IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ghost in the Shell 2: Innocence
Roze
post Sep 19 2004, 15:00
Post #16

Hakushaku

Group: Kage

Nez jāsaka so-so.. Iespējams, ka sliktais hawks tulkojums varbūt kas cits..

Lai arī bija eksistenciāli jautājumi (par to kas ir cilvēks u.c. problēmas (īpaši patika vieta par maziem bērniem un lellēm - par to ka saakotnēji mācamies no perfektas mašīnas)), taču no otras puses itkā nekas būtiski jauns pateikts / jautāts netika..

Pieņemu, ka varbūt efektu mazina Standalone Complex pirmā un otrā sezona starpā - proti ja filma būtu iznākusi bez šo TV seriālu esamības pa vidu iespaidi manuprāt būtu krietni vairāk. Visādā ziņā noteikti nevar gaidīt to pašu, kas bija pirmajā GITS (zināmas paralēles var vilkt ar Matrix gadījumu)

Filma vairāk sķita kā TV epizode un Motoko epizodiskā parādīšanas bija jocīga.. Gandrīz jājautā 'Ko nu un kas turpinājumā?!' t.i. izjūtas, ka tomēr viss nav nobeigts, bet tā intriga un nenoteiktība ("And where does the newborn go from here? The Net is vast and infinite."), kas pirmājā filmā vairs nav sad.gif

Lai gan protams skatīšos vēlreiz (nehawks variantos).. smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
deBUGa
post Sep 19 2004, 15:07
Post #17

Shishaku

Group: Chuunin

skaidrs... paldies... njemshu veeraa... galvenais paaraak nesacereeties... smile.gif

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
deBUGa
post Sep 19 2004, 16:17
Post #18

Shishaku

nja... haWks... @#$&^%@$!!!! Labaak tad subu vispaar vareeja nebuut... mad.gif
tagad buus jaagaida normaala versija versija... sad.gif

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
mm
post Sep 19 2004, 18:45
Post #19

Unregistered

Par hawks reliisi ir ljoti negatiivas atsauksme tieshji subtitru zinjaa..
imho, jaapagaida labaaka reliise. hawks sola izlaist DVDR versiju driizumaa, kur jau buushjot normaali iztulkoti subtitri (cerams, ne hardsubbed).
+Quote Post
Taka
post Sep 19 2004, 21:55
Post #20

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Nez no kurienes tie haWks dabūs labākus subus? blink.gif
To ka video kvalitāte būs labāka, es ticu, bet par subiem gan nē
Nav man šīs aklās ticības ka fansubots _vienmēr_ ir labāks par licenzētu, piedodiet, ja varat...

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
mm
post Sep 19 2004, 23:00
Post #21

Unregistered

te ir izraavums no 1 cita foruma par hawks reliisi:

this isnt a scene release some lamer pred it, it should be nuked i am in haWks that is the only reason i say this but other then that enjoy a great movie. and when the dvdr is released in a few weeks the subs will be fixed this was a rush job do to the fact that we did a cam version and some other group might try to steal the script so we just used the same subs in from the cam on this release with a few fixes and since the audio was shitty couldnt really get everything perfect.

+Quote Post
Taka
post Sep 20 2004, 08:00
Post #22

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

rush job, toties viņi iegāja anime vēsturē kā pirmā grupa, kura izlaida subotu GiTS2! rolleyes.gif
Tas arī bija viņu mērķis, pēc tam jau taisnojas, ka neesot kamieļi... laugh.gif
Priekš kam steigties, ja var mierīgi visu sataisīt un nevis ražot n-tās versijas tipo "oi te mēs drukaskļūdiņu ielaidām, oi šeit mēs drusku tulkojumu palabojām... utt"
Jau ne reizi vien esmu teicu - saberu kultūra iet uz leju...

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
deBUGa
post Sep 20 2004, 09:51
Post #23

Shishaku

Vispaar jau tie subi ir pilniigaa d*****... sad.gif Kautkur kautkas vispaar nav iztulkots... kautkur stulbas drukas kljuudas... dalajai 'timing'i galiigi garaam... plus veel arii bez japaanju valodas zinaashanaam skaidrs, ka dazhi subi neatbilstam personaazhu tekstiem... mad.gif

P.S. Bet taadas nepamatotas aizdomas, ka tie tieshaam vaareetu buut no 'cam' versijas paarnjemtie subi...

--------------------
+Quote Post
Shinobi-sama
post Sep 20 2004, 13:24
Post #24

Lost in own dreams

From: Jelgava

Redzeejis neesmu jo hawkam neticu

ja gribat superiigu ripu tad gaidiet KAA lai gan agraak par 25 janvaari vnji to neizlaidiis jo tad tas dvd tikkai iesliidees plauktos dry.gif

runaajot par kavlitatiiviem suberiem.... tad es neshaubos ka dabuusim labus subus arii liidz 25 janv.... jo eksistee daudz suberu grupas kas to dara nevis aatruma deelj bet gan sevis deelj un innocence nav nekaads alternatiivais projekts ko subo galiigi fanaatiki:P

--------------------
IPB Image
+Quote Post
deBUGa
post Sep 20 2004, 14:30
Post #25

Shishaku

QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 20 2004, 12:24)
runaajot par kavlitatiiviem suberiem.... tad es neshaubos ka dabuusim labus subus arii liidz 25 janv.... jo eksistee daudz suberu grupas kas to dara nevis aatruma deelj bet gan sevis deelj un innocence nav nekaads alternatiivais projekts ko subo galiigi fanaatiki:P
*

Uz to laikam arii naaksies cereet... un gaidiit... atkal gaidiit... sad.gif

Visaa kopumaa iepatikaas (pat neskatoties uz tiem vistu subtitriem). Kaa jau Roze teica nav gluzhi pirmaa GitS, bet tomeer... kaa seerija starp otraas sezonas seerijaam ir OK... wink.gif
Bet nu animaacijas kvalitaatee!!! Visu filmu pa kadriem var "paardziit" uz 'wallpaper'iem... smile.gif

--------------------
+Quote Post
Aazmandius
post Sep 24 2004, 22:57
Post #26

Jinushi
**

From: Riga

19.09.2004 by UnS was released GiTS2, they translation based on the havks release but with improvment timing and translation.
+Quote Post
Batou
post Sep 27 2004, 00:33
Post #27

S9 unit

Group: Jounin
From: PS 9

mjā. nu, ko lai saka... iespaidīgi. vizuāli tieši.

Togusa gan bija ielikts tādā kā idiota lomā. bet kopumā filma attaisnoja cerības. man patika (ļoti).

ja man jāmin spilgtākā epizode, tad tā būs tā pati no treilera, kur Batou pērk sunim pārtiku veikaliņā.

--------------------
image
+Quote Post
skabais
post Oct 6 2004, 15:15
Post #28

Jinushi
**

From: Dānija -> Aarhus

vai kads ir meginajis jaunakas subotas versijas? pec pirmajam sliktajam atsauksmem izdzesu hawks versiju pat nesacis skatities. tapec interese jaunakas versijas kas paradijusas - esmu manijis vismaz divas.
vai kads ir meginajis ievertet? kadi iespaidi?

--------------------
God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
+Quote Post
Laugh|nGMan
post Oct 6 2004, 16:42
Post #29

Samurai

From: Riga, Latvia

Principā es esmu noskatījies šo multeni, jo sinhronizēju nebu & meiko subus priekš 3cd DVDRipa. Bet noteikti būs jānoskatās vēlreiz, tā sacīt, brīvā atmosfērā, dīvānā pie kolas un čipšu pakas . . . resīverīti jāieslēdz tā skaļāk, lai kārtīgi varētu izbaudīt DolbyDigitalEX smile.gif

Vizuāli filma ir iespaidīga, žēl ka Kusanagi Motoko parādījās tikai filmas beigās.

Un ļoti trūkst angļu subu AXiNE Special Featurette'i , būtu interesanti paklausīties intervijas ar multenes veidotājiem.

Būs laikam jāpalūdz lai nebu iztulko extras laugh.gif

--------------------
Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
IPB Image
+Quote Post
skabais
post Oct 7 2004, 11:37
Post #30

Jinushi
**

From: Dānija -> Aarhus

sodien atkal Suprnova torrentos iepostots links uz GITS:Innocence -

Ghost.In.The.Shell.2.Innocence.DVDRIP.XViD.AC3.2004-haWks

neatceros ka ieprieksejo reizi tas izskatijas? vai tas bija xvid.ac3?
varbut sis ir jauns meginajums un ir uzlabots - vai ripots no amerikanu dvd relizes? kaut kad tagad tacu tai vajadzeja notikt?

--------------------
God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:08