![]() |
![]() ![]() |
![]() |
EdZ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 4-January 08 ![]() |
Kaut es to zinaatu ... ^^
-------------------- ![]() |
Shinobi |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 5-January 08 ![]() |
Eeeee nu te gan ar kaklu tu pārspīlēji!
![]() ![]() |
EdZ |
![]()
|
Eh kaa ta savaadaak iemaaciishos ziimeet ja netreneeshos ne ... ?
![]() Heh sanjeemu iedvesmas vilni un uzskiceeju vienu bildiiti ... ![]() ![]() Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() |
Shinobi |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 5-January 08 ![]() |
Vo šitam kakls ir labs
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Acis par lielu,deguns par mazu.Kakls nav īsti pareizs,vajag platāku,izskatās freaky.Atceries - atspīdumi var būt daudz tikai tad,ja meitenei asaro acis,un viņa sāks raudāt.
Maika....Tas taču ir apģērba gabals,un audums parasti ķermenim pieguļ,tādēļ nevajag to atvērumu.Tas taču ir tikai apģērbs,nevis kirass. XD -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
EdZ |
![]()
|
Acis jau biju izdomaajis ziimeet savaadaakas ... Par atspiidumiem lasiiju tieshi to pashu ...
![]() Tev par kritikji jaajiet ... ![]() ![]() Beidzot sanjeemos un kaut ko izkraasoju ![]() ![]() This post has been edited by EdZ: Jan 20 2008, 23:21 Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
Neaizraujies ar krasosanu es labak ieteiktu piestradat pie enam konturam un formas
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tie nav tie ķirbīši!!!!
>> Naf labs. Kakls nav vietā, Galvas forma nedaudz jocīga un- mati ir slapji? Un vispār- pietiks ar skicēm- jāuzmočī kaut kas nopietnāks! Nu viszmaz par dažām pakāpēm kā šis, ja ne pilnīgi nopietns. Tad arī varēs nopietnāk ievērtēt. Gambate! ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
man truukst vaardu! ko tu sagaidi liekot ko taadu?! yuck! ja liec savas kjeepas te tad vismaz uzziimee kko pareizi lai buutu ar ko saakt!
![]() -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
man truukst vaardu! ko tu sagaidi liekot ko taadu?! Es domāju, ka Edz sagaida, kad kāds pateiks viņa kļūdas, nevis uzbraucienus. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
vnk IZEED DIvas burcinjas ar ievaariijumu. atradusies lielaa maasa!
![]() lai pabeidz vismaz 1 ziimeejumu un tad gaida kritiku! -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nē, paldies, es ievārijumu tgd nevēlos!
![]() Nu jā varētu gan pabeigt kādu zīmējumu līdz galam, bet lūdzu vienreiz beidz dirsināties,Govju galinātāj! -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
patachan, liec to CK mierā, lai jau viņš "dirsinās"! tā pat tā nav galdā ceļama kritika un, ja cilvēkam nav ko darīt. XD bet Edz ieliec, kko bišķīt labāku. pacenties, lai tev cilvēki varētu izteikt kritiku un kļūdas MUMS VAIG MATERIJĀLU AR KO STRĀDĀT. XD
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
peedeejam komentam veel beigaas pietruukst MUHAHAHA XD
-------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Mna patīk kā Tu zīmē
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:54 |