![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(ETM @ Apr 30 2005, 23:28) Netiishaam DC++ Walhalla huba chataa pamaniiju. Kaadam vareetu intereseet. [00:19] <[BBB]EnRi> naruto movie is out now subbed by dattebayo dl at their homepage http://yhbt.mine.nu/ buut paskatiijies ieprieksheejaa lapaa, buutu shito redzeejis.... ![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
LAbs muuvijs man patika ,bet protams vareeja jau buut vairaak actiona ,bet nu nekastagad tik jaagaida naakosho
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mjaa, laikam 100 gadi paies, kopš es to dabūšu.. *ienīst torrentus*
Edit: Tikko sāku uzmākties CloudX DC++... Hah hah, varbūt ne pēc 100, bet pēc 10 gadiem atnāks! ^^ -------------------- ![]() |
gix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 31-October 04 ![]() |
Tad saac lietot, neviens jau nesaka, ka slikti vecajaa alaa dzivot, bet pavasarii jaiznaak saulite un japaskatas, kas araa notiekas!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
aber..... nesapratu?? ??
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
LOL, par to es neshaubos, vinjsh teica, ka jaabeidz dziivot savaa mazajaa pasuliitee, njem toreentus.
Muvijs teishaam neslikts, labi saziimeets, bet godiigi sakot, gribeejaas redzeet ko vairaak. Maz taa action... |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
![]() iedomājos Naruto movīša reklāmu: "tikai 50% flashbacku! all new animation!!" ![]() -------------------- Press any key to continue
|
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
jeee tiko noskatijos 133 seeriju afigen super
![]() ![]() nine tails rocks ![]() -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Kautinsh jav labs, bet mazliet apnikaas tas ka vienaa seerijaa katrs atrada vismaz 3 jaunas paarcilveeciskas speejas... un sasuke kad paarveershas diezko labi neizskataas. arii kautinja laikaa pashu cilveeki dizains ljoti pasliktinaajaas, bet tas kautinsh jau vien bij taa visa veerts.
-------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Nu luuk, to es saucu par animaaciju! Tiesa, man ar nepatiik sasukes jaunaa forma (mazliet atgaadina DragonBall AF fanartus), bet seerija kaa taada bija viena no labaakajaam.
Laikam, jaatvadaas, jo vairs man nebuus nets, nebuus animes, nebuus nekaa :/ bye |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Mnjaa, jaunaa Sasukes forma mmm, bet kauja ir super-mega-ultra ar to miinusu, ka Sasumem lielaakajaa daljaa gadiijumu bija slikti izziimeeta seja un naruto galva ir kaa no gumijas... citaadi, vienkaarshi gjeniaali. Jaagaida naakamaa seerija
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Jaa, seerija bija sameeraa forsha. Ilgi gaidiitias grautinsh bij labs, un izskatas ka tas veel turpinaasies (ja tikai Kakashi atkal neizjauks (visticamaak ka taa buus)).
Par muuviku runaajot: ") Nu, neskatoties uz to, ka nebija paaraak daudz kautinju (lai gan ja filma sastaav tikai no kautinjiem, tad vinja liekas garlaiciigaaka, jo kautinjus izcilus padara tieshi taa gaidiishana. Respektiivi - jo ilgaak nenotiek action, jo lielaaka bauda to ir skatiities tad, kad tas beidzot pienaak) man muuviks tiiri labi gaaja pie sirds ") Animaacija manaa skatiijumaa ir labaaka nekaa seerijaam. Nu jaaredz stabili |
+Chibi+ |
![]()
|
1) Man nesanāk vilkto torrentus, nenormāl bremzīgi salīdzinājumā ar DC++... >.<
2) Mūvix..... Mmmm...... Mūvix........... Mūvix....... XD Chibi ļoti patika. Labas krāsas, vecais labais Sasuke. XD 3) 133. sērija. Okay. Fine. My agressive part is satisfied, heh heh, taču animācija, manuprat, sukāja. Diezgan pavirši. Vai varut man tā rādās pēc mūvika.... ![]() -------------------- ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Woot, brāļuks laikam modrību pazaudējis, ka regulāri nepārbauda, vai mūvītis nav dabūnams ^^ Labi, pamazām skrien šurp, rīt brokastīs palūrēšu ^_~
133. sērijas + un - reģistrs + Stilīgā lēkāšana pa baļķīšiem +Jaukās bērnību dienu atmiņas (Baka, baka, baka!) +Kustības šķiet plastiskākas +Agresīvais Sas'ke -Sas'kes frizūra -Sas'kes meikaps -Naruto sarkani spīdīgais apvalciņš lapsiņas formā x_x -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 08:39 |