![]() |
![]() ![]() |
![]() |
eto_silo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 7-March 07 ![]() |
Tu esi Juris?
-------------------- |
Shade de Monesko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 11-September 05 ![]() |
Es teiktu, ka sis ir originalakais jautajums kadu esmu sanemusi. Ne, es neesmu Juris, lai kas vins ari butu
![]() |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
Kopumā ņemot - ļoti labi. Ja par katru atsevišķi, tad jāteic, ka pirmais darbs ir tiešām izdevies. Var redzēt, ka ir rūpīgi strādāts - meitenei frizūra ļoti interesanta, acis skaistas, vienīgais labā acs mazliet stūraina, bet tas tā. Vienīgais kas man diezko neiet pie sirds ir lūpas. Īsti nesaprotu kas starp tām ir uzzīmēts zobi, vai mēle.. . Lai nu kā, šādā leņķī uzzīmēt seju ir grūti, bet tev izdevās.
![]() Otrais... Uzreiz jāpiemin, ka man nepatīk tie zibeņi, vai stari... labāk būtu ja tu atstātu tikai tos riņķus, bet tas jau tikai mans viedoklis, citi, iespējams, domās savādāk.Mati arī varētu būt rūpīgāki. Jājautā cik ilgi tu jau krāso uz datora. Ja vēl tikai sāc mācies, tad ir ļoti labi. ![]() Trešais. Tekšu tikai,ka ļoti skaisti. Kopumā ņemot viss ir labi un rūpīgi un ar laiku būs vēl labāk, tākā tik turpini. ![]() This post has been edited by nikitaa: Oct 28 2007, 14:34 |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
![]() hm... uzmetu acis Gaaram (gaužām jauki sanācis, bet ne īsti pēc sevis) un radās jautāmujs: Vai Tu varētu uzzīmēt kādu Death note fanart, kurā būt L? *uztaisa lielas mīļas kaķēna acis* lūdzu... man patīk Tavi darbi, sajūsmina Tavs krāsomujs ar zīmuļiem. Jauki iezīmētas līnijas, minimums, bet pietiekami, lai nojaustu skeleta un muskulatūras aprises. tiesa gan, datorkrāsotajā labās rokas krāsomujs liekas vnk baiss. dziļos, dziļos rudzos. roka izskatās salauzta vairākās vietās. Pārējais zīmējums liekas pat ļoti labs. Piedod, bet nepatīk arī pēdējā meitene. Pirmkārt jau tās mēles (?) dēļ, otrkārt - izskatās, ka tur, kur ir matu sprādze, viņai mati ir izskūti. matu līnijai jābūt bik tuvāk uzacīm. treškārt viņa šķielē. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Par pēdējajiem darbiem:
meitene man šķiet nedzīva, mākslīga. Kaut kas ar viņu nav īsti kārtībā, varbūt acis, varbūt mati, kas mazliet atgādina parūku. Neizskatās īsti. Otrais darbs - iesākumam normāli, bet derētu piestrādāt pie ēnojumiem un gaismām. Mazliet izskatās dīvaini krekls, ķermenis, vārdu sakot, viss. varbūt vienkārši tāds efekts radies. Kastīte smuka ^^ Lillija izdevusies lieliski, manuprāt ^^ Ar ko zīmēji(t.i. - kādām krāsām)? Labprāt tomēr gaidīšu vēl kādu darbu ^^ -------------------- |
Shade de Monesko |
![]()
|
Pilnigi nopietni atzistu, ka ar digitalo krasosanu man ir ta ka ir. Patstavigu Photoshopu dabuju pavisam nesen Ieprieks kaut kad sen biju lietojusi kaut kadas PS trial versijas. Ta ka digitalaja krasosana es esmu nozelojams iesacejs XD Drosi izsakiet kritiku, esmu macibu prcesa. Pie tam es loti ceru kaut kad dabut planseti, lai vairs nav jabakstas ar touch-pad.
Nikitaa, bez zibeniem, diemzel nevareju iztikt, jo tad vairs tas neatbilstu vismaz nosacitai patiesibai par telu. Atzisos, ka ari man tie zibeni vairs isti nesimpatize. Kaut ka skiet visa ka par daudz ![]() Tenma, priecajos, ka tev patik zimulu krasojums. Man, protams, skiet, ka man vel milzigi daudz jamacas. Pameginasu ari L uzzimet. Jau kadu laicinu domaju, ka vajadzetu ![]() Nothinga, paldies par kritiku. Kastiti krasoju ar akrilu ![]() |
Shade de Monesko |
![]()
|
Ta ka pedeja laika ir sanacis diezgan daudz pastradat ar requestiem, varu so to jaunu ielikt ari seit
![]() Ka jau vienmer, gaidu konstruktivu kritiku ![]() "Pary Monster" uzzimets prieks Zeloco: ![]() "L" uzzimets prieks Tenmas: ![]() Ja ir interese par so kastiti, tad lugums sutit man zinu ![]() ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Meeep!!! Meeep!!!! *______* Party monster roko manas apenes!!! *grib origjinaalu* !!!! Weeee!!! *grib, grib*
![]() (bet es nopietni *pacelj uzaci*) L - labais... emocijas tavaas bildees mani vienreiz nogalinaas *_* Un kaste ist das sheise!!! ![]() This post has been edited by zeloco: Nov 5 2007, 23:09 -------------------- ![]() |
Shade de Monesko |
![]()
|
Nu ja ir velesanas to originalu dabut, tad visu var noorganizet
![]() Man skiet, ka tavi komentari mani vienreiz nogalinas ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
"L" uzzimets prieks Tenmas: ![]() paaaaaldies! viņš ir tik jauks! ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
l piemīlīgs kā vienmēr. izskatās itkā viņam būtu baltas šņipsniņas matos
![]() un vēl pie tam stūrī sēž.kurš viņu apbižoja xD? man patīk. labs darbs. ^^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Tev labi sanāk ^^ Man patīk pēdējie darbi, vienīgi šķiet, ka L tu esi mazliet pārcentusies ar drēbju krokojumu., manuprāt. Rokas sanākušas labi, bet pēdiņas - manā ska'tijumā - vai nu par mazu, vai arī ne gluži pareizas.
party monster viduklis šķiet nedaudz par garu , bet tur pie vainas varētu būt liekama zemā jostasvieta. Kājas, salīdzinot ar gurniem, šķiet parāk tievas, kā sakliņi. Iepriekšmine'tie ir tikai sīkumi, kurus var izlabot citos darbos ^^ Lai vai kā, man patīk tavs krāsošanas stils un krāsu izvēle ^^ tā tik turpini! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:09 |