![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cirkulis |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 23-December 07 From: Latvija Dobele ![]() |
es jau tik mājas zīmet pieradis esu to vien kā taisnu liniju sākumā pratu uzvilkt ! lol
-------------------- ....
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
varbuut kaads saskata sevi ceļa saakumaa?
![]() lai nu kaa klausi tiem ieprieksheejiem postiem, iznjemot to par suda zaljo zaru XDD -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Cowkiller, kāpēc tad par to zaru ne? Ja apgriež viņa teikto otrādi, sanāk tieši tas, kas tam sīcim jādara.
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ja apgriezh otraadi... ja vinjsh maaceetu ziimeet neviens neko neraksiittu arii ja man buutu ko dariit es te arii nebuutu ja buut buutu.
![]() beztam ko tur veel griezst riņķī? -------------------- |
Shinobi |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 5-January 08 ![]() |
EEEeee es vispirms ieteiktu tev iemācīties zimēt seju, bet pēc tam visu augumu !
|
I-mons^^ |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 14-January 08 ![]() |
OMG!!!
Izdurat man kads luudzu acis X.X This post has been edited by I-mons^^: Feb 2 2008, 17:52 |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
izskatas ka tas acis kust un tulīt iztecēs
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 18:10 |