![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
sswordssman |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 6-June 08 ![]() |
Naruto nav zudis, pat youTube veel nav visas seerijas. Es skatos ka dazji nav sajusmaa par naruto, bet tik un zina sho multeniti. Es taka taisos shovasar sava saita saladet naruto vidikus un salikt bildiites, ja varat paliidziet. Tad vel ir sapnis par to, ka naruto video partulkotu ar latvieshu subtitriem.
[video]http://www.youtube.com/v/gdF0pmU6MM0&hl=en[/video] |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
nu jus mani uzskatisiet par idinju...bet kas ir filleri un spoileri???
-------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
RTFM or STFW! google.com wikipedia.org anyways, maibii kaads var pielikt sitos klaat pie FAQ, ja jau kaads nemaak atrast xD
This post has been edited by Storm: Jun 6 2008, 22:04 -------------------- skills of a snail
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Oh, doch, Naruto ir beidzies, un Naruto Shippuuden ir garlaicības manifestācija. Nekas, es un vairāki citi šeit zinām/esam redzējuši ļoti apšaubāmas anime; Naruto, salīdzinot ar tām, ir common knowledge.
Vispirms nosubo kaut vienu, pirms sapņo par 200+ epām, muahahā. Un pieņemamus tulkojumus spēj izveidot labi ja daži duči otaku.lv biedru, no kuriem vismaz daži tam nekad nepiekritīs, bet pārējie negribēs ķēpāties ar Naruto, turklāt jau sen pierādīts, ka subus latviski nevienam nevajag. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Naruto latviski parādīsies tad, kad to angliski nodublētu un izeditētu nopirks un ierunās LNT vai TV3, muah. Gribat tādu?
-------------------- Press any key to continue
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol, Taka, vispār gribētu gan redzēt, kā nindzām no brūcēm birst ārā skittles.
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
nu jus mani uzskatisiet par idinju...bet kas ir filleri un spoileri??? Vienkārši izsakoties: filleri - ir epizodes šovā kas iet ārpus konteksta un notikumu gaitas (arc), lai vienkārši aizpildītu (šis arī angliskais tulkojums) raidlaiku - Naruto tas parasti izpaužas(dās) kā stāstiņi par kaut kādiem citiem personāžiem vai misijas kas neattiecas uz galveno "questu" spoileri(s) - jau no tulkojuma "to spoil" (sabojāt) ir informācija par to kas notiks šovā uz priekšu (nākotnē) tādējādi liedzot pārsteiguma momentu - parasti tas izpaužas tā ka ir cilvēki kas skatās RAWus (netulkotas epizodes) un pasaka kaut ko tiem kas vēl gaida tulkotu relīzi |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Man tava ideja par Naruto mājas lapu ļoti patīk. Katram jau ir sava gaume, bet es ZINU, ka ļoti, ļoti,ļoti daudziem patīk šī manga. Domāju ka ir vērts taisīt
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 10:35 |