![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Hehe, nu man ir viens paziņam, kuram es velku Naruto. Viņš gribēja tieši no AonE bet viņu arī besī tie tempi. Nu tad es savelku 25 sērijas, ierakstu DVD matricu un atdodu viņam. Un tā pamazām
![]() Viņš saka, ka tas esot vislabākais veids, kā skatīties Naruto. -------------------- Press any key to continue
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tātad mazliet manas domas kapēc naruto ir palicis tāds takā mazliet neintresants... Kopš reizes kad sāku skatīties naruto un uzzināju ka viņā ir paslēpta lapsa, uzreiz nodomāju - jā būs labais, būs labas kaujas kur naruto sadarbojas ar savu lapsu un izmano pilnībā savas spējas.. Noskatījos pirmās 50 sērijas - nekā nebija, izņemot to vienu sēriju.. bet tas tā, viņam neapzinoties tas notika. Noskatījos nākamās 50 sērijas.. atkal nekā, visas cīņas vienkāršas, nekas tāds īpašs, vienīgais patika Rock Lee cīņa ar Gaaru, kad viņš atvēra tos savus dzīvības ceļus. Tas tiešām bija iespaidīgi, skatījos ar vislielāko intresi. Un lūk te nodomāju - kapēc šādas cīņas nevarētu būt biežāk? Bija labs arī kad Naruto ar Gaaru cīnījās. Vienkārši skaisti un iespaidīgi, bet pārāk ātri tas viss beidzās. Ok, nākamajās 45 sērijās ar bija viena laba cīņa - Naruto un Sasukes cīņa. Beidzot te par sevi dod ziņu arī lapsa.
3 labas cīņas par 145 sērijām? Varbūt kādam tas arī patīk, bet nu man nē. Gribētos lai tādas cīņas būtu daudz daudz biežāk, tēli iegūtu jaunus skillus, kļūtu spēcīgi, lai vismaz kautkas notiek un varētu tiešām skatīties ar tādu intresi ka kalendārā sāktu atzīmēt dienas līdz nākamajai ceturdienai. Un Sakura vispār tur galīgi neiederās, 145 sērijās viņa neko prātīgu nav izdarījusi. Ko dod ka viņa ir gudra.. neko! Uzvara ir chakras daudzumā nevis gudrībā! ![]() Da velk viņi to visu garumā cik vien var.. vairāk ar nekas... -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
sakura tagad buus varen noderiiga, vinjaa maacees aarsteet zivis!
Bet vispaar, ciinjas ir visai daudz, tikai neviena no taam nav skaistas un iespaidiigas. Kaa piemeeram ciinja starp skolotaajiem un ieslodziitajiem vispaar netika paraadiita. Nariisha ciinja ar Baka-kyodai arii drausmiigi primitiiva un neforsha. Kvalitaate zuud. |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
saviesiigaa kompaanijaa tika konstateets ka naruto ir ssausmas 120 seeriju garumaa jebkura cilveeka gariigajai psihei
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
![]() Slinkums pārlasīt visus garos reply bet ja nu kas tad ceturdien tika izlaista jau 145 subbed epizode. Pats velku katru CETURDIENU ( 1x nedeeljaa ) pa vienai seerijai. Izmantoju bittorent protokolu un velku no dattebayo fansubs! |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
man naruto saak apnikt, es pedeejo episodi pat liidz galam nenoskatiijos.. palika garlaiciigi..
-------------------- |
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
Jaa... Naruto tieshaaam saak apnikt... besii, ka vinji vienu ciinju izvelk 3 seeriju grumaa... maitas taadi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
n-jaaa! kas pa daudz tas pa skaadi
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(aivvv @ Jul 30 2005, 15:33) saviesiigaa kompaanijaa tika konstateets ka naruto ir ssausmas 120 seeriju garumaa jebkura cilveeka gariigajai psihei ![]() 145 jau, 2 atsevišķas videosērijas un filma Un vēl galu neredz... -------------------- Press any key to continue
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
bijushie naruto fanaati, luudzu pagaidiet kameer atgrieziisimies pie mangas sizheta - tur gan esot kaut kas jauns un interesants...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
man bij tā ar naruto... skatijos, skatijos aaaaaaav skatijos........ pie 121 epas zb uže... knapi piespiedu sevi noskatiities liidz 125
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
lastguru, tev taisniiba. es jau lasu jaunaako naruto mangu.
patiesu prieku sagaadaa sakura! ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu ok, bet tikai nekaadus plot spoilerus. Savaadaak savaam rokaam nozhnjaugshu. Es te ar visu gribasspeeku atturos no mangas, lai nebojaatu iespaidu. Animeets viss tomeer izskataas daudz labaak.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Er, tie, kas lasa mangu, vai animē vēl arvien kaut ks ņe pa temu? Jau kādu mēnesi nevelku, un nesaprotu, vai maz sākt vilkt....
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
nevelc, nevelc, veel paaris meeneshus pagaidi, tad varbuut buus storylains :S pagaidaam tur iet valja kapitaals bullshitiigs filleris.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 22:14 |