![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Mar 6 2006, 16:46) Manā gadījumā tavs pieņēmums ir nepareizs. Ja storijs arī turpinājumā ies uz priekšu tā pat kā 1jā OVĀ tad, laikam skatīšos tikai aiz pienākuma. Neizprotu tavu iestāšanos par šo acīmredzamo pusfabrikātu. Man šis pusfabrikāts patīk, neko dižu es no OVA`s negaidīju, un būtībā saņēmu gaidīto pat nedaudz labākā kvalitātē nekā es cerēju, bez tam, ko gan no riktīgas low budžet mangas, kurā pat lapas tiek iespiestas šķībi, var gadīt. Un šī īsā, nedaudz pārveidotā pirmo sēriju kompilācija bija pat patīkama, jo tika izņemti nenozīmīgie dialogi un atstāts action, burtiski gribās teikt, kas gan slikts gribēt, lai nākamajā Hellsing OVA`s sērijā zarnas šķīstu pa gaisu katrā 10. sekundē un dialogu būtu pēc iespējas mazāk. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Īsi sakot - vampīrgabala kvalitāte ir tieši proporcionāla uz ekrāna izlieto asiņu un ķesku daudzumam
![]() Karo4e Naruto (un Narutardi) rullē! Yo! -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
izlasot augstakmineto gandriz vai bail skatities Hellsing OVA..negribas vilties, bet no otras puses- gribas redzet ka jaunas serijas sekos mangai
|
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Actionu var dabuut arii skatoties "action man" (lol) Bet nu manupraat no hellsinga ovaa ir izgriezts pilniigi viss taa sharms...'
Nezinu, nesaskatu nemazaako jeegu nedz shito ovu skatiities, nedz arii vispar taadu taisiit... -------------------- Positive black.
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Labāk padomājiet ko jūs par Hellsing OVA teiktu ja NEBŪTU redzējuši TV.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(bladez @ Mar 9 2006, 17:53) To pašu. Tas ir vājš darbs un viņa autentiskums mangai neko labu neliecina. It kā atbilstība melnbaltai bilžu grāmatai ar pāris teikumiem uz lapu liecinātu par augstu kvalitāti ![]() Kā jau teicu augstāk - ja vampīrgabalā mucām līst asinis, tas nenozīmē ka uzreiz šis gabals ir kaut kas vērtīgs. Asinis var būt, bet ar jēgu, ja asinis lej tikai tāpēc, ka vienkārši nav nekā cita ar ko aizpildīt ekrānu... secinājumus izdari pats. -------------------- Press any key to continue
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Ar savu noliedzošo un nievājošo attieksmi jūs mani arvien vairāk ieintriģējat paskatīties vai tiešām viss ir tik slikti un arī man jāsāk vaimanāt. Jo TV versija bija visnotaļ ok. Blood, gore, dark, bet ok.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(bladez @ Mar 9 2006, 17:53) Tas, ka es esmu redzeejis hellsing TV tikai glaabj to ovu, jo es nedaudz labaak parzinu sizhetu un personazhus...nebutu redzejis TV, vispar droshi vien skraidiitu apkaart visus briidinaadams, lai vinji to ovu neskataas ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Vai man vienīgajam OVA patika? Šķiet ka jā...
Man jau bija patīkami atkal-redzēt Alucardu un visus pārējos. ![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
QUOTE(zenofex @ Mar 9 2006, 18:48) Ar savu noliedzošo un nievājošo attieksmi jūs mani arvien vairāk ieintriģējat paskatīties vai tiešām viss ir tik slikti un arī man jāsāk vaimanāt. Jo TV versija bija visnotaļ ok. Blood, gore, dark, bet ok. Cheap, CGI blood Zigi. TV seriāla rimeiks. Ko es no tā vēlējos - sk. divus manus postus augstāk. Tomēr ceru, ka viss vērsīsies uz labo pusi un sižets tiks "izplests". 13 sēriju TV seriālā jau viss gāja ļoti ātri un saraustīti, OVAā temps ir vismaz divkāršots. Sižets no tā nav ieguvis. Un vēl - ja runa ietu par grāmatas ekranizāciju, es piekristu, jā ekranizācijas ne vienmēr ir neveiksmīgas, taču gadās arī ļoti labas. Bet ja runa iet par mangu - soore, neticu, ka manga var būt labāka par animi. Vai arī mani vienkārši mangas "neņem" jo es, goda vārds, nespēju redzēt lielu atšķirību un velku treknu vienādības zīmi starp Latvijā dabonamo Donalda Daka komiksu un mangu. P.S. Nezinu, man aizvien vairāk sāk likties ka pateikt dajebko kritisku par jebkuru animi ir slikti per se. Flešbeki rulz, recapi arī, bezsižeta datortrafaretsviesti ir super... pat pēdējais s**ds ir ok, ja uz tā rakstīts "Made in Japan". This post has been edited by Taka: Mar 9 2006, 22:38 -------------------- Press any key to continue
|
bladez |
![]()
|
Heh. Pamanīju kļūdu. TV sērijās Viktorijai irocim nebija gandrīz nekāds recoils, bet OVA recoils (trieciens no izšaušanas) ir diezgan pamatīgs. NU bet tas tā. Nu bet Grafiskā ziņā man patika OVA. Ja vien OVA 1. epizode būtu normālā tempā, tākā TV, tad es 100% vairāk mīlētu OVA nekā TV.
|
Afix |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 6-October 07 ![]() |
-------------------- 17. punkts suka
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Ja tev no tādiem sīkumiem asinis sastings, tad vajag vairāk anime skatīties (iesaku Higurashi - pēc tam Hellsing liksies kā tāda bērnu multenīte).
P.S. Grūti noticēt, bet nevaru atrast tēmu par Hellsing OVA, lai gan esmu pārliecināts, ka te jau bija tāda. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 10:44 |