![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Tad slikti meklē - http://otaku.lv/index.php?showtopic=1967&hl=
-------------------- |
Afix |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 6-October 07 ![]() |
nu man nevelk uz vardarbibu (lai cik tas butu parsteidzoshi) bet gan uz kko citu
hellsing lai an cik daudz reizhu parskatijies esmu un lai cik daudz ka cita esmu redzejis ir un paliek mans favorits... un starp citu Higurashi man ne tuvu patika ka hellsings vinja protams ir laba (nu vairak ka laba, nereala), taka nenjemat mani par kkadu apsesto -------------------- 17. punkts suka
|
Zugaikotsu |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 3-October 07 ![]() |
Hellsing ir favorīts daudziem, kam nepatīk anime kopumā...
Nezinu kāpēc tā ir, bet fakts paliek fakts. |
Afix |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 6-October 07 ![]() |
tas bija taka uzbrauciens?
ko es gribu teikt ir man patik lieli ierochi, varenas kaujas un visp fantastisks un neticams stasts. un ticu ka tas ir manas svetas tiesibas. ja tu doma ka tapec vispar necieenu citas anime vai vienk nezinu lai ta butu, esmu gatavs to upuret. This post has been edited by Afix: Oct 8 2007, 19:04 -------------------- 17. punkts suka
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Pēc tavas definīcijas, tev vienkārši jāmīl Gundam SEED - tur veslu armiju var apvākt ar vienu Gundam. Muahahahahaahhaa (jā, es šodien esmu trollis).
P.S. Nestreso - tev vēl neviens neuzbrauca (vismaz neievēroju). |
Zugaikotsu |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 3-October 07 ![]() |
2 Afix
Nē es tas nebija uzbrauciens. Tikai manas domas pārvērstas tekstā... Bet vispār lieli ieroči utt. nav galvenais! Pats svarīgākais ir stils, tā teikt "fiška". Ja anime ir tā "fiška", tad anime par praktiski jebkādu tēmu var būt superīga ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Pēc tavas definīcijas, tev vienkārši jāmīl Gundam SEED - tur veslu armiju var apvākt ar vienu Gundam. ... ja šo Gundamu pilotē Kira vai Heero Yui. -------------------- Press any key to continue
|
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Hellsing Ultimate OVAs ir labas. Jā, viņas nav tādas kā anime un nav tik laba kvalitāte, bet kaut vai tas, ka tur ir jautra melodija cīņa laikā (1. Ova cīņa ar Anderson) pataisa to tieši jautrāku un interesantāku. Man ļoti iepatikās arī OVAs. Anime forša, manga burvīga un OVAs labas. Es dotu kopsumā 9 balles no 10.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Vai tik tu tur kaut ko nesajauci - OVĀ's ir ieguldīts tāds darbs, ka gandrīz vai ar FLCL var sacensties.
|
eto_silo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 7-March 07 ![]() |
Hellsing Ultimate OVAs ir labas. Jā, viņas nav tādas kā anime... Turklāt šī oriģinālā video animācija arī ir japāņu animācija. -------------------- |
reigis |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 9-April 08 ![]() |
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Pat nav announcēts, kad iznāks.
IV bija 22.02.2008 - takshto tik drīz nebūs ![]() rēķinot, ka starp ierpiekšējām daļām bij 8 mēneši ![]() This post has been edited by Spectre: Apr 10 2008, 00:43 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ApesIIns |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 9-January 08 ![]() |
Hellsing Ultimate OVAs ir labas. Jā, viņas nav tādas kā anime... Turklāt šī oriģinālā video animācija arī ir japāņu animācija. ir tāds jautājums, vai ir jau iznākusi Hellsin Ultimate OVA 5??? Man tā šķiet ka nav cik esmu meklejis neesmu atradis ![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Starp citu ja kads vel nezin 5 ova bus 21.11.2008. tikai kad kads uzceps eng sub... cerams ka nebus ka ar 4-to ovu kad bija jagaida kads menesis
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 00:53 |