![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Mar 12 2006, 17:59) ... Ļoti interesē kādas attiecības izveidosies starp Shiro un Saber... mans mineejums - draamiska lovu-lovu. liidziigi tsukihimei. R.I.P. Saber. QUOTE Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Vai man tā tikai liekas vai arī Shiro servants ir Žanna d'Arka... ljoti iespeejams. jo nav nemaz tik daudz viduslaikos bijushu paziistamu sievieshu melee warrioru. no otras puses, nedaudz interesanti, kaa sizhetaa buus iepiits 'pre-servant life' 'unfinished duty/mission'. kopsh tiem laikiem tomeer daudz kas mainiijies. atriebiiba? uzvara vs. England? kristietiibas izplatiishana? hrm. visi mani mineejumi skan pietiekoshi liiki. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Uhu mani arii galvenais intresee kaa veidosies Shiro un Saber attieciibas, shows tieshaam ljoti labs prieksh animee peec games ljoti labi nevar nemaz saliidzinaat ar kaukaadu Raganarok the animation
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Mar 12 2006, 17:59) 10. jau ir ārā. :3 QUOTE Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Vai man tā tikai liekas vai arī Shiro servants ir Žanna d'Arka... Man ar tā liekās. Neatceros vēsturē nevienu citu sievišķi bruņās. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
un visus paareejos servantus jau atceries no veestures, ne? Tas ka maz zinaams ir, nenoziimee ka nav eksisteejis. Personiigi es negribeetu, lai jums buutu shajaa jautaajumaa taisniiba konkreetas varones dziivesstaasta deelj.
-------------------- Because i can!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. ETM - es ilgi cietos, bet tomeer nospoiloshu ... tā tik tiešām ir Žanna D'Arka. Vai jums arī pārējos iespējamos - 3 storylines izstāstīt, jo es nezinu kuru viņi izvēlēsies animei ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
vai driikst paintereseeties, - storylines no kurienes? gaames? mangas?
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Proti ka no games
![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
VOT KURSH KURSH, BET NU SPECTRE JAU VAREEJA LIETOT SPOILER TAGU!
nu kaapeec ir shitaa jaauzvedas. sabojaaji visu manu ceriibu sagraushanu animes skatiishanaas laikaa. -------------------- Because i can!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Mmmm, paliek interesantāk...un rēcīgāk.
Kā man patika Shiro seja...vispār šī anime man patīk arvien vairāk un vairāk. Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Interesanti, kas kausu dabūs(loģiski, ja Shiro) un kādi būs pēdējie mači. Visinteresantāk kļūs tad, kad Shiro būs jācīnās pret savu klasesbiedreni, vai viņš vispār to darīs? -------------------- |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
un laikam esmu vieniigaa, kas no visas sirds zhaavaajaas shito skatoties, ko? nemaz nerunaajot, ka galvena varonja( lai nu kaa vinju tur sauca) teels un raksturs ir dikti neveikli veidots? vieniigais iemesls, kapeec es shito turpina skatiities ir tas ka tur ir Medus...em Servant Rider...
-------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Spectre |
![]()
|
Hihihii laikam one more spoiler, bet jāatzīst ka Rider is SEXY
![]() ![]() Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Servant rider will be destroyed or kautkaa tā -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Doties man ar katru seerij arvien vairaak un vairaak patiik Saber
![]() Nopietni apsveru iespeeju uzgameet fathe speeli ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pārsteigums pēc trīspadsmitās sērijas noskatīšanās bija kolosāls, nemūžam nebūtu ticējusi, ka Saber ir
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. karalis(t.i. karaliene) artūrs/ia (par lielu prieku feministēm) pirmajā mirklī sejas izteiksme bija ![]() ![]() tiešām pārsteidzoši -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
Laikam tv series no games reaali atshkjiraas, vai arii Spectre ir cardinaali sajaucis personaazhus
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
ETM |
![]()
|
QUOTE(kaarleens @ Apr 3 2006, 18:46) Vai arii Spectre ir uzdaavinaajis man milziigu pireku samelojot par varonjiem, taadaa veidaa padarot skatiishanos interesantaaku. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 02:16 |