![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
Epizode bija jauka. Sevišķi "lets cosplay! meow!" Turklāt, kas priecē, subi in general nav zaudējuši kvalitāti, so ir cerība kvalitatīvi nolūkot vismaz pirmo sezonu (vai kāds šaubās, ka būs nākamā?).
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Khmm... kaut kā arī Anime-Faith arī pieklusa... tālāk par Genshiken 8 nava...
Man par 8. epizodi smiekli sanāca, labi zinot Gundamus hehe, bet vispār - līmēt modelīšus ir jauki ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaa, es briinos ka vinji veel nav izlaidushi... varbuut tapeec, ka sveetku laiks & so?
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
mmmm 09 serija rulleeee hehehe , bij pat kawaiii gabali
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
1
![]() 2 ![]() Kaut ko komenteet ir lieki ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
var būt jūs mani nomētāsiet ar akmeņiem bet man bija garlaicīgi nezinu varbūt esmu saacis jau izlept
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
*nomeetaa ar akmeniem kaarleenu* khe
nu bet tomeer gaumes lieta, bet vajag atziit : tev taksh patika tie kawaii skatinji vai ne ? ![]() ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Jan 3 2005, 00:19) var būt jūs mani nomētāsiet ar akmeņiem bet man bija garlaicīgi nezinu varbūt esmu saacis jau izlept Kaarleens izdziits tuksnesii aarpus, uz apsoliito zemi dodoshos, Israeela tautas nometnes. Vinjsh saka: "Lai tas, kas bez greeka, met pirmo akmeni." Atskan "ssss.. bum!" Kaarleens nokriit, edg smaida. kaarleens, tevi varbuut tas nesaistiija, bet man ljoti patika vinja domu gaajiens, uzvediiba, kaa vinjsh riikojas. Kaut kaa paziistami likaas... Pie tam, tas saliidzinaajums ar speeli... :))) [Edit: Rob_X pasteidzaas pirmais ar savu akmenju kleepi...] -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Epa lieliska..... jo taalak iet jo labaaks tas Genshiken.....
Nu tas salidzinaajums ar H-gaami vienkaarshi perfekts.. un tas domu gaajiens ir tik lielisks ka es peedeejaas 2 epas noskattijos jau 5 reizes ![]() -------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() www.anime-faith.com A-Faith Torrent Page ed2k://|file|[A-Faith]_Genshiken_10_[F926CC61]. avi|180310016|FEAB9C5754C8828015585AC5F00CD9B8|h=HQJGOOJ4RNJPXBNXMNWSCWPOPRELE26 Z|/|sources,81.198.149.132:4663|/ veel var no botiem vinju irc kanaalaa vilkt. -------------------- |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
10 ep tomēr bija sliktāka nekā biju gaidījis (jo sākums - otaku pludmalē, solīja kaut ko daudzsološu) un tomēr man patika stipri vairāk par 7o. un beigas bija labas. kur tā māsa tam džekam saprata ko nozīmē būt otaku draudzenei
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kaa jau mineeju Chibi, zheel, ka vinji iekljauj arvien mazaak komeedijas. veel tachu tikai 2 seerijas palikushas. Jaacer, ka biegsies ar koo tadu, par ko var smiet visu atlikushos muuzhu
![]() |
Spectre |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Taakaa biju smagi aizraavies [kaa jau katru weekendu] ar RO geimoshanu. Interneta resursi netika atveeleeti downloadeeshanai, tapec pirmdienas riits sakaas jau 6 no rita
![]() What is your level of otakuness????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bet tagad aatri paeediishu un uz darbu, jo tur ir jaabuut atnaakushiem ap 5GB ar anime ostiem un Jpop/Jrock. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Rob_X |
![]()
|
Viii, shinii seerijaa es njirdzu vismazaak no visaam. Zhel gan ka taa. Beigaas arii bija tikai preview nevis kaa paareejaas.. Un neredzeeju to jauko sarkano ar baltiem punktiem peldkostiimu
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Spectre @ Jan 24 2005, 07:06) ... Laikam jau tapec, ka tiktieshaam fakts ka celties veselu 1h atrak, tikai tapeec, lai vareetu paspeet noskatiities animes, kuras ir atnaakushas pa nakti. What is your level of otakuness????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bet tagad aatri paeediishu un uz darbu, jo tur ir jaabuut atnaakushiem ap 5GB ar anime ostiem un Jpop/Jrock. psihopāts... ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |