![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
paraadi kaadu kuram latvijaa ir vismaz pirmaa filma, tad gan buus jautri...
![]() Nu 132 seerija diezgan laba. Nebija tur iipashu daudz tieshas kaushanaas, bet nu ar labi... Redzam vismaz Naruto FullPower! -------------------- ![]() |
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Apr 28 2005, 16:33) paraadi kaadu kuram latvijaa ir vismaz pirmaa filma, tad gan buus jautri... ![]() Nu 132 seerija diezgan laba. Nebija tur iipashu daudz tieshas kaushanaas, bet nu ar labi... Redzam vismaz Naruto FullPower! laikam naakossajaas 2-3 dienaas iznaaks movijs (pirmais protams daa) uz dvd tad paies veel 2-3 dienas un buus dabuunams dvd-rip ar subiem -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
132.... WOW! Ko tik labu nebiju gaidiijis. Taada sajuuta, ka visas ceriibas attaisnotas
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(SheWr @ Apr 28 2005, 15:33) paraadi kaadu kuram latvijaa ir vismaz pirmaa filma, tad gan buus jautri... ![]() Nu 132 seerija diezgan laba. Nebija tur iipashu daudz tieshas kaushanaas, bet nu ar labi... Redzam vismaz Naruto FullPower! Naruto FullPower=Infinite number of Shadow Replication? ![]() ![]() Naruto filmai jau uz tokyotosho RAWs mētājas... -------------------- Press any key to continue
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Iii... 32 nebija slikta sērija. :3
Žēl, ka atkal atstāja mani veselu nedēļu gaisā karājamies. ._. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Šitā sērija bija lieliska. Wow. Sen tādas nav bijušas. Sabalansētas atmiņu un fight scēnas - much much better, Naruto improves. XD
Man ļoti patika. Naruto beidzot parādīja zobiņus, jā, jā, jā, kā es to gaidīju! Un nav nekā labāka kā Sasuke's sejas izteiksme, kad viņš ierauga kyuubi, mwhah hah hah, TAKE THAT, PRICK!!! ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Un es domaaju, ka tu esi dzimusi lai buutu sasukes fangirl..
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 30 2005, 19:34) Mums ir love/hate relationship. -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Netiishaam DC++ Walhalla huba chataa pamaniiju. Kaadam vareetu intereseet.
[00:19] <[BBB]EnRi> naruto movie is out now subbed by dattebayo dl at their homepage http://yhbt.mine.nu/ -------------------- Because i can!
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(ETM @ Apr 30 2005, 23:28) Netiishaam DC++ Walhalla huba chataa pamaniiju. Kaadam vareetu intereseet. [00:19] <[BBB]EnRi> naruto movie is out now subbed by dattebayo dl at their homepage http://yhbt.mine.nu/ oi! nezheeliigi liels paldies tev ETM!! es, personiigi, nekad nebuutu iedomaajies ka filmu tomeer varees nopumpeet... nevaru izteikt savu pateiciibu ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Yay! ^__^
Nu tad tikai jāsāk vilkt. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
o jā, o jā, o ja , o jā, *skrien lādēt* FINALLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
LOL @ chibis hapyness ,pat dubult iepostoja no laimes
![]() /me iet vilkt muuviku -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
Nu, par filmu - manupraat, bija ljoti ne-narutoiski, bet neskatoties uz to man tomeer patika. No grafiskaa viedoklja ar protams labaak (filma kaa nekaa). protams vislabaak buutu ja filma buutu bijusi iekljauta originaalajaa sizhetaa - nebuutu nekas jauns domaats, bet nu ir labi ar shitaa....
-------------------- ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Naruto filma varetu but interesanta ja es vinu butu redzejis.
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 08:41 |