![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Kā jau teicu, katram savs, turklāt, ja godīgi, šaubos, vai visi, kas te (domāts visā forumā) piesauc moe, zin, kas tas vispār ir, jo to var saprast tikai tad, kad tas ir izjusts. Jā, es tiešām teicu izjusts. Kā to vienā forumā definēja kāds japāņu otaku - moe var saprast tikai post factum - kad esi jau tā varā. Un uzreiz pasaku, ka jābūt bīstami tuvu punktam, pēc kura vairs atgriezties nevar (un cilvēks kļūst par īstu otaku), lai izjustu moe, bet vairums cilvēku šajā forumā tam nekad pat nepietuvosies. Vismaz tādas ir manas domas pēc tam, kad pats esmu to izjutis.
This post has been edited by Niks: Dec 31 2007, 17:19 |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Piedodiet, ja šis jautājums ir absolūti stulbs, bet ko nozīmē "moe"?
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/Moe
google search moe+wiki, otrais hits, no turienes variaacijaam http://en.wikipedia.org/wiki/Moe_%28slang%29 <g> maacaties taksh kaadreiz mekleet nfo :/ |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Hmm.. ko Jūs domājat par Seto no Hanayome ? Ir vērts.. lūkoties tajā ? VNk ieinteresēja vāŗds Slapstick ( atceramies par Love Hina, FMP )
-------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Diezgan laba un, manuprāt, pat diezgan unikāla komēdija, taču neesmu redzējis visu, jo man ir tikai tik, cik gg nosuboja.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
maacaties taksh kaadreiz mekleet nfo :/ es info meklēt protu samērā ciešami, bet dodu priekšroku izmantot cilvēku resursus vajadzīgās informācijas noskaidrošanai interaktīvā formā. ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Un daži šajā forumā dod priekšroku šadu cilvēku uzduršanai uz mietiem. *iet meklēt kādu trulu mietu, uz kura uzdurt Tenma*
|
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Niks, ko tu pēdējo esi noskatījies vai skaties pa ANimi, kas maybe būtu vēŗta fanot par.. jo man sākt palikt skumji.. kad noskatos visas EP'as zin kā.. gribāš vēļ, bet tad labāk gaidīt katru nedēļu 1 sēriju.. aww..
![]() -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Niks |
![]()
|
Nūū.. saraksts būs garš (pēc atmiņas un pilnīgi random (nosaukumi arī pēc atmiņas)):
Kiba - paziņa ieteica, var just, ka shōnen, tomēr gana labs, lai skatītos; Minami-ke - burvīgi, taču pārāk lēni subo; Uchuu no Stellvia - nesen redzēta, izcili seiyū; Blue Drop - man vienkārši ir nosliece uz yuri, taču šito lēni subo, tādēļ skatos raw; Gigantic Formula - mecha veco laiku stilā, nesen noskatījos līdz galam, jo apnika gaidīt uz Lunar, un sameklēju raw; Sayonara Zetsubou Sensei - burvīgs melnais humors, taču subo daudz par lēnu; Clannad - Kyou FTW! \m/ Manabi Straight - tāpat vien uzmetu aci, nedomāju, ka turpināšu; Hayate no Gotoku! - diezgan laba komēdija, turklāt vēl galveno tsundereko dublē Kugimiya Rie (Shana un Louise Franēoise le Blanc de la Valličre); Mai-HiME - vienkārši sagribējās vēlreiz paskatīties atsevišķas epas; Mugen no Ryvius - līdzīgi kā ar Mai-HiME - tik labi, ka pilnīgi skatos vēlreiz; Shakugan no Shana II - ko tur daudz, esmu uz āķa; Gundam OO - jaunākais Gundam; Martian Successor Nadesico - vakar aizsāku - pagaidām ciešami; Great Teacher Onizuka - n-to reizi mēģinu skatīties, taču atkal netieku tālāk par pirmās epas vidu; Goshuushou-sama Ninomiya-kun - sižets ir gatavais margarīns, tomēr pagaidām izskatās gana labi, lai turpinātu nosist ar to savu laiku; Kimikiss Pure Rouge - var skatīties; El Cazador de la Bruja - cerības stars, ka anime industrija vēl nav pazudinājusi patiesi labas lietas; Tekkonkinkreet (šaubos, vai uzrakstīju pareizi) - īpatnēja animācija, taču patiesi laba filma; GitS2: Innocence - kāpēc es šito noskatījos tikai pirms dažām dienām? Ghost Hound - kyaaa~; Higurashi no Naku Koro ni Kai - はう-! おもちかえり! Kodomo no Jikan - tīri aiz intereses - pārāk daudz apdziedāts, lai neuzmestu aci; Bamboo Blade - neslikts humors; Shion no Ou - dažbrīd rada sajūtu, kas atsauc atmiņā Death Note; Kaiji - nose pr0n, anyone? Dragonaut - nezinu pat kas, taču kaut kas mani piesaista šai anime; Majin Tantei Nougami Neuro - šonakt noskatījos, nezinu, vai gribēšu vēl redzēt kaut ko tik stulbu; Dennou Coil - pirms kādas nedēļas pabeidzu - ļoti patika; Genshiken 2 - šonakt pabeidzu - pēdējā epa bija īpaši laba; Tenjou Tenge - it kā nav manā gaumē, tomēr man patika; Kiddy Grade, Kimi ga Nozomu Eien ~Next Season~, Armored Trooper Votoms - Pailsen Files, Macross Frontier - ir uz HDD, bet vēl nav redzeti. Gan jau kaut ko piemirsu, taču, tā kā ik pa laikam izmantoju AOM (tagad gan WebAOM), tad būtībā AniDB mylist saturs par vismaz kādiem 98% atbilst patiesībai (lai gan nevajadzētu paļauties uz to, vai redzēts - vienkārši esmu klientā uzlicis, lai tā pievieno, tādēļ jāskatās pēc tā, vai ir galīgais vērtējums par visu anime - ja tas ir, tad noteikti esmu redzējis no pirmās līdz pēdējai epai). Update: piemirsu par ef - klišejiska, tomēr man patīk. This post has been edited by Niks: Jan 2 2008, 06:20 |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nik - nepiedāvā viņam vēl nepabeigtus šovus, redzi - cilvēkam ir grūti vienu sēriju nedēļā skatīties...
-------------------- Press any key to continue
|
dExIT |
![]()
|
Nēē es tiešī gribu tā.. Man grūti ar sirdi ir tas ka, vnk es noskatos visu... un nav tās gaidīšanas...
![]() Niks btw, es no tavas listes jau dauzko paņēmu.. bet šito ko tagad uzrakstīji.. ghmm.. būs tiešām jāsāk visu rakstīt DVD diskos.. ![]() -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Niks |
![]()
|
Pirms tam gan labāk apdomā, vai tas viss tiešām ir tā vērts - labi, dažas anime tiešām ir tā vērtas, taču vairumu tu diez vai vēlreiz noskatīsies kādreiz.
|
Tenma |
![]()
|
Un daži šajā forumā dod priekšroku šadu cilvēku uzduršanai uz mietiem. *iet meklēt kādu trulu mietu, uz kura uzdurt Tenma* *no visas sirds iesper pa pakaļu Niks* vai ta žēl pāris taustiņu sitienu dēļ manis! -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Skolā kontroldarbus arī mamma tavā vietā raksta?
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Tenma |
![]()
|
skola.... eh, laikam tiešām sesija... nē mana vietā neviens kontroldarbus nav rakstījis un jau gadu neesmu nevienu rakstījusi arī savā vietā.
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:34 |