IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

88 Pages V « < 58 59 60 61 62 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Naruto, Naruto 2 Shippuuden
lastguru
post Jun 22 2005, 02:57
Post #886

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

Don't worry... visticamaak Sasuke veel padziivos. Tuulinj animee arii buus (iespeejams ka juulijaa-augustaa) time-skip, tad mees atgrieziisimies pie mangas sizheta liinijas, kas apraksta notikumus triis gadus peec Naruto vs Sasuke nesenaas ciinjas. MitSuki varbuut arii gribees noskatiities jo tur ir diez gan interesanti notikumi. Un tur Sasuke veel ir ljpti dziivs... Pie tam, es shaubos ka Sasuke vispaar nomirs kaut kad. vismas es Kishimoto vietaa pabaidiitos taa dariit smile.gif

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ayumi
post Jun 22 2005, 02:59
Post #887

Kyuuketsuki

Group: Chuunin

jaa, tas buus intresanti! laugh.gif
riit iznaaks 140 naruto seerija, kaa es gaidu!

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
Kagome
post Jun 22 2005, 11:39
Post #888

Fire Rose

From: guarding Hell's gates

jeej, beidzot saaksies kaut kas interesants biggrin.gif , gaidu ar nepacietiibu juuliju-augistu tongue.gif

--------------------
+Quote Post
+Chibi+
post Jun 22 2005, 19:45
Post #889

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(lastguru @ Jun 22 2005, 02:57)
Pie tam, es shaubos ka Sasuke vispaar nomirs kaut kad. vismas es Kishimoto vietaa pabaidiitos taa dariit smile.gif
*

word. Sasuke fanu pūļi viņu dzīvu apēdīs!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
CirvjaKaac
post Jun 23 2005, 13:18
Post #890

Danshaku

From: Kačoku zāle

Taaks... 140. seerija. Animaacija dikti gliita, bet sizhets ievirziijaans ne gluzhi taa kaa veeleejos... Jau sapriecaajos ka Kabuto buus kaajas notirinaajis, kas noziimeetu ka Orichimaru arii driiz atstiepsies - A she tev! dry.gif Tam Fuuma klanam gan slimas tehnikas blink.gif

--------------------
Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
+Quote Post
Andromens
post Jun 23 2005, 16:32
Post #891

Between Light and Darkness

From: Latvia - Ventspils

ko es var pateitk par shim pedejam serijam ... sviests, nu jau ar to fuma klanu vinji auzas brauc, drsuku kretiniski tie fileri paleik nafig kuru intrese kaut kads fuma klans, tur jau ir skaidrs ka ne Kabuto ne Orichimaru mes neredzes, j otam taa nav lemts buut sleep.gif kad beidzot saks radit ormalo story kas ir ieksha manga tad jau bus skatamaks tas pasakums ...
p.s ta aniamcija brizam tiesham liekas labaka bet tas jau ir paradoks ja vinji pashi izdoma ko tad ari zzimee labak @_@

--------------------
+Quote Post
Revol
post Jun 25 2005, 15:07
Post #892

Koushaku

In AonE's topic, RangerBAD wrote:
* Topic is 'AnimeONE .: Releases: Naruto 138 [4B475086] Naruto 137 [EB0C46A7] AMGTV 22 [F0AED01C] Recruiting: Translators, QCers, Editors, Typesetters, Distro @ #aone-recruit XDCC & BT: <removed> & <removed> FAQ for irc newbs: <removed> Goodbye, Naruto!'
Quote:
<Killerattacks> OrochiTux, do you know the meaning of the "Goodbye Naruto" @ topic?
<@OrochiTux> rangerbad said that we got a cease & desist from ShoPro

Tiem kas veeljoprojaam neskatiijaas DB speedsubus, bet gaidiija AonE versiju [varbuut ir veel kaads cits iznjemot mani tongue.gif ] izskataas ka buus vien jaapaariet uz DB reliizi sad.gif tongue.gif

--------------------
IPB Image
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
+Quote Post
lastguru
post Jun 25 2005, 15:23
Post #893

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

Es noskatiijos vienu reizi kaadu seeriju abos variantos, un teikshu taa: DB subu kvalitaate ir ljoti laba, vienaa liimenii ar AonE (vienaa vietaa man pat labaak patika DB tulkojums), taa kaa nevajag skumt.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Revol
post Jun 25 2005, 15:37
Post #894

Koushaku

Bet ir taada lieta ka DB gandriiz neviec nekaadu typesettingu, un vinju fontu un kopeejaa subu styling izveele man neiet pie sirds, AonE tomeer nedaudz nopietnaak dara to darbu, bez tam cik esmu vareejis saliidzinaat, lai arii izteikts ir vairaak vai mazaak tas pats AonE subu editings man labaak patiik. DB nav jau sliktaakie speedsuberi [nav vinji nekaadi AJ] bet imo liidz iistas fansub grupas liimenim veel ir ko iet, bet katram jau ir savi kvalitaates kriteeriji tongue.gif

--------------------
IPB Image
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
+Quote Post
Kikyou
post Jun 25 2005, 17:05
Post #895

Kami-sama

140. sērija. Booooo-riiiiing! -__-
KUR IR 3 GADI VĒLĀK SĒRIJAS!? >_<
+Quote Post
jurc
post Jun 25 2005, 20:24
Post #896

Tennou

From: Liepāja

Huh, beidzot esmu arī ticis līdz 140 epai.. 2 nedēļas negulētas naktis ar Naruto nonstop. Tik nu man tagad nepatīk šī gaidīšana, katru nedēļu pa 1 epai... :/
Bet nu 140 epā animācija ir kudiš labāka, var redzēt ka dažās vietās ir smagi piestrādāts ar datorgrafiku.
Domāju ka tagad kamēr viņi tiks līdz Orichimaru, pa ceļām būs jācīnās vēl ar n-tiem Orichimaras monstriem, droši vien pa vidu Sasuke arī parādīsies. Vismaz kādas 30 sērijas tagad viņi pa to pili ņemsies...

QUOTE(Revol @ Jun 25 2005, 15:07)
Tiem kas veeljoprojaam neskatiijaas DB speedsubus, bet gaidiija AonE versiju [varbuut ir veel kaads cits iznjemot mani  tongue.gif ] izskataas ka buus vien jaapaariet uz DB reliizi  sad.gif  tongue.gif
*

Neesi vienīgais.... Zheel, bet nu DB subi ar ir labi, tagad pēdējās sērijas skatījos ar DB subiem, un nesūdzos, gandrīz vai nekādu atšķirību nevar manīt..., bet viennozīmīgi AonE ir daudz cītīgāk piestrādājuši pie subiem..

Kāds vispār paredz cik sērijas būs Naruto? Ka tik beigās nesanāk kā Hameleonu rotaļām - 3000 vai cik tur n-tās sērijas... tongue.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Sigfa
post Jun 26 2005, 10:54
Post #897

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

tu zini, es nemaz nesuudzeetos biggrin.gif man Naruto ir taads patiikams laika kaveeklis. 140 seerija- sakura jau atkal pieraada ka njifiga neko nevar izdariit un ir bezspeeciiga visu priekshaa.
+Quote Post
jurc
post Jun 26 2005, 11:55
Post #898

Tennou

From: Liepāja

QUOTE(Sigfa @ Jun 26 2005, 10:54)
tu zini, es nemaz nesūdzētos biggrin.gif man Naruto ir tāds patīkams laika kavēklis. 140 sērija- sakura jau atkal pierāda ka ņifiga neko nevar izdarīt un ir bezspēcīga visu priekshaa.
*

wowo, runājot par sakuru - tā arī īsti neesmu sapratis kāds tolks no viņas tajā seriālā, tikai visiem maisās pa kājām un neko nedara. Cik atceros, ta viņa tikai pamodināja Naruto ap to vietu kad Hokage tika novākts. Tas no viņas puses arī bija viss. Labi, viņa laikam tur vēl bija imūna pret kautkādām tur ilūziju tehnikām, tas arī viss. Dažreiz kad viņa ir smagi ievainota tā vien domas nāk prātā - "Vo, beidzot tā ku**e nomirs".
Ņemot vērā to ka viņa vēl ir viena no galvenajām varonēm, viņa praktiski neko nemāk, pat zemāka līmeņa cilvēki daudz vairāk pieprot. Bet nu redzēsim kas notiksies tālāk, varbūt parādīs savu apslēpto talantu..

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Taka
post Jun 26 2005, 12:13
Post #899

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

AonE beidzot izspieda 137. un 138. DB jau 140.
Moviju viņi tā arī nav nosubojuši.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
+Chibi+
post Jun 26 2005, 13:10
Post #900

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Skatoties sērijas, man Sakura tracināja ar savu bezspēcību, bet mangā.... UŪŪŪŪŪ... Tik sagaidiet to "pēc trim gadiem" sižetu, tur Sakura ir vienkārši lieliska! Man pilnīgi viss iespaids par viņu mainījās, ieraugot, par ko viņa kļuva. Un tad vairs nebūs <qoute edit JurChiX "Beidzot tā ..... nomirs".

I know, it was a spoiler. rolleyes.gif But a tiny one!

Anyway.

140.sērija. Kaut kāds off topics. Tracina šitā laika vilkšana, bet nu labi.. Tas viss ir cēla mērķa labā.. T.i., lai neapsteigtu mangu. Pagaidīsim.

--------------------
IPB Image
+Quote Post

88 Pages V « < 58 59 60 61 62 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19 June 2025 - 06:18