![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
*piekrītoši māj ar galvu*
Man vismaz nav pacietības lasīt tik garus tekstus uz ekrāna. Khmm anyway. Šitā sērija bija ok. :3 Cik es sapratu, viņi tur kādus 4 chapterus bija saspieduši šitajā sērijā? Un vēl, cik es sapratu, nākamreiz būs atpakaļ vecie animatori, ne? |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Jauns sotryline, kurš, manuprāt, ir pat loti intriģējošs. No spoilers, i just think it's interesting.
![]() -------------------- ![]() |
gix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 31-October 04 ![]() |
Jaa, beidzot shitas ir beidzies, un taa patiesi nekas atkal nava noskaidrojies, tagad 20 serijas naruto celsies no gultas un vinju visi dzis apakalj!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*klusi smīn batista lakatiņā*
![]() -------------------- ![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Peec 134. seerijas manas bailes par to ka anime tiks pilniibaa sabojaata ir zudushas... Nenaruto'iigie animatori ir padziiti un Naruto atkal izskataas peec Naruto... Pasham prieks un piu smaida. Tik tie spaarni-rokas, Sasukes meikaps, un Naruto zakjiisha ieteerps taadi... Bet ko normaalajiem animatoriem bija dariit? Bija jaizsmelj tizlo ziimeetaaju savaariitais... Esmu dikti apmierinaats.
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Kursh chapters mangaa jaaskataas, lai tajaa buutu tie pashi notikumi kas atteeloti 134. seerijaa????
-------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Par gariem postiem, saprashanu un liidz galam izlasiishanu:
Jo garaaks ir posts, jo gruutaak to saprast, bet jo droshaak ir, ka saprastais netiks paarprasts. Diemzheel, biezhi taapat paarprot... Nezinu, kaa Shinobi, bet es savu postu rakstiiju, lai atspeekotu Shinobi. Ja nu kaads bija izlasiijis Shinobi garo murgojumu, tad gandriiz droshi, ka vinjsh izlasiis arii maneejo ![]() Shinobi mani ir nedaudz nepareizi sapratis (par spiiti, ka posts bija garsh un es centos ![]() ![]() Un par "tikai labumiem". Protams, ka nav tikai labumu! Es staastiiju par to, ka daudz ko nav veerts "filtreet" caur sevi, lai ieguutu to labo, kas tur atrodams. Lietu, ko tu vari dariit, ir ljoti daudz, bet dziive ir iisa. Maacies noveerteet, ko dariit labaak! Un, ja tavam sacereejumam par "es domaaju naakotnee, nevis pagaatnee" pamats bija domas, ka es tur savaa postaa zheelojos par savu pagaatni, tad sorry. Taa tas nebija domaats. Es tikai gribeeju pateikt, ka skaidri zinu, ko runaaju. Tas naak no pieredzes nevis tuksha muldeeshana. P.S. Luudzu atvainojiet visi tie, kam shis posts traucee dziivot... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ May 16 2005, 15:28) Tava sarakste ar Shinobi traucē dzīvot zvērinātiem narutard'iem ![]() Mani arī mazliet mulsina iebildes pret gariem postiem. Neskaitāmas sērijas skatīties kā gliemeža ātrumā tiek šketināts Naruto šižets (10 sērijas=1 kautiņš (vai vēl trakāk)), tas neliekas mulsinoši, bet sastapties ar trim postiem, kuru izmēri ir above average, jau nozīmē izsmelt visas pacietības un uzmanības rezerves. Piedodiet, naruto mīļi, tās tikai manas pārdomas par tematu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 14 2005, 10:37) šitam es arī piekrītu. galu galā, tad ir jāiedziļinās ne tikai tekstā pašā, bet arī tajā, kur, ellē ratā, tām pieturzīmēm jābūt - nu nesaliekās tās tik automātiski, kā Shinobi-sama domā; galu galā, teikums jāizlasa līdz beigām, lai varētu saprast, kur kuram komatam, semikolam un sazin kam vēl jābūt. un vēl - ja reiz skolā mums ļaunie skolotāji mācīja tās pieturzīmes lietot, tad jau laikam ar nodomu, vai ne? :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa, starp citu, lasiit Shinobi tekstus vienmeer bijis ljoti gruuti. Pieturziimju truukums neljauj regulaari iztiiriit atminju no liekaa, atlasot svariigaako. Ja truukst pieturziimju un rindkopu, tad beigaas galvaa paliek tikai sviests. Taapeec ir jaapaarlasa ottreiz un tresho reiz. Shinobi uzskata, ka vinja posti ir pietiekami svariigi, lai tos taapat izmociitu, kaa arii paljaujas, ka ir taadi edg, kuri vinja postus palasiis savas atminjas treninjam.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(edg @ May 16 2005, 22:44) Jaa, starp citu, lasiit Shinobi tekstus vienmeer bijis ljoti gruuti. Pieturziimju truukums neljauj regulaari iztiiriit atminju no liekaa, atlasot svariigaako. Ja truukst pieturziimju un rindkopu, tad beigaas galvaa paliek tikai sviests. Taapeec ir jaapaarlasa ottreiz un tresho reiz. Shinobi uzskata, ka vinja posti ir pietiekami svariigi, lai tos taapat izmociitu, kaa arii paljaujas, ka ir taadi edg, kuri vinja postus palasiis savas atminjas treninjam. pievienojos :) ak, edg - priecājies vēl, ka viņš punktus liek :)) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ May 14 2005, 18:05) tauta, a īsi un kodolīgi izteikties neprotam? Citādi es pusceļā aizmirstu, kas bija pirms tam, un tad apnīk... Labi, labi, tā jau ir mana problēma.... Bet nu labi, izlasīju. Mhm. Varēja to visu pateikt īsāk, lai vairāk cilvēku izlasītu. Jo ar gari posti automātiski ir nolemti skipam, lai cik labi tie arī nebūtu. QUOTE(edg @ May 16 2005, 21:44) Jaa, starp citu, lasiit Shinobi tekstus vienmeer bijis ljoti gruuti. Pieturziimju truukums neljauj regulaari iztiiriit atminju no liekaa, atlasot svariigaako. Ja truukst pieturziimju un rindkopu, tad beigaas galvaa paliek tikai sviests. Taapeec ir jaapaarlasa ottreiz un tresho reiz. Shinobi uzskata, ka vinja posti ir pietiekami svariigi, lai tos taapat izmociitu, kaa arii paljaujas, ka ir taadi edg, kuri vinja postus palasiis savas atminjas treninjam. Hehz es juutu, ka man buus jaauztaisa jauns thread > "Shinobi posts in new remastered level. Pieturziimes saliktas, neskaidriem jeedzieniem pielikts paskaidrojums, sabiidiits pa rindkopaam." Bet ir viena probleema! > Es nejuutos atbildiigs, ka kaac nav speejis izlasiit manus textus. Tieshi taapat kaa es uzskatu, ka iisi posti ir visparastaakais chats un beigu beigaas paarveehas par multjiigu flame. Manaa utveree visi shitie iisie posti ir taateikt sms alternatiiva un nogalina foruma ideju. Tapee jau es tagad nedaudz retaak posteeju, jo man kaut kaa nevelk iesaistities kaadaa no threadiem jo tur jau praktiski taa arii nekas netiek pateikc. Interesanti paliek kad kaads kaadu apvaino, jo tad arii tiek nedaudz piepuuleetas smadzenes un tiek arii kaads arguments mineets 'aside from' plikaam patikas un nepatikas vaavuljoshanaam. Pilniig jaaplikjee uz pleca tam kursh saduushojas aizkart kaada juutas. Un jo smagaak aizskars jo incantaaki un saturiigaaki posti. Runaajot par to kodoliigumu: Iisi un kodoliiigi > Naruto ir sentimentaals idinsh! Nu ko shii fraaze pasaka? Da absoluuti neko. Un shitaadas kodoliibas salasoties, izklausaas peec prastas bara klaigaashas (es nevienam netaisos atvainoties). Taa ir nevis diskusija bet gan driizaak kaut kas bandu sakjershanaaam liidziigs. Vai driizaak gan religjiskajaam nesaskanjaam kaut kas liidziiigs. Tikko kaads meklee argumentus taa tas shis tiek noraxtiits atkriteekju pulkaa. Nejau velti tika ieviets char ziimju skaita 'min req'. Postu kval iepeejams uzlabojaas par dazhiem procentiem. Domaaju ka dubultpostus vaidzeetu aizliegt. Lai nedomaatu ,ka es te iespeejams nonaaku pretrunaas ar to smilshukastes daliishanu, der patureet praataa, ka, ja reaalajaa dziiivee iespeejama fiziska paarleicinaashana, tad sheit jau tikai mutiski tas iespeejams. Un kameer netiek kas paarliecinosh ar vairaakiem argumentiem prezenteets tas viss ir bomzhu liimenii (atkal man nenaak ne praataa kaadam atvainoties - ja kaads sajutaas aizskarts tad ljoti iespeejams ka tieshi taa arii es par konkreeto (aizvainotais) gadiijumu domaaju. P.S. Daudzaa "Enter" taustinju spaidiishana ieksh posta nepadara postu iespadiigaaku. Tas viss ir vaajs meegjinaajums panaakt vizuaalu apmaanu ar to ka postaa ir tikaa ielikta dzilja doma. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Mļin, atraduši ap ko ņemties. Naruto jau nu toč nav šitās jezgas vērts. Tipiska 21. g.s. anime - nebeidzami flashbacki, atšķaidīti ar drusku actiona un mūžīgiem solījumiem, ka "nu nākamajā epizodē būs kaut kas tāāāāāāāāds!!!"
Un tauta tic... un gaida, jau 134 epizodes ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Taka @ May 17 2005, 09:04) Mļin, atraduši ap ko ņemties. Naruto jau nu toč nav šitās jezgas vērts. Tipiska 21. g.s. anime - nebeidzami flashbacki, atšķaidīti ar drusku actiona un mūžīgiem solījumiem, ka "nu nākamajā epizodē būs kaut kas tāāāāāāāāds!!!" Un tauta tic... un gaida, jau 134 epizodes ![]() Nu nu. Nebuut ne 'gaida jau 134 epizodes'. Daudz kas arii tiek sniegts un gaidiishana no otras puses arii nav nekas slikts- taa sajuuta kad tu ceturtdienas vakaraa pieseedies pie kompja lai noskatiitos jaunaako naruto seeriju ir vnk briinishkjiiga. Ja tur buutu tikai gaidiishana tad lielaakaa dalja cilveeku, kas vinju pashlaik skataas jau buutu paartraukushi skatiities pie 20 epizodes. Bet figti ir, stils ir, efekts ir. Ko veel vajag. Jaasaka, ka saliidzinoshi ar dragonball shis gabals ir 3x labaaks- sho gabalu skatoties rodas entuziasms. Saliidzinot ar Bleach- Naruto visai pamatiigi iepaliek, bet tas laikam deelj manas astraalaas saiknes ar zobeniem, samurajiem u.tml. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 22:04 |