![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Dec 12 2004, 10:12) Nu nezinu, man par kačāšanu no irca ir palikušas visnepatīkamākās atmiņas: Bezjēdzīgi garas download queues, boti, kas izlido no irca tieši kad pienāk tava kārta, līdz absurdam nogriezts download ātrums - piedāvājums kačāt 600+MB ar 5kb/sek ar vienu download slotu izklausās pēc smalkas ņirgāšanās. Labāk eDonkey vai BT Tu vienkārši esi izlepis. Ir vilktas epas un batchi arī ar 2-3Kb/s |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Dec 12 2004, 10:12) Nu nezinu, man par kačāšanu no irca ir palikušas visnepatīkamākās atmiņas: Bezjēdzīgi garas download queues, boti, kas izlido no irca tieši kad pienāk tava kārta, līdz absurdam nogriezts download ātrums - piedāvājums kačāt 600+MB ar 5kb/sek ar vienu download slotu izklausās pēc smalkas ņirgāšanās. Labāk eDonkey vai BT tu gadijumaa nejauc fservus ar xdcc botiem no fserviem aatrums var buut visdazhaadaakais, bet xdcc boti parasti ir lielaatruma uploudotaaji [vismaz sakariigajos irc kanaalos] -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Inc @ Dec 12 2004, 12:21) Ja es esmu izlepis, tad tu esi mazohists ![]() Vienkārši neesmu slims ar "visu vajag kačāt" slimību un neturu kompi ieslēgtu 24/7 -------------------- Press any key to continue
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Revol @ Dec 12 2004, 15:40) tu gadijumaa nejauc fservus ar xdcc botiem no fserviem aatrums var buut visdazhaadaakais, bet xdcc boti parasti ir lielaatruma uploudotaaji [vismaz sakariigajos irc kanaalos] Var jau būt. Man ir ļoti maz brīvā laika, tāpēc parasti izvēlos to veltīt kaut kam jēdzīgākam nekā n-desmit irc kanālu izložņāšanai lai (varbūt) atrastu sev vēlamo. BT vai eDonkey to var izdarīt ļoti ātri un tad aizmirst par download procesu līdz tā noslēgumam. Rakāties pa internetu kaut ko meklējot man pers. šķiet viens no visbezjēdzīgākajiem laika pavadīšnas veidiem. Laikam gan jau tāpēc ka man viņa nemaz nav tik daudz un vecāki manu dzīvi neapmaksā - viss pašam jānopelna ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Dec 12 2004, 16:33) Var jau būt. Man ir ļoti maz brīvā laika, tāpēc parasti izvēlos to veltīt kaut kam jēdzīgākam nekā n-desmit irc kanālu izložņāšanai lai (varbūt) atrastu sev vēlamo. BT vai eDonkey to var izdarīt ļoti ātri un tad aizmirst par download procesu līdz tā noslēgumam. Rakāties pa internetu kaut ko meklējot man pers. šķiet viens no visbezjēdzīgākajiem laika pavadīšnas veidiem. Laikam gan jau tāpēc ka man viņa nemaz nav tik daudz un vecāki manu dzīvi neapmaksā - viss pašam jānopelna ![]() Īstenībā tas nemaz nav tik laikietilpīgi, ieiet tās grupas irc kanālā kas fansabo vai taisa dvdripu un ierakstīt attiecīgo irc komandu, bet jāpiekrīt ka tas nav visērtākais variants. Tādēļ es izmantoju eMule, tikai šad tad BT vai irc, ja nu kaut ko baigi savajagās. ed2k forever ![]() btw - ja tu lieto ed2k tad cerams tev ir paziistams shis saits - AnimeDB tur var dabuut ed2k linkus praktiski visam tikai vajag registreeties [iesaku vismaz apskatiities ![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Paldies!
![]() -------------------- Press any key to continue
|
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
eD2K tīkls (tb, eMule/xMule) ir lielisks veids, kā atrast kādu konkrētu failu vai retāku/pazudušu grupu relīzes, taču atļaušos nepiekrist par ātrumu. Tajā ziņā eD2K nobāl Bittorrent priekšā.
No otras puses, lietojot eMule iemācās pacietību, kuras daudziem torrentu/DC lietotājiem pietrūkst. /driznaks[ARC] -------------------- |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(driznaks @ Dec 13 2004, 23:26) eD2K tīkls (tb, eMule/xMule) ir lielisks veids, kā atrast kādu konkrētu failu vai retāku/pazudušu grupu relīzes, taču atļaušos nepiekrist par ātrumu. Tajā ziņā eD2K nobāl Bittorrent priekšā. No otras puses, lietojot eMule iemācās pacietību, kuras daudziem torrentu/DC lietotājiem pietrūkst. /driznaks[ARC] DC arii trenee pacietiibu, savukaart par BT - ir naacies seeklinju gaidiit vairaakas nedeeljas. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Eeehhhhhh no serijas ja mums buutu jauka un gaisha pasaule un provaideri nedraaztu tik loti juurzeriishus. Par torrentiem varu pateikt 1 - tas ir best way and fastest way, kaa tieku klaat pie 5-10mb/s trubas taa downlaod que ir gatavs kaa likts, un nav ilgi jaagaida piemeram no torrentbits.org naak ar tik cik speej sagremot, same torrents.lv jums vaig redzeet kaa PC bremzee, jo nespeej sagremot infu, ko rauj iekshaa SKAISTI KAWAI =)
Edonkey bija labs jaaa tie bija mani pashi saakumi caur to es arii novilku savu 1 anime kaa taadu [patiikamas atminas], bet edonkijus tagad baigi filtree fakin provaideri [vismaz maneejais], attieciigi ir smagi ko novilkt. Man nereaali huh P.S. GENSHINKEN vienkaarshi spaaardaaa [best anime ko peedeejaa lika esu redzeejis] Laikam man tas ko atgaadina ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Revol |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() pashlaik velku no irc bota vinju irc kanaalaa, ja ir interese mDSL-istiem tad peec novilkshanas varu uzmest uz trubzu ftp. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
heh, es tikko saaku vilkt no vinju maajaslapas ar torrentu...
|
Revol |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Dec 17 2004, 09:12) es saakumaa ar meeginaaju torrentu, nu bet man taa tiiri leeni gaaja, ircaa no bota naak pashlaik ar 48-54 kb/s [man jau patiik ka telekoms nedaudz sachakareejies un nespeej nolimiteet mdsl aatrumu ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nav sachakareejies, vinji nesen paceela aarzemju trafika aatrumu, un driizumaa cels veel. (cerams)
|
Revol |
![]()
|
nu esmu nokachaajis un saaku uploudot uz trubzaam - tiem kam interesee peec 1-1.5 stundaam buus trubzaas
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
haha, taa peedeejaa seerija bija labaa
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:05 |