![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Vāji. Ļoti vāji...
Rodas iespaids, ka OVA tapusi diezgan pašmērķīgi (publikas spiediens?). Protams, uzsvars likts uz stilizētu Alukarda stroķa izraušanu un pusvampīru pauru šķaidīšanu. Un kad berserk mode ieslēdz arī Ceres Victoria tad dažam labam Hellsing fanam sirsniņa ietrīsas. Taču iespaids, ka materiāls nav līdz galam nostrādāts nekur nepaliek. CG asinis (vizuāli izskatās ļoti "lēti" ); mūzika vājāka kā šovā un jau šovā tā nebija diez ko veiksmīgi izmantota (lai sakompilētu dziesmu listi un palaistu to visas sērijas garumā daudz prāta nevajag); jau sērijās notikumu gaita bija visai haotiska un saraustīta, tāpēc man bija cerība, ka OVA varētu būt veiksmīgs balto plankumu aizpildītājs, bet kas tev deva; un visbeidzot animācija tik pat viļņveidīga kā pati OVA, ekrāna tapetes cienīgi kadri mijās ar ļoti trūcīgi animētām vietām. Nu 5+ (no 10) var atšķiebt šim veidojumam, cerams, ka turpinājums būs veiksmīgāks. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nauda nesmird...
Vēl kādam nepieciešami pierādījumi, ka animes vispārīgais līmenis iet uz leju? -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
vienmeer paliek oldskuuls. ;>
|
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
super ka4aaju ar 4kb/s
![]() wtf taa ir ta pati seerija tikai mazliet partaisita =| -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Bleh. Ultimate OVA izskatās pēc seriāla rimeika. Un lēta pie tam.
Tonnām tiek lietas asinis, it kā vampīrgabala sakarīgums ir tieši proporcionāls izlieto asiņu daudzumam. Tās asinis izskatās lēti it kā kaut kādā lētā gala monstru filmā. Datorgrafikas iespraudumi viduvējas kvalitātes, tas helikopters ar kuru lidoja Integra vienkārši likās 2D. Paladins Andersons, kurš seriālā bija samērā sakarīgs un interesants personāžs, šeit ir nodegradēts par kaut kādu pajūgušos psihu, kurš vienā gabalā piesauc Bībeli. Ļoti daudz visādu reliģiozu citātu, it kā japāņiem rūpētu kristinānisms, phe. Viktorijas "feisi" kurus viņa tur brīžiem taisa, atgādina kaut kādu lēto komēdijgabalu. Derdzas. Sižets vēl vairāk saraustīts nekā seriālā, būtībā šeit 50 min. tiek izstāstītas vismaz 4 seriāla sērijas. Vērtējums - solidarizējos ar Shin-Chan'u - 5 no 10. Var pieaugt par vienu punktu ja viņi beigās tomēr atklās kas tā par slepeno organizāciju un kādi ir tās mērķi, zinu, zinu... valdīt pār pasauli. žāvs Boring. .... atgriežos pie Space Pirate Captain Harlock kārtējās epizodes... Ja man būtu iespēja dzīvot animē es laikam izvēlētos tieši Harloka universi vai kā viņu vēl sauc - Matsumotoverse ![]() -------------------- Press any key to continue
|
7thcrow |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 4-February 06 From: Rīga yo! ![]() |
![]() Vispār tāda sajūta bij, ka šo anime taisijuši kautkādi fani no amerikas, kas neko citu, kā veco hellsingu nav redzējuši, un to pašu darījuši ar vienu aci. .... jā, ir daudz labākas anime's kuru dēļ ir vērts zaudēt dārgo dzīves laiku, bet ja tomēr gribās hellsing, tad labāk vēlreiz palūrēt vecās sērijas. Tikai priekš faniem. 4no 10. - es ar nepacietību gaidīju beigas, jo gribējās pabeigt iesākto, nevis tapēc, ka biju ieintriģēts. -------------------- ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Hellsing OVA parāda lietu, kuru mūsdienu pasaulē sauc par mangu, ja izskatās, ka OVA ir ņemtas pirmās sērijas un pārtaisīts, tad tas ir tikai tāpēc, ka tā bija mangā un ne jau OVA ir nepareiza, skatoties no orģinālā storija aspekta, bet vecais seriāls, un tā kā autori vēlējās ovu taisīt perfekti pēc mangas, tad tika ieliktas arī nedaudz debīlās sejas izteiksmes, piemēram, tā, kur Viktorija pamostas un paskatās vai viņai krūtīs nav caurums.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
man piemeram draculas un andersena balsis nepatika =| galiigi garaam... vaaciesi pat atrada labaakus ieskanjotaajus...
-------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
yoji |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 23-January 06 From: trance.jp ![]() |
Kāds man varētu pateikt vienkāršiem vārdiem kas ir OVA?
-------------------- ![]() Hellsing - nu tas ir kaut kas vienreizējs! Neko tādu iepriekš nebiju redzējis! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(yoji @ Feb 26 2006, 21:54) abreviatuura no Original Video Animation. visbiezhaak: - ir mazaaka formaata par daudzseeriju TV shoviem (on average 1-5 eps) - biezhi kalpo par aizsaakumu vai kaadas side story sizhetliinijas atveershanu - parasti tiek tikai reliizots uz dvd u.tml. unlike movies, kas biezhi tiek raadiiti arii uz lielaa ekraana. - netiek airots pa TV protams, visam ir iznjeemumi. eg. 110 epu OVA Legend of Galactic Heroes. dazhviet redzeets nebuutiski savaadaak lietos - OAV. |
Taka |
![]()
|
QUOTE(Sephiroth @ Feb 26 2006, 19:44) Hellsing OVA parāda lietu, kuru mūsdienu pasaulē sauc par mangu, ja izskatās, ka OVA ir ņemtas pirmās sērijas un pārtaisīts, tad tas ir tikai tāpēc, ka tā bija mangā un ne jau OVA ir nepareiza, skatoties no orģinālā storija aspekta, bet vecais seriāls, un tā kā autori vēlējās ovu taisīt perfekti pēc mangas, tad tika ieliktas arī nedaudz debīlās sejas izteiksmes, piemēram, tā, kur Viktorija pamostas un paskatās vai viņai krūtīs nav caurums. Ja jau šī OVA ir daudz tuvāka mangai nekā Hellsing seriāls tad tā manga gan ir padebīla ![]() C'mon, viņa ir daudz trulāka par to 13 epizožu seriālu, patiesībā Hellsings brēca pēc otrām 13 sērijām (uz ko es klusībā arī cerēju) nevis pēc turbotempos notiekoša rimeika. ![]() -------------------- Press any key to continue
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
paldies dievam neesmu vieniiga akas uzskata, ka hellinsg shitaa OVA ir dikti jau vaaja...
Tsk, no kura laika helling ir stulbo ghiimiishu izteiksmju anime? aaa...kaitinoshi... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Nu nez. Man ar te paprasijās uzrakstīt pāris rindiņas. Pirmāmkārtām, pēc grafikas. Pēc grafikas un zīmēšanas stila Hellsing OVA pārspēj 500 reizes parasto Hellsingu. Mūzika.....nu tā, zemākā līmenī. Metāls vairāk piederējās Hellsingam nekā kautkāda Klassika.
Stāsts. Nu stāsts bija sliktāk izklāstīts. Par piemēru ņemsim sākumu, kur Celas Victoria kļuva par vampīru. Man škiet labāks variants, kāds bija TV versijā. Tas ir tikai viens piemērs. Citās vietās savukārt OVA sižetiski likās labāks. Vērtējums TV: 7/10 OVA: 6,5/10 |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Pārāk ātri vērtējam OVU, ņemot vērā to, ka tā bija tikai preview epizode un storijs vēl nemaz nav sācies, protams, es pieņemu, ka 1. epu jūs vēl neesat redzējuši.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Mar 6 2006, 15:59) Pārāk ātri vērtējam OVU, ņemot vērā to, ka tā bija tikai preview epizode un storijs vēl nemaz nav sācies, protams, es pieņemu, ka 1. epu jūs vēl neesat redzējuši. Manā gadījumā tavs pieņēmums ir nepareizs. Ja storijs arī turpinājumā ies uz priekšu tā pat kā 1jā OVĀ tad, laikam skatīšos tikai aiz pienākuma. Neizprotu tavu iestāšanos par šo acīmredzamo pusfabrikātu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 10:50 |