IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Time killers ^_^, by Shade de Monesko
eto_silo
post Oct 28 2007, 13:35
Post #16

Heimin
*

Group: Chuunin

Tu esi Juris?

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shade de Monesko
post Oct 28 2007, 13:45
Post #17

Heimin
*

Es teiktu, ka sis ir originalakais jautajums kadu esmu sanemusi. Ne, es neesmu Juris, lai kas vins ari butu biggrin.gif
+Quote Post
nikitaa
post Oct 28 2007, 14:33
Post #18

Samurai

Kopumā ņemot - ļoti labi. Ja par katru atsevišķi, tad jāteic, ka pirmais darbs ir tiešām izdevies. Var redzēt, ka ir rūpīgi strādāts - meitenei frizūra ļoti interesanta, acis skaistas, vienīgais labā acs mazliet stūraina, bet tas tā. Vienīgais kas man diezko neiet pie sirds ir lūpas. Īsti nesaprotu kas starp tām ir uzzīmēts zobi, vai mēle.. . Lai nu kā, šādā leņķī uzzīmēt seju ir grūti, bet tev izdevās. wink.gif
Otrais... Uzreiz jāpiemin, ka man nepatīk tie zibeņi, vai stari... labāk būtu ja tu atstātu tikai tos riņķus, bet tas jau tikai mans viedoklis, citi, iespējams, domās savādāk.Mati arī varētu būt rūpīgāki. Jājautā cik ilgi tu jau krāso uz datora. Ja vēl tikai sāc mācies, tad ir ļoti labi. smile.gif
Trešais. Tekšu tikai,ka ļoti skaisti.
Kopumā ņemot viss ir labi un rūpīgi un ar laiku būs vēl labāk, tākā tik turpini. smile.gif

This post has been edited by nikitaa: Oct 28 2007, 14:34
+Quote Post
Tenma
post Oct 28 2007, 15:43
Post #19

Hakushaku

From: in your shadow...

QUOTE(Shade de Monesko @ Oct 19 2007, 11:28) *

IPB Image

hm... uzmetu acis Gaaram (gaužām jauki sanācis, bet ne īsti pēc sevis) un radās jautāmujs: Vai Tu varētu uzzīmēt kādu Death note fanart, kurā būt L? *uztaisa lielas mīļas kaķēna acis* lūdzu...

man patīk Tavi darbi, sajūsmina Tavs krāsomujs ar zīmuļiem. Jauki iezīmētas līnijas, minimums, bet pietiekami, lai nojaustu skeleta un muskulatūras aprises.

tiesa gan, datorkrāsotajā labās rokas krāsomujs liekas vnk baiss. dziļos, dziļos rudzos. roka izskatās salauzta vairākās vietās. Pārējais zīmējums liekas pat ļoti labs.
Piedod, bet nepatīk arī pēdējā meitene. Pirmkārt jau tās mēles (?) dēļ, otrkārt - izskatās, ka tur, kur ir matu sprādze, viņai mati ir izskūti. matu līnijai jābūt bik tuvāk uzacīm. treškārt viņa šķielē.

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
+Quote Post
Nothinga
post Oct 29 2007, 17:07
Post #20

Danshaku

From: sapņa beigas. punkts.

Par pēdējajiem darbiem:
meitene man šķiet nedzīva, mākslīga. Kaut kas ar viņu nav īsti kārtībā, varbūt acis, varbūt mati, kas mazliet atgādina parūku. Neizskatās īsti.
Otrais darbs - iesākumam normāli, bet derētu piestrādāt pie ēnojumiem un gaismām. Mazliet izskatās dīvaini krekls, ķermenis, vārdu sakot, viss. varbūt vienkārši tāds efekts radies.
Kastīte smuka ^^ Lillija izdevusies lieliski, manuprāt ^^ Ar ko zīmēji(t.i. - kādām krāsām)?

Labprāt tomēr gaidīšu vēl kādu darbu ^^

--------------------
+Quote Post
Shade de Monesko
post Oct 29 2007, 19:30
Post #21

Heimin
*

Pilnigi nopietni atzistu, ka ar digitalo krasosanu man ir ta ka ir. Patstavigu Photoshopu dabuju pavisam nesen Ieprieks kaut kad sen biju lietojusi kaut kadas PS trial versijas. Ta ka digitalaja krasosana es esmu nozelojams iesacejs XD Drosi izsakiet kritiku, esmu macibu prcesa. Pie tam es loti ceru kaut kad dabut planseti, lai vairs nav jabakstas ar touch-pad.

Nikitaa, bez zibeniem, diemzel nevareju iztikt, jo tad vairs tas neatbilstu vismaz nosacitai patiesibai par telu. Atzisos, ka ari man tie zibeni vairs isti nesimpatize. Kaut ka skiet visa ka par daudz dry.gif

Tenma, priecajos, ka tev patik zimulu krasojums. Man, protams, skiet, ka man vel milzigi daudz jamacas. Pameginasu ari L uzzimet. Jau kadu laicinu domaju, ka vajadzetu happy.gif

Nothinga, paldies par kritiku. Kastiti krasoju ar akrilu happy.gif
+Quote Post
Shade de Monesko
post Nov 5 2007, 13:39
Post #22

Heimin
*

Ta ka pedeja laika ir sanacis diezgan daudz pastradat ar requestiem, varu so to jaunu ielikt ari seit happy.gif

Ka jau vienmer, gaidu konstruktivu kritiku smile.gif

"Pary Monster" uzzimets prieks Zeloco:

IPB Image

"L" uzzimets prieks Tenmas:

IPB Image

Ja ir interese par so kastiti, tad lugums sutit man zinu happy.gif

IPB Image
+Quote Post
zeloco
post Nov 5 2007, 23:09
Post #23

Hakushaku

From: Tulett

Meeep!!! Meeep!!!! *______* Party monster roko manas apenes!!! *grib origjinaalu* !!!! Weeee!!! *grib, grib* biggrin.gif:D

(bet es nopietni *pacelj uzaci*)

L - labais... emocijas tavaas bildees mani vienreiz nogalinaas *_*

Un kaste ist das sheise!!! ohmy.gif <3

This post has been edited by zeloco: Nov 5 2007, 23:09

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shade de Monesko
post Nov 6 2007, 01:38
Post #24

Heimin
*

Nu ja ir velesanas to originalu dabut, tad visu var noorganizet happy.gif ka neka adresets tev.

Man skiet, ka tavi komentari mani vienreiz nogalinas tongue.gif Tik daudz uzslavu, ka mans ego vienu dienu uzsprags XD
+Quote Post
Tenma
post Nov 7 2007, 13:29
Post #25

Hakushaku

From: in your shadow...

QUOTE(Shade de Monesko @ Nov 5 2007, 12:39) *

"L" uzzimets prieks Tenmas:
IPB Image

paaaaaldies! viņš ir tik jauks! wub.gif *priecīgi palēkā pa istabu* vienīgi nesaprotu kāpēc puzzle fonā? Tā tak bija Near vājība? *aizskrien pa ledusskapi pameklēt kaut ko saldu un garšīgu* cool.gif

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
+Quote Post
Misa
post Nov 7 2007, 15:13
Post #26

Shishaku

From: ?

l piemīlīgs kā vienmēr. izskatās itkā viņam būtu baltas šņipsniņas matos biggrin.gif
un vēl pie tam stūrī sēž.kurš viņu apbižoja xD? man patīk. labs darbs. ^^

--------------------
IPB Image
Nori Nori Nori~
+Quote Post
Nothinga
post Nov 7 2007, 16:12
Post #27

Danshaku

From: sapņa beigas. punkts.

Tev labi sanāk ^^ Man patīk pēdējie darbi, vienīgi šķiet, ka L tu esi mazliet pārcentusies ar drēbju krokojumu., manuprāt. Rokas sanākušas labi, bet pēdiņas - manā ska'tijumā - vai nu par mazu, vai arī ne gluži pareizas.
party monster viduklis šķiet nedaudz par garu , bet tur pie vainas varētu būt liekama zemā jostasvieta. Kājas, salīdzinot ar gurniem, šķiet parāk tievas, kā sakliņi.

Iepriekšmine'tie ir tikai sīkumi, kurus var izlabot citos darbos ^^ Lai vai kā, man patīk tavs krāsošanas stils un krāsu izvēle ^^ tā tik turpini!

--------------------
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:09