![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, esmu veel zaljsh gurkjis Anime lietaas, tamdeelj vaicaaju juusu domas par sho seriaalu. Cik zinu vinju veeljoprojaam ziimee, un pavisam nesen veel iznaaca 83. seerija. Pagaidaam esmu redzeejis liidz 20 seerijai un caur torrentu velkaas naakamaas devinjas. Tad nu aicinu juus, Anime guru un arii vnk zinaataajus, izteikties par sho produktu.
Mans personiigais viedoklis ir taads- animaacija visai pieklibo, lai gan man viens cilveeks teica, ka tas esot jauns anime stils (whatever). Storyline's liekaas visai saistosh un speejiigs notureet shaadas taadas zinjkaariigas acis pie monitora. Seerijas tiek vilktas garumaa un ik pa briidim ir kaada seerija kur vairaak ir atminju, nekaa jaunaa. UPDT: ak jaa, tiem kuri nav lietis kursaa, varu piesviest torrentu linku zem Got Woot, kur klaat ir arii seerju apraksts. ![]() (bildi izvilku no guugles, taada miglaina ir, bet nu...) |
![]() ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 26 2005, 13:10) tava piesaiste man ir vnk fascineejosha. To teica Jurchix. ![]() peec 3 gadiem gan jau, ka ne tikai vinja mainiisies, ja padomaajam no veidotaaju skatpunkta, pienjemu, ka vinji buutu izdomaajushi, ka pietiek vienu un to pashu malt, vajag kautko jaunu, tapeec arii tas peec 3 gadiem visticamaak jau buus kaa cits seriaals. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 26 2005, 18:48) QUOTE(+Chibi+ @ Jun 26 2005, 13:10) tava piesaiste man ir vnk fascineejosha. To teica Jurchix. ![]() peec 3 gadiem gan jau, ka netikai vinja mainiisies, ja padomaajam no veidotaaju skatpunkta, pienjemu, ka vinji buutu izdomaajushi, ka pietiek vienu un to pashu malt, vajag kautko jaunu, tapeec arii tas peec 3 gadiem visticamaak jau buus kaa cits seriaals. Whoops. Hah hah. Tā ir kad pa miegam atbild. XD -------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Nu baigo joku laikam AonE izspeeleejushi, vakar paraadiijaas vinju 139 un 140 seerija, un es jau izmociijos cauri DB 139 seerijai
![]() -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE Hello, all. Obviously the user Sleels is not a mod, I'm just using his piece of crap thread to make temporary announcement on. Lately, I've been seeing lots of "hurry up" and/or "did AonE drop Naruto?" types of threads. STOP IT! If AonE dropped Naruto, it will be announced to the entire universe so everyone will know about it the moment it happens. There are currently six of those types of threads on the first page of this forum, including this thread. I'm tired of giving explanations and locking them. So everytime one of these threads are made, that thread maker will get banned. Simple, yes? Also, stop asking AonE to catch up. You have zero influence and cannot persuade any members to do whatever you say, even if it's for the sake of satisfying your weekly Naruto jerk off sessions. domaaju nevajag panikot lieki -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vienīgais, ka AonE nav nosubojuši Naruto movīti.
-------------------- Press any key to continue
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Taka @ Jun 28 2005, 09:56) Jaa un tas baigi grauž es piemeram neesmu skatijies DB variantu cerot uz kau ko labāku -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Bee... 140. sērija sāk atgādināt Akira.
![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jun 28 2005, 16:57) mmm Akira.. pirksti kuriem ir pirksti.. un cik ilgi vinji veel domaa ziimeet to Sasukes glaabshanu??? ![]() ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
141. bija vaajpraataa jeela seerija, bet prieks par vienu- filleri cauri un katru no team7 trennee viens no sannin
![]() Gaidam ar nepacietiibu. Edit: erm... tikko noskatiijos preview 142. un saakas jauns filleris ![]() |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
eh es domaju ka vai nu tuvakajs serijas fileri beigsies, jeb variatns nr. 2 ir taads ka vinji tos mo4is talak ldiz 150. serijai un tad saaks ar isto sizetu ...
bet jasaka viens, vinji ar tiem fileriem fufeli leilu taisa, bija taada vieta 141. epaa kur Ero-Senins pateica ka nu vinji zinot to ka Orichimaru vajadzes 3 gadus lai pariet nakamaja tjermeni, bet pirms tam vish jau teica ka vinsh ir peetijis un zina ka vajadzes 3 gadus ;] nez mozka suberi nepareizi izteicas, bet taa ka visnh to pateica sanak tipa vish to agrak nezinaja . -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Andromens @ Jul 1 2005, 00:14) eh es domaju ka vai nu tuvakajs serijas fileri beigsies, jeb variatns nr. 2 ir taads ka vinji tos mo4is talak ldiz 150. serijai un tad saaks ar isto sizetu ... offtopiks: puikiņ, teu tas "signature" izmēru ziņā vairāk atgādina Siksta kapellas freskas. moš biš samazini? mēs jau visi sapratām, ka teu ļoti, nu ĻOTI patīk Bleach. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Sērija *jau atkal* nekas īpašs. -_-
Pirms next episode preview noskatīšanās es jau cerēju, ka nākamreiz būs 3 g vēlāk sērijas, bet....... GRRRRR!!! >_< |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Sakura visur lien un maisa Narut'am normāli piesist ļaundarus,tā arī gribas pateikt ej &*&&*# , tādām ka tu nav vietas pie ninjdzām.Tagad itkā viņju trenēs Tsunade,nu ta cerams no vinjas sanāks kautkāda normāla medical ninjdza kura nemaisīsies citiem pa kājām.
-------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
"This trip wasn't a waste of time after all" <- Jiraya. IT WAS , goddamnit! Ok, labi, es jau sacerējos, ka ar to, ka Sakura beidzot aizgāja pie Tsunades, viss būs štokos, jaunais storyline and stuff, bet nēēēēēēē.. Dream on, girl, dream on. Ja nākamais fillers būs tāds pats šits kā šitā epizode, es metīšu to Naruto pie malas un turēšos pie mangas... >.<
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:03 |