![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
QUOTE(Laugh|nGMan @ Nov 4 2004, 14:10) Kā ar subtitru kvalitāti KAA relīzei?! Es domāju salīdzinot ar Nebu & Meiko subiem! Diezvai kāds spētu precīzāk iztulkot, kā Nebu (angļu valodas skolotājs) & Meiko (japānis) tandēms. IMHO Nuuu pietiekami preciizi.. Man gan saakumaa likaas ka tur anglju valoda ir nedaudz greiza, bet vairaakaas citaas vietaas kur saliidzinaaju KAA subtitri bija vai nu identiski , vai ljoti liidziigi. Manupraat KAA subtritri vareetu buut pienjemamaaki plashaakam skatiitaaju klaastam. Nebu & Meiko subtritri vietaam bija paaraak detalizeeti ar paskaidrojumiem. Man bija visai jaasaspringst lai visu paspeetu izlasiit. Jaa, veel KAA subtritiem bija labaaks novietojums. Reizeem to pashu tekstu ko Nebu & Meiko bija ielikushi 4 rindinjaas, KAA bija izveersushi uz 2 rindaam (teksta saturs bija identisks). |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ja ir vieta, es varu iemest trubās
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Laugh|nGMan @ Nov 4 2004, 14:10) Kā ar subtitru kvalitāti KAA relīzei?! Es domāju salīdzinot ar Nebu & Meiko subiem! Diezvai kāds spētu precīzāk iztulkot, kā Nebu (angļu valodas skolotājs) & Meiko (japānis) tandēms. IMHO http://s04.imagehost.org/view.php?image=/0194/gitsinn06.jpg kaa var redzeet tad KAA subi ir baazeeti uz Nebu & Meiko subiem, cik lielas izmainjas ir veiktas nezinu, bet gan jau nav palikushi sliktaaki. @Taka nebuutu jau slikti ja uzliktu uz trubzaam ![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Revol - 1.4Gb free space atradīsies?
Kā ar Trigun? Ieliet visu? -------------------- Press any key to continue
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Nov 7 2004, 22:04) Nu apskatiijos pashlaik trubzaz uzraada ka ap 8Gb briivi - taa ka visam vajadzeetu saiet [tika zinaashanai - es nekaadaa veidaa neesu saistiits ar to ftp, tikai parasts lietotaajs, tas taa - vienkaarshi no posta izklausaas itkaa man ir kaada kontrole par free space uz ftp] par trigun - vareetu to arii, it kaa jau iipashi augstaa cienjaa KAA es neturu,bet shajaa gadiijumaa laikam nav labaaku ripu. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |