiek biidiits bik savaadaakai (plashaakai?) meerkjauditorijai? Kautvai teixim battle royale manga vs movie, vai shis mineetais naruto piemeers. arii berserk animee nebriinos ka nau teixim mangas staasts par Guts'a beerniibu ar visu pateeva nogalinaashanu, vai erm .. anal abuse. lai gan tas viss liekas outrage/out of bounds/etc, tomeer piedod 'piparinju' visam, vai arii i buutisks izpratnei characteru developmentam, vai vienkaarshi origjinaali autors veeleejies to pasniegt/pateikt taa, palielinot realitaates (kaa zinaams, ne rozhainas) momentu. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Narto sāks rādīt Cartoon Network USA tikai rudenī, cenzūrai ar to nav nekāda sakara. Japānā animei un mangai bieži vien ir dažādas mērķauditorijas, līdz ar to arī atšķirības sižetos.
-------------------- Press any key to continue
|
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 24 2005, 23:05) Gribēt nav kaitīgi ^.^ *higly secret high five* -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
hmm un runaajot par cenzu tad amiishu cenzs un japiishu cenz ir divas dazhaadas lietas.. ja pirmie to dara izgraizot anime/filmu vai paarziimeejot mangu tad otrie to dara tikai uzliekot vizuaalus artefaktus tur kur to pieprasa likums
-------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
man akla ir iestaajies Naruto apnikuma periods ja nopietni neesmu skatiijies kopsh speciala 2 epizodes vienaa jaunaas epas nez kau kad laikam jaapiekjeras ta akal saaks intreseet
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
tuuliit jau iznaaks narto movijs uz dvd atkal buus jautri (ninja fun
![]() -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 13:06 |