![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-----------------------------------------------------------------
Sekojoshais teksts ir rakstiits vakar vakaraa, bet netika nosuutiits, jo shis forums upgreidojaas. Ceru, ka man tiks piedots tas, ja es kaut ko nebuushu izpratis pareizi taapeec, ka diezgan pavirshi paarskreeju topikam - kaa nekaa shams garsh un es tikai vakar atgriezos forumaa. Paareejo driikst nepiedot. ----------------------------------------------------------------- Mjaa, saakumaa man shis topiks (pieliekot klaat pirmo dalju) atgaadinaaja kaut ko shaadu: "Merilins Mensons rullee!!! Visi paareejie suukaa!!!" "Pats tu suukaa!!! F#@$ Mensonu!!! BSB rullee!!!!!!!!!" ... ... bet beigaas man apskaidrojaas praats, un redzu, ka tik traki nemaz nav. Es iisteniibaa piekriitu shim LLM teiktajam: QUOTE Bet nu taa ir sagadiijies ka manupraat taads nospiedoshs vairaakums anime ir pilniigs suxx. Bet taa jau ir ar visu - filmaam, graamataam... Ir veerts cieniit graamatas taas mazaas literatuuras daljas deelj, kas ir tieshaam laba. Un ir dazhas taadas animes, kuras tieshaam man liekas gjeniaalas un kuru deelj es uzdroshinos teikt, ka man patiik anime. Bet, ja kaadam nepatiik, lai tachu... gaumes lieta paliek gaumes lieta, to nevar iesmeereet. Katrs cilveeks veido savu pasaules karti, savas definiicijas par to, kas sux un kas rulz, mees varam tikai uzklausiit otra viedokljus un argumentus un saliidzinaat tos ar saveejiem. Man netraucee, ka nekustiigs, mazdetalizeets kadrs, leenaam tiek palielinaats vai paarvietots, bet zinu cilveekus, kurus tas reaali kaitina. Uzskatu, ka emocijas nevajag glabaat sevii, vajag taas likt uz aaru, izteikties. Ir tikai divas lietas, kuras es gribeetu, lai LLM taa nopietni apdomaa: 1. Taa visa ir gaumes lieta - gaumi izmainiit nevar. Toties, ja tavu postu meerkjis bija nevis izmainiit, bet saprast, tad centies ruupiigaak vai vismaz izliecies, ka saproti... 2. Es saprotu, ka tevii daudz iekshaa sakraajies, tomeer ticu, ka bez lamu vaardiem var iztikt... Jaa, pavisam aizmirsu, ir veel kaut kas. Jau tavaa pirmajaa postaa ir krasa kritika pret komercalizaaciju. Ir taadi cilveeki, kas nepieskaita pokemonus pie anime, taapeec, ka tas ir drausmiigi komerciaals pasaakums. Pareizi, gandriiz visa(~99%) jaunaa anime ir komerciaaliem meerkjiem taisiita. Tad jau sanaak, ka anime vispaar nav anime... Es uzskatu, ka ir pilniigi vienalga, vai kaut kas ir taisiits komerciaaliem noluukiem vai baarenju patversmes atbalstam, svariigs ir tikai rezultaats, un sheit mees atkal atduramies pret gaumes jautaajumu. Neredzu, kas tev pretii pret komercalizaaciju, un to es tev arii veelos pajautaat. Nesaprotu, kaapeec visi vienmeer atbild, ka komercalizaacija nekam neder, iistaa maaksla top, nedomaajot par naudu. Ir tachu vienalga, par ko tu domaaji, ja beigaas sanaaca kaut kas labs. Jaa, shis arii bija manas veestules galvenais meerkjis - uzprasiit tev, LLM, kaapeec tev tik ljoti nepatiik komerciaalisms? Ja vajag, esmu kaa vienmeer gatavs iesaistiities diskusijaa (kaa vienmeer ar vienalga kuru), uzrakstiit veel vienu referaatu "Par beernu samaitaatiibu" un pat mainiit savus uzskatus. P.S. Ceru, ka viegli lasiit... iisaak neprotu, taads nu es esmu ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
NU es ceru visas nesapras6anaas ir izrunaatas , izskaidrotas utt. Ar gaumi nevar striideeties:) Gribeeju pajautaat, vai kaadam ir 6iis filmas: GiTS:Innocence (labaa kvalitaatee), FFVII: Advent Children, Casshern, Appleseed. Jautaajums, vai datorizeetaas multene var saukt par anime? piem FFVII: AdCh...?
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(dcrow @ Sep 14 2004, 15:22) NU es ceru visas nesapras6anaas ir izrunaatas , izskaidrotas utt. Ar gaumi nevar striideeties:) Gribeeju pajautaat, vai kaadam ir 6iis filmas: GiTS:Innocence (labaa kvalitaatee), FFVII: Advent Children, Casshern, Appleseed. Jautaajums, vai datorizeetaas multene var saukt par anime? piem FFVII: AdCh...? Nevajag triis postus salikt vienaa. Tas pirmais attiecas uz teemu, bet paareejaas divas lietas taa kaa dereeja citos topikos rakstiit. Btw, es uzskatu, ka datorizeetaas multenes nekaadaa veidaa nav anime, tomeer ir cilveeki, kas ar dakshaam aizstaavees preteejo. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Jau sākām runāt par ko citu, bet nu kā jau offtopikā:
GiTS:Innocence, Casshern, Appleseed šaubos, ka būs jo Innocence vēl tikai parādās teātros (USA), bet Casshern DVD iznāk 23. oktobrī, savukārt Appleseed tikai 25. novembrī) līdz ar to atrāk īpaši nav vērts neko meklēt (Innocence ir tikai sliktas kvalitātes .jp cam screeneri redzēti). QUOTE datorizeetaas multenes nekaadaa veidaa nav anime Atklāti sakot manuprāt vairs nevienu animi netaisa bez datorpalīdzības ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Man jau apnicis to atkārtot:
GiTS 2 Innocence Japānas DVD relīze ir 15. sept (rīt), ASV kino relīze - kaut kad rudenī, ASV DVD relīze - 2005. gada janv. -------------------- Press any key to continue
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Sep 14 2004, 21:13) Man jau apnicis to atkārtot: GiTS 2 Innocence Japānas DVD relīze ir 15. sept (rīt), ASV kino relīze - kaut kad rudenī, ASV DVD relīze - 2005. gada janv. Nevis kaut kad rudenī bet 17. septembrī ![]() Lai gan ja var ticēt nosaukumam un saturam tad: [Ecchi-Eggu]_Ghost_in_the_Shell_-_Innocence_-_Raw_DVDRip_5.1AC3_[9F2D8EEA].avi Size: 1309.08 MB Comments: GITS2 Innocence, Raw DVDRip, High Qual, 5.1 sound Žēl protams ka raws, bet nu pieņēmu ka vairs ilgi tad jāgaida nebūs =] |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Atgriezoties pie tēmas... varu vien piekrist tiem, kas izteica idejas par mezā dzilāku ieklūšanu un sakarības zaudēšanu tālāk turpinot šito, nu ja par bezjēdzīgu kluvušo, t.s. "diskusiju"
Nevarētu teikt, ka guvu īpašu labumu patērējot pēdējās ~50min izlasot visu šito romānu.. nez.. Sākuma stadījā (kaut kur vēl iepriekšējā topikā) patiešām likās, ka LLM ar kaut kādiem kaut cik nopietniem argumentiem ir nolēmis pirādīt, ka anime ir kas tāds, bez kā tīri labi varētu iztikt, bet, jo tālāk es lasīju, jo vairāk man kluva skaidrs, ka visa šitā textu lavīna (arī tas, ko pašlaik raxtu) nav nekas cits, kā reakcija uz atseviška indivīda (šajā gadījumā LLM) garlaicības izpausmēm.. Nez vai LLM jebkad ir domājis, kaut ko nopietnu šajā sakrā panākt, jo tas viss(kā jau pats teica) ir tikai tādēl, ka vinam patīk strīdēties.. nu lūk ..Draugu vinam paarliecināt par anime nevērtību neizdevās, tāpēc vinš keras pie paarējiem, līdzīgi domājošajiem.. Nez.. manuprāt divas versijas.. 1.Kādam (LLM) patiešām galīgi darīt nav ko.. 2.hmm.. lai arī kā cenšos neko nevaru izdomāt (doma kas saakumā radās vairs neliekas paarliecinoša) tātad tikai viena versija.. Pilnīgi piekrītu Roze'i QUOTE Mums patīk, mēs skatamies un iepūtiet Iisi, skaidri un saprotami.. ko vēl vairāk vajag.. ? -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Interesanti, kursj ir tas LLM draugs anime lūrētājs un sjī foruma apmeklētājs? Varbūt kāds no aktīvajiem biedriem?
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
QUOTE(ShinChan @ Sep 16 2004, 16:03) Interesanti, kursj ir tas LLM draugs anime lūrētājs un sjī foruma apmeklētājs? Varbūt kāds no aktīvajiem biedriem? Es neesmu. Man vienkaarshi taapat kaa LLM patiik striideeties ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Nu es tas draugs esmu:)
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
QUOTE(dcrow @ Sep 16 2004, 19:56) Nu es tas draugs esmu:) ![]() Vuj nee, to nu gan nedriikst anime nemiiljotaajam tuvumaa raadiit. Tur sizhets par leenu. Spirited Away tad jau labaak... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
dcrow |
![]()
|
Nu tad varbuut kaadu dienu Cowboy Bebop: The Movie paraadii6u!!!? Ka 6itaa buutu?
![]() -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Paraadi vinam GITS2 ko par to vinsh teiks.
![]() Wonderful Days jaa tas ir labs. un kaadas bija LLM atsauksmes.. ???? khhhhhh -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(dcrow @ Sep 17 2004, 13:31) Nu tad varbūt kādu dienu Cowboy Bebop: The Movie parādī6u!!!? Ka 6itā būtu? ![]() Cik noprotu vinsj jau sjo to prātīgu ir redzējis, tā ka nav jāiebaro barosjanas pēc. Bebop bez series būs grūti saprast. Bet VHD, var mēģināt, lai gan man ne visai patika tas patizli salkanais mīlas stāsts starp vampīru un to bālo jumpravu. Bet nu mosķus tur slaktē daudz izteiksmīgāk kā idiotiskajā Van Hellsing'ā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
aj diemzheel tas D tieshaam ir pasekls jo vairaak par slakteeshanu tur nekaa nav....
tsukihime tad jau ir kaut kas geniaals saliidzinaajumaa.. vieniigaa sakariigaa musdieniigaa komercfilma par vamp teemu man liekas ir underworld.. paareejais ir uzpuusts bulshit ![]() vecaa labaa "intervija ar vapiiru" ir shedervs uz visu paareejo fona, nekas labaaks netiek razhots laigan queen of the damned bija jauka, shis tas tur man neiepatikaas. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 00:35 |