IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

6 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Closed TopicStart new topic
> aeon, talants 'n' stuff, atdalīts no aeon 'sensei of art' pavediena
exile
post Jan 22 2008, 13:44
Post #16

Danshaku

Group: Chuunin
From: back to back - Rīga

Jēi! izlasot visus iepriekšminētos postus man arī sagribējās iesaistīties ar savām domām. Nu, sākšu ar to, ka viens mans pasniedzējs kādreiz stāstīja, ka zīmēt var iemācīties jebkurš, un es pats pilnībā piekrītu šim apgalvojumam!
Manuprāt talants pastāv un citiem tas ir izteiktāks kā pārējiem, bet izpaužas tas spējā ātrāk iemācīties kautko darīt noteiktajā sfērā, un šajā gadījumā zīmēt/gleznot. Taču tas neizslēdz iespēju, ka mazāk talantīgs cilvēks spēs savā prasmē apsteigt talantīgāku cilvēku pateicoties lielākai apņēmībai un ieguldītajam laikam. Bieži vien cilvēki ar lielāku talantu kļūst slinki un savu laiku vairs neizmanto tik lietderīgi, jo uzskata ka visu varēs padarīt viegli un bez pūlēm. Ir redzēti arī tādi gadījumi.
Tāpēc uzskatu ka faktiski ssson teiktais par to "nekad" nav patiess, taču tas var notikt tikai, ja kickyou vai kāds cits no klātesošajiem sāks ar to nodarboties patiešām nopietni - padziļināti studējot zīmēšanas principus, nemitīgi trennējot savu roku un aci un veltot tam daudz vairāk laika nekā aenoseraphs, kas manuprāt ir ļoti mazticams un diez vai kādreiz notiks, jo lai tas notiktu cilvēkam ir jākļūst par noliferu , kas anime vietā zīmēs un veltīs tam gandrīz visu savu brīvo laiku! No tā izriet, ka ssson izteiktais viedoklis praktiski ir patiess! Protams labrāt redzētu arī pretējo, vismaz kļūtu par vienu labu mākslinieku vairāk! Esmu redzējis, kā viens paziņa pusgada laikā veltot tam daudz laiaka varēja sasniegt diezgan zolīdus rezultātus. Tākā veiksi!

Kā arī gribēju vēl piebilst - xikes vai tu tiešām vari ,piemēram, manu vidokli par to, ka Leonardo Da Vinci "Džakonda" ir labāka par kāda, kaut vai maniem, darbiem, uzskatīt par subjektīvu?

--------------------
No name superhero
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
xikes
post Jan 22 2008, 13:44
Post #17

Koushaku

Mm, kvalitāte tad arī būs viens no tiem standartiem, atbilstību kam tad arī var izmērīt.

Es saprotu, ko tu gribi teikt. Un ļoti labi redzu kas ir kas, un kura bilde no tevis piedāvātajām man pašam izskatās labāka. Es neesmu tik stulbs. Miers.
Tomēr man patīk domāt un tātad - ta kā šeit nav matemātikas, tad es paturu iespēju, ka eksistē no cilvēku gaumes un uzskatiem atkarīgi gadījumi, kad abas bildes spēj būt "vienādas", kā arī, kad ik viena no abām spēj būt pārāka par otru. Tādiem nolūkiem cilvēki izdomāja statistiku. Un tomēr. Viss ir relatīvs.

Oke, aizrāvos. Laikam vajadzētu beigt. Jo šis panesās tikai tādēļ, ka man reziēm patīk iespītēties pret zināmiem stereotipiem, aksiomām, dogmām, utt, ja to pamati nemaz tik kristāldzidri nav.

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Mimi
post Jan 22 2008, 17:20
Post #18

Shishaku

Bet ja uzrodas cilvēks, kurš, vienkārši, grib dalīties ar sevi, saviem darbiem un dvēseli, tad attieksme ir cita.

jūū. cita. ja kāds te padalās ar saviem ne visai labiem darbiem, tam seko sarkastiski komentāri un vārdi "iesaku tūlīt pat izmest zīmuli miskastē un vairs nekad nezīmēt. >_>". bet redzi - tie ir ne visai labi darbi, un tomēr cilvēku izjūtas un emocijas. tāda ir tā attieksme.
un tikai nevajag man teikt, ka tā nav!
es šoreiz piekritīšu sssonam. Kāpēc kikyou uzdir*ot virsū, pret tevi pavēršas daudz zvērīgu skatienu? Jo kikyou ir karalis. (es negribēju to teikt kā pārmetumu nevienam. tas tā pārnestā nozīmē. Kikyou šeit ir 4 gadus, pie viņas visi pieraduši, un viņa attieksmi pret sevi radīja pati, izveidodama draudzīgas attiecības ar dažiem foruma biedriem.)

Man dažbrīd rodas sajūta, ka viss šis forums balstās uz draudzības saitēm, nevis uz objektīvu attieksmi pret otaku.lv biedriem.

redzi, ssson, ja tu te nepiekrīti vairākumam, tad par tevi rodas stereotips, ka tu esi stulbs idiots, kurš šeit neiederās. wink.gif Jūs vēl sakat, ka te katrs cilvēks var dalīties ar sevi, savām emocijām, izjūtām un domām, un tad ir labāka attieksme. huh.
Bet runājot par aeOnu, tad salecās vairāk dēļ tā, ka viņš tāds augstprātīgāks palicis, vismaz man tā liekas.

anyway, piedodiet, ja es biju pārāk rupja, vai kā, vienkārši neizdevusies diena, bet jūs jau tas neinteresē. ;]

This post has been edited by Mimi: Jan 22 2008, 17:26

--------------------
(sun)
+Quote Post
Klokjvaarpsta
post Jan 22 2008, 17:51
Post #19

Danshaku

From: Riiga

Saakshu ar to, ka juusu striids vairaakos ceelienos ir makten uzjautrinoshs

Bet galvenais, ko gribeeju teikt - vai nevareetu, luudzu iisaak? Tas jau tikai mans mazaa cilveeka luugums, bet lasiit shitos striidus ir kaa klausiities vairaakus ljoti skaljus viedokljus vienlaiciigi - paklausies vienu, apniik, paklausies naakosho utt. Tagad sagraabstot visu pa diagonaali lasito sapratu tikai to, ka, lai, ko es gribeetu dariit, tas man nekad nesanaaks, ja to nedaru no 3 (or so) gadu vecuma. Par aeOn garastaavoklja svaarstiibaam gan neizteikshos (nav apakshteksta, vienkaarshi negribu).

Kopumaa, paldies, balstiishu savu atlikusho dziivi uz juusu, gudro onkulju un tanshu (ah, kaa man patiik daudzskaitlja gjenetiivs) padomiem, thanks a bunch

This post has been edited by Klokjvaarpsta: Jan 22 2008, 17:53

--------------------

There are two kinds of people, those who finish what they start and so on.
-Robert Byrne
+Quote Post
Shumins
post Jan 22 2008, 18:53
Post #20

Unregistered

QUOTE(Mimi @ Jan 22 2008, 17:20) *

Man dažbrīd rodas sajūta, ka viss šis forums balstās uz draudzības saitēm, nevis uz objektīvu attieksmi pret otaku.lv biedriem.

"Nu vot", zelta vārdi no cilvēka, no kura jūs manuprāt to negaidījāt...

Un šis noteikums darbojas netikai forumā, bet arī visās citās jomās apkārt, ja vēl to Mimi zinātu, tad teiktu, ka Mimi ir vecs hentai vecis uz 25 gadi laugh.gif

IPB Image

Un protams apkopojot visu kopā, sanāk:

1. Ja aeOn paliek pārāk iedomīgs un aizskar ar saviem iedomīgiem izlecieniem kādu pārstāvi no grupiņas "balstās uz draudzības saitēm", tad nekā cita arī nevar gadīt.

2. Ja zimējumu ieliek kāds pārstāvis no grupiņas "balstās uz draudzības saitēm", tad zīmējums tiks izslavēts un patiks pārējiem no grupiņas "balstās uz draudzības saitēm".

3. Tie, kas vientuļi sitas pa dzīvi un meklē:

QUOTE(Mimi @ Jan 22 2008, 17:20) *

...objektīvu attieksmi...

Tiks apdalīti visā un visur, ko vien pasāks, jo sabiedrība, kas sastāv no cilvēkiem ir cilvēcīga cool.gif

Citās no jau sen novecojošas animes - Noir:
"People among people, Love among lovers, Sins among sinners. Said the hermit to the sinned. Soldats are together within the truth."

+Quote Post
Mimi
post Jan 22 2008, 19:21
Post #21

Shishaku

Bet tu man teiksi, ka tā nav.? :3

p.s., diemžēl nesapratu par to hentai veci, man ašie neaiziet. ;D

This post has been edited by Mimi: Jan 22 2008, 19:22

--------------------
(sun)
+Quote Post
Church
post Jan 22 2008, 22:48
Post #22

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

no vienas puses gribeeju teikt, ka striids ir pamataa bezjeedziigs no abaam puseem, bet turpiniet vien, turpiniet. izklaideejiet garlaikojoshos balto kungu.
<atveraas jauna popkorna tuuta> smile.gif
+Quote Post
Shumins
post Jan 23 2008, 00:48
Post #23

Unregistered

Es jau kādu mēnesi biju apņēmusies šajā visā aeon-dreamworld neiesaistīties, jo man likās, ka viss šitais hrens nav tā visa vērts. Nu ko, laikam īsti arī nav...
Piekritīšu kādam objektīvam cilvēkam:

QUOTE(GM @ Jun 18 2007, 23:07) *

Geji, geji, jūs visi esat geji.

Šī spama artava otaku landē:
1. Mimi un Sigfa parādija, ka ir krutāki par pārējiem.
2. Daži arī saprata, ka viss šitais hrens nebija tā vērts.
3. Un daži - vienkārši izmantoja iespēju paspamot.

Lai jums visiem jauka diena, ja kāds grib iegūt dažus jaunus draugus, tad, lai biežāk apmeklē sadaļu Pasākumi, vai arī iefiltrējas kautkur, kādā mazā čatiņā... >:3
(ja galīgi neizdodas, tad zini.. es esmu draudzīgs :B )

IPB Image

Cause its all about the friendship guys!

Btw: SSon rakstīšanas stils ir identisks aeonam, kā arī vārdu krājums tas pats.( bet tas tikai tāds - mazs novērojums :3 )

(Te Tigra2)
+Quote Post
Misa
post Jan 23 2008, 15:23
Post #24

Shishaku

From: ?

it sure is fun to read. ^^;
un pilnībā piekrītu, ka draugs, taču nepateiks, ka viņa drauga zīmējumi sūkā.. draugi tā nedara. draugi to pateiks maigi un pamācoši, tāpēc jau tie ir draugi.
(protams, vienmēr ir izņēmumi) X3
...
soo, ja māksla sūkā, bet kāds negrib, lai kāds te to teiktu, tad ,vai nu jāsadraudzējies ar visu fōrumu(kas ir diezgan nereāli) ,vai arī nevajag likt to te.
bet, ja vēlas, uzlabot savu zīmēšanas prasmi, tad droši te var visu likt, bet ar kritiku būs jāsamierinās un arī tā jāņem vērā.

This post has been edited by Misa: Jan 23 2008, 15:27

--------------------
IPB Image
Nori Nori Nori~
+Quote Post
Arts
post Jan 23 2008, 18:42
Post #25

Koushaku

From: The world itself,in reality

Iesaku nomainīt otaku augšējā bannera textu uz ''This land is made of friendship.''
Don't mess with the friendship.....bīstama padarīšana,ja neesi draugos,tad esi nahnerizēts. XD

--------------------
IPB Image
When you do things right,people will think you haven't done anything at all.
+Quote Post
Sigfa
post Jan 23 2008, 19:22
Post #26

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

QUOTE(Arts @ Jan 23 2008, 17:42) *

Iesaku nomainīt otaku augšējā bannera textu uz ''This land is made of friendship.''
Don't mess with the friendship.....bīstama padarīšana,ja neesi draugos,tad esi nahnerizēts. XD

IPB Image
+Quote Post
ReD_FoXy
post Jan 23 2008, 19:39
Post #27

onibaba

From: Riga, Latvia.

Jāpiekrīt Pakkunam - talants ir. Neabšaubāmi. Talants var būt iestrādāts, un talants var būt iedzimts. Visvieglāk to just ar mūziku un gleznām - kur ir tikai perfekts tehniskais izpildījums, vai tehniskais izpildījums ar savu pieskaņu, savu emociju, SEVI pašā darbā. Vislābākie mākslinieki ir tie, kuri darbos atstāj kaut ko no sevis. Just a thought.
Vienīgais, kas vienmēr mani ir tracinājis un atturējis no konkrēti jebkuras galerijas komentēšanas, ir cilveku iedomība. aeOns ar to izceļas manās acīs - ne tu liels un varens, man prieks, ka tu zīmē komiksu jauniešu žurnālam, good for you, bet ir liels skaits cilveku pasaulē, kuri zīmē labak par tevi.
Attur arī diemžēl zemais līmenis lielākajai ''mākslinieku'' daļai, bet tapēc jau nenopeļu, lai tak turpina zīmēt, censties, mācīties, attīstīties, augt savā būtība, tas taču ir skaisti, ja cilveks grib sevi attīstīt un pats sev varbūt kaut ko jaunu iemācīt. Ne man koku, ne grafīta žēl, pasarg' dievs.

Tikai par to novērtēšanu un salīdzināšanu šaubos. Gaumes lieta. Tāpēc piekrītu Kikyou - var novērtēt kvalitāti! To ka piemēram nav fotogrāfēts ar sliktu kvalitāti, ka ir apstrādāts, vai vismaz skanēts ar gana labu skaneri. Var novērtēt rūpību, var novērtēt iespaidu, kādu rada zīmējums. Estētisko baudījumu, jā. Tāpēc man liekas būtu labi, ja vismaz senseji rādītu ''mazajiem'' labu piemēru un pēc katra jaunā darba pierakstītu izmantotās programmas, patērēto laiku. Tas ļauj novērtēt darba kvalitāti objektīvāk, vismaz manuprāt.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
aeonseraph
post Jan 23 2008, 20:16
Post #28

Shishaku

Pirms mani izdzēš pēc manis paša gribas pateikšu savus pēdējoos vārdus.

Pirmkārt viltus profilus netaisu takā Shumins vari braukt man visrū un domāt par mani ko gribi, that's your problem not mine.

Un visbeidzot, lai cik jocīgi dažiem tas neliktos mans pēdējais vārds ies Kikyou aizstāvībai...
Ssson, tev nav taisnība par talantu utt... un es piekr'tu xikes... nekad nesaki nekad....
Ir dzīvs pierādījums, šis mākslinieks ir pierādījis ko var saniegt cilvēks kam totāli nav nekāda talanta uz zīmēšanu caur sūru un grūtu darbu...

http://nebezial.deviantart.com/

Līdz ar to Kikyou ir talants, un kā jau viņa pati teica tad visu ko patreiz māk ir sasniegusi 4 gadu laikā... takā es uzskatu ka varbūt nākotnē viņa mani vispār lupatās sasitīs. Neko mēs nevaram zināt un neko nevaram prognozēt.

Paldies visiem kuri centās mani aiztāvēt, es to tiešām spēju novērtēt. Par pārejiem... nu ko varu teikt... žēl man ka jūs par mani šitā domājiet, tiešām žēl.

Ok, nu tad visu labu, lai jums te veicās.

P.S.
Un Kikyou, vēlreiz sorry... es nedomāju ka tev tagad šitā bruks virsū.
galvenais neņem galvā un turpini darīt ko dari neskatoties ne uz ko, bet man jau tev tas nav jāsaka jo tu par laimi esi no cilvēkiem kas ir ar veselīgu uztveri uz dzīvi smile.gif

This post has been edited by aeonseraph: Jan 23 2008, 20:13
+Quote Post
zenofex
post Jan 23 2008, 20:20
Post #29

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

Lai veicas Aeonseraph, patiešām stulbi, ka kaut kādu vārdu dēļ ir šāds iznākums.

Aeonseraphu neizdzēsu, bet ieliku viņu grupā, kam nav tiesību editēt savus postus, jo neuzskatu, ka dzēst būtu pareizā pieeja. Tomēr tas nav galīgais lēmums, tikai mana darbība pēc tam, kad pamanīju, ka Aeonseraph editē visus savus postus, izdzēšot to saturu.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Kikyou
post Jan 23 2008, 20:23
Post #30

Kami-sama

QUOTE(aeonseraph @ Jan 23 2008, 19:16) *

Pirms mani izdzēš pēc manis paša gribas pateikšu savus pēdējoos vārdus.

Pirmkārt viltus profilus netaisu takā Shumins vari braukt man visrū un domāt par mani ko gribi, that's your problem not mine.

Un visbeidzot, lai cik jocīgi dažiem tas neliktos mans pēdējais vārds ies Kikyou aizstāvībai...
Ssson, tev nav taisnība par talantu utt... un es piekr'tu xikes... nekad nesaki nekad....
Ir dzīvs pierādījums, šis mākslinieks ir pierādījis ko var saniegt cilvēks kam totāli nav nekāda talanta uz zīmēšanu caur sūru un grūtu darbu...

http://nebezial.deviantart.com/

Līdz ar to Kikyou ir talants, un kā jau viņa pati teica tad visu ko patreiz māk ir sasniegusi 4 gadu laikā... takā es uzskatu ka varbūt nākotnē viņa mani vispār lupatās sasitīs. Neko mēs nevaram zināt un neko nevaram prognozēt.

Paldies visiem kuri centās mani aiztāvēt, es to tiešām spēju novērtēt. Par pārejiem... nu ko varu teikt... žēl man ka jūs par mani šitā domājiet, tiešām žēl.

Ok, nu tad visu labu, lai jums te veicās.

P.S.
Un Kikyou, vēlreiz sorry... es nedomāju ka tev tagad šitā bruks virsū.
galvenais neņem galvā un turpini darīt ko dari neskatoties ne uz ko, bet man jau tev tas nav jāsaka jo tu par laimi esi no cilvēkiem kas ir ar veselīgu uztveri uz dzīvi smile.gif

Hm? Man jau netraucē.
Man, ja tā godīgi, ir daudz maz vienalga, cik talantīgs/netalantīgs es esmu uz pasaules fona. Man jau tikai patīk zīmēt, nedomāju, ka vispār kādreiz mūžā ar to miljonus kāsīšu.

Saraba~
Ja pārdomā, vari nākt atpakaļ.

This post has been edited by Kikyou: Jan 23 2008, 20:23
+Quote Post

6 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 03:02