![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
huh, nedomaaju ka tas laiks pienaaks bet...
man naruto ir liidz kaklam man vienalga kas tur ar viniem taalaak notiks. datoraa nepako stav, dzesiisu araa. 150 epa taa neko, but for me- booring! ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
ha ha tagad naruto, tapat ka DBZ viss ievilksies lenam un lenam MURGS! =(
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nespeeju beigt bazhiities, ka liidz gada beigaam vinji laidiis fillerus... jau naakamais filleris cauri, jauns saakaas :S
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
ehh, noskatiijos 151.seer, skatiities vareeja, bet naakamaa seerija atkal filleris *damn
![]() ![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nja.. filleris būs jauns.. bet vismaz tur būs Lee... Varbūt beidzot kādu iespaidīgu cīņu ar varēs sagaidīt.
Bet nu tas gan bija stulbi - pēdējās piecas sērijas izbojāja Naruto purkšķis. Stulbums kautkāds. Tik pat labi viņas varēja nerādīt. Nu bet vismaz Hinatai tika pievērsta vairāk uzmanība. Tas priecē. -------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Naruto pēdējo sēriju trulums un paredzamība liek man šo animi izsvītrot no iknedēļas novelkamo saraksta... līdz beigsies filleri
-------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(CirvjaKaac @ Sep 17 2005, 17:35) Naruto pēdējo sēriju trulums un paredzamība liek man šo animi izsvītrot no iknedēļas novelkamo saraksta... līdz beigsies filleri hmm, filleri te var buut liidz briidim kad rezisori beidzot saaks raadiit kas notiek peec 2 gadiem. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ielīdu ar cerību, ka būs sajūsmināti bļāvieni "Jā, jā, nav viars filleru", a ņi figa... Eh. *iet lasīt mangu*
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es kautkur dzirdēju, ka filleri itkā pēc kādām.. emm... 3-4 nedēļām beigsies. =_= Bet tikpat labi tās var būt kārtējās baumas...
|
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
ehmmm, laikam stulbs jautajums bet kas ir fiileri??
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(animeec @ Sep 17 2005, 23:58) kaut kas taads kas nav mangaa, bet gan piedomaats lai aizpildiitu laiku. parasti low-quality, gan no sizheta, gan no ziimeeshanas kvalitaates zinjas. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Ayumi |
![]()
|
QUOTE(lastguru @ Sep 18 2005, 02:24) QUOTE(animeec @ Sep 17 2005, 23:58) kaut kas taads kas nav mangaa, bet gan piedomaats lai aizpildiitu laiku. parasti low-quality, gan no sizheta, gan no ziimeeshanas kvalitaates zinjas. katraa zinaa tas ko pashlaik skataamies. saakshu turpinaat skatiities naruto kad saaksies notikumi peec 2 gadiem -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
animeec |
![]()
|
njaaa man gan vel patik es nesen tik saku skatities naruto un vispar kaut ko no animes,
bet noskatijos jau pa 3 nedeljam visas lidz 150, lidz hmm nu kada 80 kur gaara bij vis bij ok bet pec tam jau sizhet kaut kads stulbaks palika ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Katram pienaak gruuti laiki. Iespeejams rezhisori vai nu panjeemushi briivdienas vai iekljuvushi slimniicaa, taapeec tos fillerus tik laizh. Bet shitie filleri man tiiri taa neko bija, jo beidzot paraadiija taa kaartiigi manu otro svariigaako charu shinii animee
![]() (a savaadaak pat nezinaaju, kas vinjaa tik labs ka fanoju) -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
animeec |
![]()
|
ew a tipa naruto raada/raadis pa cartoon newtwork?? a cartoon network ir kadas valsts programmma?
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:29 |