![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Interesants stiliņš, man patīk
![]() Kā jau te daudzi teica, arī es iesaku tev izēnot. Skatos ka es grafiķis, pats arī agrāk zīmēju tikai un vienīgi melnbalti. Un pareizi vien ir, ar to arī vajag sākt tas palīdz izprast līniju. Taču ar līnijām vien nepietek, ir vajadzīgas ēnas (vai nu štrihs vai arī Photoshopā vai ar tušu ieklāti melnie toņi) Konkrēti tavam stilam neder otas kas pludina kā tavā pirmajā krāsotajā darbā. Domāju ka labāk ir vnk ielikt asas ēnas + varbūt vietām var ielikt kādu gradientu + pelēkus toņus. Ja jau tev patīk manga tad sapratīsi ko ar to domāju. Domāju ka ar to visu tu tikai papildināsi savu tehniku, iesaku paeksperimentēt. This post has been edited by aeonseraph: Dec 30 2007, 17:16 |
Henata |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 20-December 07 ![]() |
nebja ko dariit
![]() This post has been edited by Henata: Jan 12 2008, 01:06 Attached thumbnail(s) ![]() |
Shinobi |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 5-January 08 ![]() |
Ļoti skaisti!
![]() ![]() |
Bika6 |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 1-January 07 ![]() |
Louti laba detalizacija, vislabak patik priekshpedejais
![]() P.S Ja nav noslepums ,KA TU DABU TIK GLITAS LINIJAS ?? |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tu jau zini, ka man ļoti patīk. Gaidu dzīvajā!
![]() -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Jopcik popcik ar' ārā. *___*
Darbi ir acij patīkami, patīk tavs stiliņš. Pagaidām favorīts ir šis, jaunākais. |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Man patīk tā sajūta, kas rodas skatories uz zīmējumu. Esi ielikusi savu dvēselī tajā ko dari! Super!
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
it's cute. i like it.
nežēlīgi laba nodarbe ko darīt, ja nav ko darīt. ^_____^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Whoa, pēdējais ir labs. Vienmēr ir bijis tuvs tamlīdzīgs stils. Detaļu ir daudz, bet tās ir sabalansētas. Malacis!
|
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
njaa... smuki, smuki... viss tāds tīrs un glīts, nav nekādu nepareizību manā skatījumā. Tā tik turpināt.
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Pēc zīmējumu stila varētu noprast, ka esi spēcīgi iespaidojies no Kai
![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
Henata |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 20-December 07 ![]() |
jaa bet es tomeer pieturos pi sava stila un pi sava paraksta ( salidzinot muusu zimeejumus var redzeet ka mani zimeejumi ljoti atskiraas no ninja )
|
ssson |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 21-January 08 ![]() |
Interesants stils. Skatoties uz ziimeejumiem, liekas, ka katram teelam ir sava personiiba un raksturs. Peedeejais vispaar super. Patiik dreebju detalizaacija.
![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
uzmo4ii lielakas acis ( anime stilā) un viss buus OK
-------------------- |
jooji |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
Forshi!^^
Lyoti patik! man ari vajadzetu apgerbu zimet!^^ -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:49 |