IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Cik no jums pēdējā laikā...., vienkārši interesē
Cik no jums pēdējā laikā....
Cik sen pēdējo reizi skatījies kaut vienu anime filmu vai seriālu?
Vakar skatījos [ 58 ] ** [56.31%]
Pirms nedēļas [ 16 ] ** [15.53%]
Pirms divām nedēļām [ 4 ] ** [3.88%]
Pirms mēneša [ 3 ] ** [2.91%]
Precīzi neatceros [ 16 ] ** [15.53%]
Japāņu muļķikus neskatos [ 6 ] ** [5.83%]
Total Votes: 103
Guests cannot vote 
BaltazarDZ
post Nov 19 2007, 07:17
Post #31

Heimin
*

Group: Chuunin

Man jau ar vismaz viena sērija dienā sanāk. Tiesa tagad tāds slinkums uznācis un tikai komēdijas skatos. Pēdejais gabals Final Approach saucās.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jurc
post Nov 24 2007, 11:55
Post #32

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

savi 3 mēneši jau noteikti ir pagājuši kopš pēdējās animes noskatīšanas. Nav vairs tādu iespēju tikt pie tām.

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
IronSoul
post Dec 5 2007, 13:20
Post #33

Samurai

From: Riga, Salu tilts

ohmy.gif katru dienu cenšos ph34r.gif Būtībā pa vairākam sērijām. Bija neilgs (nedēļu) pārtraukums, jo pārvācos un PC bija pa kastēm biggrin.gif

ohmy.gif kā var nebūt iespēju tikt pie anime ? Man pilni HDD nav tik daudz laika, lai noskatītos visus sad.gif

This post has been edited by IronSoul: Dec 5 2007, 13:21

--------------------
Saproti, dēls, dzimteni un prezidentu neizvēlas...
IPB Image
+Quote Post
edg
post Dec 9 2007, 05:37
Post #34

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(IronSoul @ Dec 5 2007, 12:20) *

ohmy.gif kā var nebūt iespēju tikt pie anime ? Man pilni HDD nav tik daudz laika, lai noskatītos visus sad.gif

+

Ātrāk jāizdomā, kā pagarināt cilvēka mūža garumu par kādiem pārsimts gadiem... Filmu kalns arī krājas sad.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Rika
post Dec 9 2007, 12:38
Post #35

Danshaku

From: I am un-locatable

Jāsaka,ka kkas vairs nav kārtībā,jo pašlaik ir tikai divas no jaunajām anime,kuras skatos :Naruto Shippuuden (kuru skatos tikai tad,kad garlaicība mani uzvarējusi,jo nemaz TIK interesanti nav) un Shinkyoku Soukai Polyphonica(gaidu pēdējo ep'u,faktiski skatos tikai tāpēc,ka iesāku).
Divas dienas atpakaļ atkal (n'to reizi jau) noskatījos KKJ,vakar skatījos Ranma OVA's.Vai nu ar mani kkas nav kārtība vai arī tik tiešām nav vairs,ko skatīties! Jaunās animes tik neinteresantas!Pēdējā,ko noskatījos visu bija Lucky Star(šī manta gan bija interesanta),tagad tik yaoi lasu.

--------------------
даже добро делал всем на зло
+Quote Post
hinatara
post Dec 13 2007, 10:06
Post #36

Heimin
*

Tagad skatos Full metal alchemist, pie kura lādēšanas beidzot tiku, bet pirms brītiņa pabeidzu Kamikaze Kaito Jeanne... Iesaku visiem noskatīties, kam patīk drusku romantiskas drāmas.... laugh.gif nju jā, arī noslēpumi... ph34r.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
JnVbt
post Dec 16 2007, 23:23
Post #37

Samurai

From: Šaurais gals ... Liepāja!

nja ..... tā jau ir! Skatīties varētu teju vai katru dienu bet laiks neatļauj .......
skola, darbs, mācības, tusiņi, utt., baigi švaki ar to laiku! Kad noguris esi pārnācis mājās vienīgais ko gribas tas ir miegs .....
Žēl sevis un animes! =D (vispār labāk man patīk manga - raisa fantāziju (hahaha)).

--------------------
Live your life with joy & no regret! =]
IPB Image
ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz!
Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs.
Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it!
+Quote Post
Niks
post Dec 17 2007, 00:09
Post #38

Lira member

Tad izlems, cik tev svarīga anime, jo pieejamais laiks visiem ir vienāds, bet atšķirās tā sadalījums. Tas vienkārši nozīmē, ka patiesībā anime tev nav nemaz tik svarīga.
Edit: paturpinot sākotnējo domu, pēc oriģinālās definīcijas sanāk, ka patiesībā būšana par otaku nozīmē savas ikdienas pārkārtošanu savai apsēstībai, mūsu gadījumā tā laikam būtu anime, diemžēl pēdējā laikā esmu sācis šaubītos, cik vispār no otaku.lv lietotājiem patiešām ir kaut cik īsti otaku (prātā nāk tikai kāds ducis cilvēku no vairākiem tūkstošiem lietotāju).

This post has been edited by Niks: Dec 17 2007, 00:15
+Quote Post
JnVbt
post Dec 17 2007, 01:49
Post #39

Samurai

From: Šaurais gals ... Liepāja!

QUOTE(Niks @ Dec 16 2007, 23:09) *

Tad izlems, cik tev svarīga anime, jo pieejamais laiks visiem ir vienāds, bet atšķirās tā sadalījums. Tas vienkārši nozīmē, ka patiesībā anime tev nav nemaz tik svarīga.
Edit: paturpinot sākotnējo domu, pēc oriģinālās definīcijas sanāk, ka patiesībā būšana par otaku nozīmē savas ikdienas pārkārtošanu savai apsēstībai, mūsu gadījumā tā laikam būtu anime, diemžēl pēdējā laikā esmu sācis šaubītos, cik vispār no otaku.lv lietotājiem patiešām ir kaut cik īsti otaku (prātā nāk tikai kāds ducis cilvēku no vairākiem tūkstošiem lietotāju).
huh, ta nu gan! Man patiešām patīk anime, bet nevar taču visu laiku noņemties tikai ar vienu lietu!
Tad jau sanāk tāpat kā smēķētājiem un alkaholiķiem ...... hahahaha! ''Maizīti'' ar animi un mangu nenopelnīsi, Latvijā jau nu noteikti! biggrin.gif
Par laika sadalījumu gan tev taisnība, katrs dara tā kā vēlas un ko vēlas. Man patīk anime bet es nevaru to nolikt kā primāro lietu savā dzīvē, man tā ir aizraušanās, hobijs!

--------------------
Live your life with joy & no regret! =]
IPB Image
ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz!
Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs.
Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it!
+Quote Post
Batou
post Dec 18 2007, 05:26
Post #40

S9 unit

From: PS 9

nu manā gadījumā interese diemžēl ir noplakusi ļoti stipri. pēdējā gada laikā vienīgais kas ir skatīts ir GitS Solid State Society. diemžēl man ir palicis mazāk brīvā laika (nē īstenībā jau tas ir, bet tajā laikā bieži vien ir citas lietas svarīgākas). laikam tas kritums ir kopš Ergo Proxy laika, tik smagi toreiz vīlos.

--------------------
image
+Quote Post
Taka
post Dec 29 2007, 00:39
Post #41

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Zemākas prasības - mazāka vilšanās smile.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Niks
post Dec 29 2007, 03:40
Post #42

Lira member

Ja godīgi, es no pēdējā laika anime neko daudz negaidu - galvenais, ka ir ikdienas deva. Ļaunākais ir, paskatoties kādu vecāku anime (pēdējā laikā ļoti iepatikušies Sunrise darbi no 20. gs. beigām/21. gs. sākuma), uzreiz var redzēt, cik zemu mūsdienu industrija ir nolaidusies, lai gan tas varbūt vienkārši tādēļ, ka skatos ne gluži vidusmēra tā laika animes, bet gan, būtībā, pēdējo 10 gadu labākās, tomēr man liekas, ka labu animju paliek arvien mazāk.
+Quote Post
baseboalbatboy
post Dec 30 2007, 04:33
Post #43

Hakushaku

Nobalsoju par- Vakar Skatiiju.

Kautgan skatiiju shodien :]! Uz vairaakiem meeneshiem biju animi galiigi atmetis un neskaaros nemaz klaat. Tagad atsaaku skatiities Bleach...kad man garstaavoklis tad paskatos(tikko pabeidzu ep130),tad veel skatos Death Note :\...riktiigi tur viss notiek ,bet viena suudiiga epizode man nosit anime apetiiti un tad atkal neskatos kaadu nedeelju. Kaa jau biezhi briivlaikos es pa naktiim gandriiz wai negulju un taa es arii taas animes skatos ..

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
dExIT
post Jan 2 2008, 23:40
Post #44

Samurai

From: Rīga, Pļavnieki

QUOTE(Niks @ Oct 22 2007, 20:56) *

Kur variants "tikko"?

++++ biggrin.gif

--------------------
Seeing is believing, that the world is a wonderful place :)
+Quote Post
Mimi
post Jan 6 2008, 01:05
Post #45

Shishaku

Neskatos anime vispār, pēdējā laikā tikai pabeidzu skatīties Higurashi No Naku Koro Ni, un tagad vēl skatos Clannad , bet domājams tā būs pēdējā anime, ko noskatīšos.
pazuda tā interese. *sigh*

This post has been edited by Mimi: Jan 6 2008, 01:06

--------------------
(sun)
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:00