![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
dcrow |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Dazhiem anime patiik, dazhiem nepatiik!! Dazhiem patiik tikai kautkaada iemesla deelj:) mani piesaista tiiri vizuaalaa dalja, a kautkaada neizprotaama smisla meklee6ana, nee tur nav taada!!!! Ir dazhi stulbi anime, ir dazhi labi, kurus skatos tikai lai apluuukotu tehniku, vizuaalu dalju. Tak6to kaa kuram, ar to patik6anu. Pastulbi jau ir tie anime... japo6kas savaa veidaa ir izvra6enci!!!
![]() -------------------- |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Da nu tev tur nav taisniba par japaniema nu vispar (katram ir savs viedoklis par visu)Bet nu labi ja japani ir izdzimteni tad tik forsa liela valsts ka japana nepastavetu...Ta ka tev tur 90% nav taisniba par japaniem.Animes ja tev tur ir taisniba, dazas stulbas dazas forsas tikai ir ta ka 80% ir forsas 20% stulbas(tads nu ir mans viedoklis)
![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
par tiem procentie mman buutu citis iedaliijums: 10% vienkaarshi sux, 80% - saktiities var, 10% - oooo!! vaajpraataa labs
-------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
nu japaanjiem ir tas labums ka vinji labi izziimee proporcijas un arii envirorment arii ir preciizi izziimeets taadeejaati tas ir sirdij tuvaaks, vinjiem ir taa magija ielikt patiesuma sajuutu sasvaas multenees, savukaart amerikaanju animaacija ir taada nedabiigi salda, es nerunaaju par visaam, bet gan par vairumu. Cik es esmu redzeejis no Gits2:Innocence nu tur mute valjaa, lai es ko taadu sagaidiitu no latvieshu animatoriem. taa latvieshu 3d reklaam par kaut kaadu banku , galva un un rokas ar 3 pirkstiem, tur jau nervi netur, skatoties uz kaut ko taadu.
![]() -------------------- ![]() |
Lielais Ljaunais Meerglis |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Tremble mortals! Doom has come to your land! ![]() To bypass: O shit! Tagad tikai apjeedzu, kur es esmu, un kaadu naaviigu greeka darbu esmu izdariijis. Vai piedosi jel man, ak, viedais pravieti, urka? Nuu vispaar it kaa lasiit protu tikai 0 un O dazhreiz sajuuk, kad neesmu uzgeerbis manas biezstiklu brilles. Vot tagad bik ljaushu apspiideet visa shii pasaaciena fishku! Big idea tur nav - tikai milzeiga duuma ![]() ![]() To ShinChan: Nu par tiem lohiem nevajag uztvert burtiski, da, i tas vispar uz tevi ne iipashi arii attiecas. "Fucking suxx" tie nav argumenti, tas ir izteiksmes veids tekstaa ![]()
Kaut kur es jau rakstiiju par neapmierinaatajiem. Tagda pierakstiishu par uztveri - nu nafig tas viss jaauztver taa, it kaa es ar saviem postiem censtos ieboreet jums, ka juus esat 2. skjiras cilveeki? Kursh kaut ko taadu teica? Kill him!
![]() ![]() ![]() To JaYzZ: nekas nav 100 %, pat spirts latgaljchikaa nav! Tici man pats esmu iechekojis... VISU MAITAS ATSKJAIDA ![]() To Outlawz: Sieg heil! Sitiet juudus! I mean citaadi domaajoshos! ![]() ![]() To Shinobi-sama: A man savukaart pajaat uz to ka tev pajaat uz to ka man pajaat . . . Un veel man prieks ka tu pasmeejies, jo smiekli, zini, pagarina cilveekam dziives ilgumu tb es paruupeejos( shos) par to, lai tu vareetu noskatiities par 1 animi vairaak un iemaaciities veel paris japaanju vaardinjus. Starp citu manaa sux sarakstaa ietilpst ne tikai mecha, kaut gan taa tur tusee ap pirmajaam poziicijaam. Blyat' kur tu redzeeji, ka es ko rakstiitu par mazo dauni lauveenu? (mozh tev aizdot biezstiklu brilles, a labak aizej pie okulista). Mani argumenti (a ne zb visu laiku ar to atchakareeties?) Tu pats savos tekstos kadereiz vispar paskaties un определись ko tu gribi tur pierakstiit! Pasmatri kakuju hujnju ti napisal! GL, HF un FUCK OFF PS: a labi ja velies vari atbildeet, es arii muuzha ilgumu gribu pagarinaat. Un Hero ir Kiinas "holivudas" razhojums, kas ieslauc naudinju braucot uz ta pasha eezeliisha uz kaa brauca drakoninjs. Un fishku nemaz nav tik gruuti saprast, ja tev filmas beigaas to ieboree taa kaa pirmklasniekiem skolaa boree alfabeetu. Tikai shii pati fishka suxx... To Saiko: Vai kaads tu dusmiigs un nelaipns. Ieshu suudzeeties tavai mammai, ka tu taads. Ceru ka tu dabuusi pa dirsu ( piedodiet par banalitaati pa dibenu ![]() To dcrow: tys ir tiishi tys kuu as pashlaik vaaluus! ![]() |
||
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Long live the queen. Nav sakarīgi tomēr par angliju
![]() -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
to LLM:
Oy raadaas ka es ar mazgadiigu idinju sakeeros ,shame on me. Tev jau valoda raustaas, mosh tev punjku lupatu iedot. Savaadaak tu jau okeaanu izraudaajis no aizvainojuma. Saki no kaada internaata tevi izmeta, mosh es dazhas stiigas paraustiishu un tevi pienjems atpakalj, tu tikkai neraudi gan jau viss buus labi. -------------------- ![]() |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
es te tā skatos llm veidotie topiki ir gari nevar pat izlasīt lbi mtinos atpakaļ uz hp forumu
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
eh....LLM...tu jau esi te saacis dirst dirshanas peec.redz, kaads beidzot tevi ir kautkur pamaniijis (respektiivi atbildeejis uz nu jau bezjeedziigajiem postiem) un nu var malt vienu un to pashu..neapniik.?briinuma ka citi tev veel atbild, jo shis vairs nav dialogs par to kas patiik vai nepatiik un kapeec..tagad jau ir variants ka tu mani nosauci par kraanu un tagad atbildeeshu tev ar to pashu...
p.s.ja shitais sanaacis paarak sviestains, sakiet.aatri tiks likvideets ![]() -------------------- |
Roze |
![]()
|
||||||
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Ehh jūs kļūstat pārāk nekonstruktīvi un esat nonākuši līdz personīgiem apvainojumiem, kas nevienam nav vajadzīgi un nekur neved.. Mani interesē daži jautājumi:
Ko nozīmē "komercializēties" šajā gadījumā? (proti manā izpratnē tas ir strādāt virzienā lai gūtu visplāšāko auditoriju, taču tas nenozīme, ka visa sfēra līdz ar to sāk kaut ko zaudēt)? Un ja reiz atzīsti ka ir pāris lietas ģeniālas, kur tad ir pamats teikt ka sako viss? Vai ir kāds žanrs / novirziens / mākslas veids / autori / u.c. kas LLM patīk?
Visa "fishka" jau manuprāt ir tajā nevis ko tev ieborē (lai gan reizē to ir gan viegli gan grūti izdarīt), bet gan ko tu pats pieņem un kas tev liek par kaut ko aizdomāties. Pretēji tas viss izklausās nihilistiski un sako pilnīgi viss kur autors ir vēlējies (ja vispār) tev kaut ko pateikt.
Cilvēku dabā nekad nav bijis akceptēt to ko viņi neizprot. Kā arī nekad īsti nav pieņemti citādi domājošie savā sugā - vienaldzība, ignorance vai arī iznīcināšana ir veids kā ar to visu tikt galā. |
||||||
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
bet neeeeeeee, tad kad es lokoju ciet topiku, man tiek braukts virsuu. manupraat lielas jeegas no savstarpeejaas d...anaas nav taa ka, luudzu, ja veelaties personiigi viens otru apvainot, dariet to caur PM.
-------------------- ![]() |
deBUGa |
![]() ![]()
|
||
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
ufff... juus veel aizvien njematies?! ![]() cilveeks jau paspeejis mainiit nostaaju no radikaala suxxx uz...
![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
||
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
nesabojājiet to nabaga llm pavisa
p.s ja tas vēl nav izdarīts -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man sjiis "diskusijas" saakumaa bija taada naiva ceriiba, ka izdosies izvilinaat kaut jel kaadu praatiigu pamatojumu tam kaapeec anime suxxx, tacju jo dziljaak mezjaa, jo vairaak lapsu ar trakumseergu. Ja bypass savu nepatiku pret animi balstiija uz mechaam, tad LLM ar putaam uz luupaam liek virsuu visam un visiem, tajaa pasjaa laikaa ir skaidri redzams, ka taalaak par Latvijas TV anime piedaavaajumu tikts nav (piekriitu, ka iepaziistoties tikai ar to vien var rasties savdabiigs iespaids par anime). Taalaak. Kaappec tik daudz lamuvaardu, pie tam trejaas valodaas (+ latgales dialekts)? Tu domaa, ka tad tavs teksts buus speeciigaaks un visi tam momentaa piekritiis? Saproti, nav te sanaakusji atsaldenji, kas 24h dienaa luur multenes vai speelee CS, un taapeec ieteiktu naakamreiz izveeleeties atbilstosjaaku valodas lietojumu, pieljauju, ka tev tavaa draugu lokaa probleemas ar to nerodas, tacju tas ljoti traucee uztvert tavu tekstu un tevi pasju kaa kaut ko praatiigu.
Ja tu domaa, ka tavi verveleejumi, sjet sacelj lielu furoru un mees to uztveram, kaa personiski domaatus apvainojumus, tad tu maldies, pieljauju, ka liela dalja no foruma biedriem un apmekleetaajiem, ar liidziigu attieksmi (varbuut ne tik kjiegjeljveidiigu) saskaraas arii ikdienaa. Saaku jau piekrist Outlawz, ka sjis topiks aiziet bezjeegaa un neko citu kaa vien savstarpeejus uzbraucienus gaidiit no vinja nevarees ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
deleted-ray |
![]()
|
||
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu tak njemsim par piemeeru kaut vai mani ![]() Bet nu ja tie subjekti neko jeedziigu pateikt nevar tad jau topikam nav jeegas, jo vislabaakais pieraadiijums ir argumenti |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:22 |