![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Piedodiet, ka pārtraucu Jūsu mīļo sarunu...
![]() This post has been edited by dExIT: Jan 2 2008, 23:37 -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Domāju, ka būs, taču visticamāk tikai pēc/tuvu manga beigām (vismaz pagaidām vēl tiek izdota), jo, cik esmu izlasījis to uz priekšu, sižets pēc vietas, kurā beidzās otrā sezoan, sāk strauji noslēgties.
This post has been edited by Niks: Jan 2 2008, 23:55 |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Mļēēēē.. es tā gribēju lai Kenji būtu kopā ar jaunāko māsu.. she's soo sexy..
![]() BTW, Nik negribi man PM aizsūtīt ar savu AniDB SIG , kodu ? ![]() This post has been edited by dExIT: Jan 3 2008, 02:17 -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Majin Tantei Nougami Neuro - šonakt noskatījos, nezinu, vai gribēšu vēl redzēt kaut ko tik stulbu; nez, man patīk - absolūts sviests, bet var izsmieties līdz baltām pelītēm ![]() Edit: Nu labi, man patīk manga nevis anime. anime tiešām nerullē. Mangas tēli ir tiešām unikāli - Neuro ir neticami optimistisks, vienmēr smaidošs (man liekas, ka ja mangā viņš vispār ir ar nopietnu seju redzams, tad ļoooti reti - parasti viņa seju rotā šķelmīgs smaids) sadistisks, bet bērnišķīgi dzīvespriecīgs demons - nekā no tās dīvainās, viņam nepiestāvošās melanholijas, kas viņam animē piedēvēta; Yako izmanto mazāko iespēju, lai mēģinātu Neuro atriebties par visām pret viņu vērstajām riebeklībām (kuras gan vienmēr nāk atpakaļ pār viņas galvu) un ne mazākajā mērā neķer kreņķi, ka ar Neuro kkas tiešām varētu atgadīties, pie tam viņa apgalvo, ka kopš viņa pazīst Neuro, nekas vairs viņu nespēj nobiedēt (krīt panikā par katru sīkumu kā animē, īpaši, kad kkas gadās ar Neuro) This post has been edited by Tenma: Jun 7 2008, 15:29 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
dExIT |
![]()
|
Tā cilvēki, lūdzpalīdzat, izmisušā brīdi, esmu pilnīgi mana prātam neaptveramu daudzumu animju noskatījies, un es jau iekš Tokyo Toshokan saita kačāju visu ko varu, bet tā vai tā tur nekas ļoti frš s nav parādīies, varbūt vēļ k-ko var ietiekt ?
-------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2169 <--- tieši šodien sāku vēlreiz skatīties, ja nav vēl redzēta, tad must see.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4125 <--- šo es šodien pabeidzu skatīties. Tad vēl ir FMP (3 seriāli), GitS:SAC (2 seriāli un filma), Kanon un n citas anime, kuras ir pelnījušas must see statusu. Ja tie redzēti, varu ieteikt Simoun, Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor, Soukou no Strain, Mugen no Ryvius un Uchuu no Stellvia (uzmanību: pirmā ir shoujo ai, bet pārējās, škiet, katra garantē vienvirziena transformāciju par SciFi/mecha otakutardu). P.S. Ja arī viss augstāk minētais jau redzēts (as if), tad vienkārši salīdzini savu animelist ar manu - gan jau atradīsi kādu neredzētu anime, tiesa, tur gan dominēs mecha. This post has been edited by Niks: Apr 9 2008, 23:53 |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Tā cilvēki, lūdzpalīdzat, izmisušā brīdi, esmu pilnīgi mana prātam neaptveramu daudzumu animju noskatījies, un es jau iekš Tokyo Toshokan saita kačāju visu ko varu, bet tā vai tā tur nekas ļoti frš s nav parādīies, varbūt vēļ k-ko var ietiekt ? Visi nedaudz vecāki kulta / must-see gabali ar ir skatīti ? Cowboy Bebop (TV) + movie Knocking on heavens door Trigun Hellsing Berserk Serial expiriments Lain Rurouni Kenshin (105 epas + 2 movie + 2 ovas) GTO - Great Teacher Onizuka Golden Boy Gankutsuou Beck Jin-Roh Black Lagoon (abas sezonas) Azumanga Daiou NHK Samurai Champloo Honey & Clover Last Exile Planetes Paradise Kiss Wolf`s Rain Love Hina FLCL Ergo Proxy Chobits Peace Maker Kurogane Sentou Yousei Yukikaze Battle Programmer Shirase Saishuuheiki Kanojo utt utt (random order)... saukt var bezjēgā bet nu atkarīgs cik kuram ir "neaptveramu daudzumu animju".. Tad protams otra izeja ir skatīties mega garos shovus aka - One Piece, Bleach, Naruto .. |
Mey4D |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 31 Joined: 13-April 08 From: Visums -> Galaktika -> Zeme -> Eirāzija -> Eiropa -> Latvija -> Rīga -> Purvs -> Māja -> Dzīvoklis -> Istaba -> Gulta ![]() |
Goldenboy
Chrno Crusade True Tears un pārmaiņas pēc arī Onegai Teacher - vari paskatīties, šie gabali ir vienkārši grandiozi =3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:36 |