![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Nu nezinu gan... Tikko noskatiijos 133 seeriju. Mani secinaajumi - jaunos maaksliniekus dereetu pakaart, un ja shaadu animaacijas stilu piekops arii turpmaakajaas seerijaas, shkjiet, buus jaapaarstaaj skatiit sho anime... Nu jauki jau, ka shie beidzot sadomaaja viens otram seju izbojaat, bet vareeja taksh vecos maaksliniekus atstaat. Nu neiet pie sirds, un taas personaazhu mutes kustiibas - psc... lame, lame...
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Nespeeju nomierinaaties... NU KAS NOTIEK? Skatoties shito seeriju liekas ka esi izlaidis kaadas paaris Naruto sezonas - pavisam cits Naruto, visa Naruto pasaule, pavisam cits stils. Un taas jaunaas kustiibas - What's up with that??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
netrako, gan jau buus labi
![]() Jaaiet guleet... cik var... |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu, man jau arī vecais animācijas stils bija sirdij tuvāks. u.u
Bet no otras puses, kaut vai tas pats kage bushins nedaudz labāk nostrādāts. Bet dažas sejas izteiksmes tur ir vienkārši... ![]() Edit: Reku. ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Ugh, Kikyou, nemoci mani x_______x Tas bij viens no pirmajiem kadriem, kas man negatīvā nozīmē iekrita acīs...Vēl ļoti nepatīk, ka šitamiem ir tendence totāli deformēt seju brīdī, kad pa to trāpa dūre (it kā galva būtu viedota no kāda mīksta, uzburbuša materiāla vai balona, kas pildīts ar kunkuļainu ķīseli
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
nezinu ko jus visi par taam atminjam shausminaties, tas tak bija skaidrs ka taa buus + ko tad juuus gadijat ? atrus maha4us un vsjo ? man piemeram patika ka tika pastastits par itachi utt, protams pasham ar gribetos vairak aktivitates
-------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
Totalls offtopic - kaa var uztaisiit screenshotu no video? Mani meegjinaajumi beidzas ar melnu bildi...
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Eh nu prastākais variants ir windows media playerī aiziet uz Tools -> options -> performance, un noskrūvēt video acceleration uz "none".
Bet ir arī visādas programas un stuff... |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
QUOTE(Andromens @ May 7 2005, 19:45) nezinu ko jus visi par taam atminjam shausminaties, tas tak bija skaidrs ka taa buus + ko tad juuus gadijat ? atrus maha4us un vsjo ? man piemeram patika ka tika pastastits par itachi utt, protams pasham ar gribetos vairak aktivitates nu es iesaku tadu labu stelli kaa bsplayer tur ir fishka capture frame var izveleties ar lielumu original jeb to ko tu redzi .. -------------------- |
Shino |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 28-February 05 ![]() |
omfg....jus tadi noobi psc nepazorti n aruto.......tadus kaa juus cietumaa jaaliek ...lol
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(CirvjaKaac @ May 7 2005, 23:52) Totalls offtopic - kaa var uztaisiit screenshotu no video? Mani meegjinaajumi beidzas ar melnu bildi... ![]() Windows neņem screenshotus no video overleja. Lieto vai nu pleijerus, kuri to prot (BS Player, Media Player Classic, Zoom Player) vai arī spec. utili, piem HyperSnapDX Ar HyperSnapDX var capturēt arī screenshotus no spēlēm, kuras pašas to neprot. -------------------- Press any key to continue
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, jaunaa seerija (34) tiiri ok. Pat atminjas nebija tik riebiigas kaa parasti. Ja jaunie maakslinieki nemaak ziimeet sejas paaraak labi, tad Super-mega-ultra poweru ziimeeshana vinjiem sanaak top-pro liimenii... ar baudu veeroju black-power chidori
![]() Next episode- 'The promise of boredom' |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nu 129., 130. un 131. sērija bija vienīgās sērijas, kurās flashbaki nekrita uz nerviem. Tas nekas ka flashbaki bija visu sēriju garumā, bet interesanti bija paskatīties par Sasukes pagātni.
Tiku līdz 132. sērijai. Likās jau, ka Sasuke ar savu Chidori jau beidzot pieveica Naruto..... Bet nē, viņš vēl ir dzīiivs. Nekā Naruto nevar nomirt.. Nu kas tas ir? Cerams tuvākās nakamās sērijās Naruto būs pagalam. ![]() Sasuke, sarauj! ![]() Tālāk bails skatīties - visi sabaidīja ar briesmīgu jaunu zīmēšanas stilu. |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu jaa... itkaa jau laba taa 134 seerija. (man jau ljoti patika ka Akatsuki atkal raada
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Shino |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 28-February 05 ![]() |
mangu nesat nekad skatijushies???iesaku paskatiities nebuus TIK stulbi jautajumi....
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 04:28 |