![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
atziistos es te lasu bet vai kaads to teemu man var paskaidrot kam turpinaajums?????
![]() -------------------- ![]() |
Roze |
![]()
|
||
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Nedaudz offtopic bet nu neesi tik droš.. Pēc personīgās pieredzes: GTO ir skatīts 18h no vietas (vairāk nebija fiziski spējas) kā arī CS (kā arī viskautkascits) ir spēlēts kādas padsmit stundas ![]() Kas attiecas uz savstarpējiem apvainojumiem, tad nevajag tajos ielaisties (ja nejūtaties tajos spēcīgi - eksistē tāds teiciens "Nav vērts strīdēties ar idiotu, jo viņš tevi novedīs līdz savam līmenim un tad sakaus ar pieredzi" (no offence)), bet gan mēģināt saprast arī citu viedokļus un ja arī tas varbūt sķiet nepareizs (no tava skatu punkta), tad diezvai ir vērts censties to mainīt, ja neviens to nevēlas.. Proti, ja ir nostāja, šajā gadijumā, "anime sux" un nav īsti izteikta velēšanās uzklausīt citu domas un ieteikumus par iespēju, ka iespaids varbūt ir radies maldīgs (kā man sākotnēji sķita), lai apstiprinātu vai mainītu savu viedokli, tad priekš kam skaldīt matus. Mums patīk, mēs skatamies un iepūtiet ![]() |
||
Lielais Ljaunais Meerglis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To Roze: Manas definiicijas ir mazliet atskiriigas. Komercializaacija noziimee to, ka tiek straadaats uz pec iespeejas lielaku pelnju, atstaajot novaartaa domas, idejas, filozofiju nu iisaak sakot fishku. Un "populaars" taadaa gadiijumaa nebuut nenoziimee "komerciaals". Jautaajums par "suxxu" principaa ir interpretaacijas probleema. Ja nospiedoshs vairaakums manaa uztveree nav pat apluukoshanas veerts, tad es vienkaarshi saku suxx. Un viss. Skaisti uzziimeetas acis nepadara gleznu par shedevru. Sanaak gandriiz kaa kalambuurs, var jau vienmeer teikt "suxx ar iznjeemumiem", bet kam tas vajadziigs? Ja runa iet par anime lietaam. Tad ar + atziimeeajamas veselas jomas diez vai atradiisies. Shajaa jomaa nav taadu darbu kas man izsauktu sajuusmu, ir taadi kurus varu skatiities (ieprieksh biju tos nosaucis). Nu, ja skataas peec definiicijas sanaak, ka skataams ir Sci-Fi, bet tas shajaa gadiijumaa daudz ko neizsaka. Par Hero. Ar to fishkas ieboreeshanu es biju domaajis to, ka konkreeti shajaa filmaa beigaas tiek pateikts, ko autors bija domaajis. Nu nepatiik man tas, kaut kaa paaraak holivudiski. It kaa "для особо тупых". Protams, ideja liek padomaat, bet pati filma man lika padomaat par to, vai bija veerts teereet laiku , lai to noskatiitos. QUOTE Cilvēku dabā nekad nav bijis akceptēt to ko viņi neizprot. Kā arī nekad īsti nav pieņemti citādi domājošie savā sugā - vienaldzība, ignorance vai arī iznīcināšana ir veids kā ar to visu tikt galā. Manaa dabaa, savukaart, nav pienjemt sho ideju kaa pashsaprotamu, kaut arii taa tas ir. To deBUGa: nostaaja nemainiijaas kopsh pasha topika saakuma. ![]() To ShinChan: Yap, pokemoni ir mana miiljakaa multene! QUOTE Kaappec tik daudz lamuvaardu, pie tam trejaas valodaas (+ latgales dialekts)? Tu domaa, ka tad tavs teksts buus speeciigaaks un visi tam momentaa piekritiis? f.ck! Neuzskatu, ka taadeelj mans teksts kljuust vaajaaks! pienjemsim, ka man taa patiik! Vaarda brivviba! ![]() QUOTE traucee uztvert tavu tekstu un tevi pasju kaa kaut ko praatiigu. Stereotipi, stereotipi... Pie tam iesiiksteejushi ![]() QUOTE Ja tu domaa, ka tavi verveleejumi, sjet sacelj lielu furoru un mees to uztveram, kaa personiski domaatus apvainojumus Tu maldies! ![]() To Dzonis: Vareetu jau visu izteikt ar vienu krievu parunu, bet atkal ShinChan radiisies jautaajumam vairaak ![]() QUOTE tagad jau ir variants ka tu mani nosauci par kraanu un tagad atbildeeshu tev ar to pashu... no manas puses taads variants toch nav, laikam jau gruuti taados tekstos iebraukt.To tostermaize:turpinaajums shim "Anime - f...ing suxx" Ljaudis! Talk Hard! |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
LLM, tas nebija tik tieshi domaats (vajadzeeja laikam pelikt piebildi, mana vaina..).Runaju par variantu kaa tiek atbildeets uz postiem:
QUOTE tas un tas teica to man obligaati jaapaskaidro un tad vaac visu lietottaaju postus.......kaapec es vispaar atbildu ![]() -------------------- |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Shaada veida posti rodas taapeec, ka daudziem pvisam shvaki saprast ko tu biji domaajis savaa postaa. Iisteniibaa arii neesmu shaada veida hernjas cieniitaajs, bet dazhrez savaadak nevar.
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
hn......skaidrs.vieniigais ko varu ieteikt ir meedjinat raxtiit iisaak un konkeereetak (??).lai gan domaaju ka tev tas buus gruuti izdaraams.raadaas tu esi garo textu cieniitaajs
![]() -------------------- |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nee vienkaarshi patiik LIELAIS OFFTOPS!
|
Dzonis |
![]()
|
QUOTE(Lielais Ljaunais Meerglis @ Sep 14 2004, 09:39) Shaada veida posti rodas taapeec, ka daudziem pvisam shvaki saprast ko tu biji domaajis savaa postaa. Iisteniibaa arii neesmu shaada veida hernjas cieniitaajs, bet dazhrez savaadak nevar. QUOTE(Lielais Ljaunais Meerglis @ Sep 14 2004, 10:13) Nee vienkaarshi patiik LIELAIS OFFTOPS! ???interesanti.... -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Atkal muldam muldēsjanas pēc. Labi, mēs tev varbūt nēsam nekādas autoritātes, tacju ir virkne nopietnu kinokritiķu (un es ar to nedomāju NN vai DR), kas daudzām anime dod labus vērtējumus, kaut vai tas pats līdz nelabumam pieauktais Roger Ebert (sastopams sjeit), piemēram, Grave of the fireflies, My Neighbor Totoro un Monopolis ir devis augstāko novērtējumu, augstu vērtētas ir arī Princess Mononoke, GitS, Tokyo Godfathers un vēl dazja laba anime. Paņem un noskaties kaut vienu no sjīm filmām, nevis nemitīgi balsti savu vērtējumu par anime uz pokemoniem un asmeņzobiem vai kā nu tur viņus sauca. Nepiekrītu, ka 90% no anime ir zemē metamas, manuprāt, laba skatāmviela ir vismaz 30%, ja vispār maz ir iespējams lietot dalījumu procentos.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Pokemoni miilaakaa, nu re kaa mums nesaiet te viedokli, jo lielaakaa dala forumieshu uzskata ka POKEMONI kaa ari DIGIMONI un citi *MONI ir Lowest quality ANIME.
Zemaak jau vairs nav kur krist. Un tie peedeejie posti jau bija ieprieksheejo postu atgremojums tikai citiem vaardiem. Viela paardomaam: Shobriid Skatos Samurai 7 vakar veselas 2 seerijas noskatijos. Tad tenjou Tenge, nu Samurai Champloo un veel shis tas. Torrents.lv tu vari atrast Samurai Champloo un Tenjou Tenge 1-aas seerijas, ja Tevii radiisies interese, lai veel vareetu ko uzrakstiit par turpmaakajaam seerijam dod zinu es uplodeeshu. Tas notiks taa vai taa, bet nu es ta vareetu arii taa aatraak to izdariit. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To ShinChan: Heh, laikam gan "muldeshana" beigsies, kad es pateikshu, ka anime rulzz.
![]() ![]() ![]() ![]() To WhoKnowsWho: Tas par tiem pokemoniem bija joks ( ja kas ![]() Un par postu atgremoshanu atgremoshu veelreiz, ka netaisos chakareeties un kaut ko jaunu domaat, ja otras puses kritika sastaav no viena un ta pasha! ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE Heh, laikam gan "muldeshana" beigsies, kad es pateikshu, ka anime rulzz Mans meerkjis nav tevi piespiest miileet anime, nedziivojam jau sociaalismaa vai teokraatijaa. Atbalstu uzskatu dazjaadiibu. Vieniigi, ja tu kaut ko "noliec", tad pacenties arii pateikt "kaapeec", liidz sjim sjis "kapeec sux" nebija tavos postos iisti kaartiigi salasaams. QUOTE "Grave of the fireflies" un "Ghost in the Shell" esmu redzeejis. Iespeejams, ka redzeeju arii veel kaut ko no tevis nosauktaa. Man prieks, ka vismaz kaut ko praatiigu esi redzeejis. Tad pasaki, kas tev konkreeti mineetajaas anime nepatika? QUOTE Un izlasi manu parakstu, mb kaut kas pieleks. Izlasiiju... nepieleca. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
kurš piesakas izveidot krāmatu pa šo topiku???
-------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:31 |