![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
arigato Andromen
![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
es arii tikko noskatiijos 139 seeriju. super! man patika runaajoshaa vardiite!
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ichno hmmmm rodas jautaajums tu esi redzeejusi visu Naruto oO ?
Ja nee, tad iesaku piebremzeet ar jauno epu luureshanu un nokachat visas ieprieksheejaas ..... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
Ichno, taa vardiite ir bijusi arii iepriekseejaas seerijaas, konkreeti tagad nevaru pateikt kuraas, bet tas bija kaut kur tajaas seerijaas, kad notika ciinja ar Orochimaru, bet Naruto ar Gaaru.
-------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Gliita animaacija... arii intriga paraadiijusies, tik atkal nedeelja liidz naakamajai seerijai
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(CirvjaKaac @ Jun 17 2005, 22:25) Ja un + Sakura izskatās skaisti kad raud ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Woah. Man jau likās, ka "Naruto" ir nodzīvojis savu, a ne.. Šitā sērija kā vecajos labajos laikos, kad es biju gandrīz vai pielipusi pie monitora ar wide eyes, ieslīgusi intrigā un pilnīgi bez saprašanas, kas notiks tālāk. O.o Wow. Respect. BEIDZOT.
Mjā.. Gribētos, la Sakurai būtu super-mega-giga fight vismaz ar kaut ko, citādi patiesi sāk likties, ka viņa ir useless. ![]() P.S. Mmm. kaut kā jūs pēkšņi visi sākāt braukt virsū Ichino.. Nu cilvēks aizmirsa par veco sēriju varžu lērumu, vai arī patika, ka vardes atkal parādījās... A to uzreiz " Ej skaties vecās sērijas, kas tu par Naruto viewer... " ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man naruto sāk saistīt vien ar mazāk un mazāk.
Nekas īpašs šitā sērija. ~_~ Ā un Spectre. Man jau liekās, ka neko daudz nemaz nezaudē, ja nenoskatās vecās sērijas... Naruto tik un tā tik daudz tie flashbacki ir, ka arī bez skatīšanās var uzzināt, kas pirmstam bijis. Pie tam, man liekās, ka Ichno-sama mangu lasa... |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
uj tajos flashback reti kad isti pastasta kas pedejas vecajas erijaas ir bijis, vairak stasta par notikumiem kas risinajushies pirms serijam : P un lai tik kads pasaka ka mangaa nebija taas lielas vardes mazais deels ....
-------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
jaa kickyou pareizi teica, es lasu naruto mangu, tad man sagribeejaas seerijas, tagad skatos peedeejaas seerijas, un liidz ar to kopeeju vecaas.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Andromens @ Jun 19 2005, 20:09) uj tajos flashback reti kad isti pastasta kas pedejas vecajas erijaas ir bijis, vairak stasta par notikumiem kas risinajushies pirms serijam : P un lai tik kads pasaka ka mangaa nebija taas lielas vardes mazais deels .... Viņa tak neteica cik tālu tajā mangā ir tikusi, ne? ![]() (ā un starpcitu... KIKYOU. Kikjo ne kikjū. x__x) |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es pareizi saku?
-------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
vo vo s piekritu Kikyou, naruto sak lidzinaties DBZ, Paliek garlaicigak un garlaicigak, un tas serijas sak vilcinaties ehhh, es naruto noskatijos tikai lidz 130 serijai, un velak par tam 8 serijam atri parskreju un sapratu ka naruto vairs nav jegas skatities =))), nenemat mani piere, bet es tikai savu viedokli izsaku =)...
P.S. Iedodiet ludzu torrent kur var mangas novilkt =)) Ludzu |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
QUOTE(MitSuki @ Jun 21 2005, 08:28) vo vo s piekritu Kikyou, naruto sak lidzinaties DBZ, Paliek garlaicigak un garlaicigak, un tas serijas sak vilcinaties ehhh, es naruto noskatijos tikai lidz 130 serijai, un velak par tam 8 serijam atri parskreju un sapratu ka naruto vairs nav jegas skatities =))), nenemat mani piere, bet es tikai savu viedokli izsaku =)... P.S. Iedodiet ludzu torrent kur var mangas novilkt =)) Ludzu spec prieksh mucjea, mangas ===> www.narutofan.com tas nav torrents bet gan web : P bet tur viss ir jauki pieejams tik jaregojas -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
es te taa aizdomaajos, skatoties 133 seeriju. kakashi-sensejs, sasukem teica kad ja vins savas speejas taa izmantos vins driiz mirs. un man radaas izdoma kad varbuut beigaas vins patieshaam''apmetiis zantales''.... taakaa esmu sasukes fane, tas man buutu skumjs nobeigums!
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 09:49 |