![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Hm? Man jau netraucē. Man, ja tā godīgi, ir daudz maz vienalga, cik talantīgs/netalantīgs es esmu uz pasaules fona. Man jau tikai patīk zīmēt, nedomāju, ka vispār kādreiz mūžā ar to miljonus kāsīšu. Saraba~ Ja pārdomā, vari nākt atpakaļ. Nu es smagi šaubos ka pārdomāšu, vairs jau nu toč nejūtos te gaidīts bet kā jau tiko teicu, nekad nesaki nekad... P.S. Zenofex, iztīrot savus postus vēlējos panākt efektu lai mani izbano. Taču skatos ka neveiksmīgs mēģinājums bija ![]() Un ja vēl atņēmi man tiesības editot tekstus tad nu pavisam noteikti nekad neatgriezīšos jo parasti es raxtu ļoti kļūdaini un tad vienam tekstam parasti ir kādi 10 editi ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Nu es smagi šaubos ka pārdomāšu, vairs jau nu toč nejūtos te gaidīts bet kā jau tiko teicu, nekad nesaki nekad... aww... man patika aplūkot zīmējumus. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Pirms mani izdzēš pēc manis paša gribas pateikšu savus pēdējoos vārdus. ...Shumins vari braukt man visrū un domāt par mani ko gribi, that's your problem not mine... Un atkal esu pie visa vainīgs !!! ![]() ![]() Un tā tik jums cerēt, ka sēdēšu un vēl par kādu domāšu, ko galīgi nepazīstu - liekas spēlēšu tālāk savu dumjo Online Game. Tev iesaku pārāk nesaspringt, bet pasēdēt pie kādas grāmatas vai Tv un nomierināties, citādi liekas čuras sakāpušas tev galvā. Nomierinies un pēc kādas nedēļas visu pārlasi vēlreiz - sapratīsi cik stulbi un nepamatoti visu laiku uzvedies. Čuras izies ar laiku un tad ko uzraksti ![]() Patīk man šie "es nekad!", "viss es jūs pametu!", "nekad, nekad vairs!!!" - bērnības atmiņas ![]() B.T.W apsveicu ar iekļūšanu noedit, tagad esi mans group friend un mīlu tevi vairāk ![]() Un beidzot pie visa, kas notiek - pieminēt mani ! WTF?! |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Pirms mani izdzēš pēc manis paša gribas pateikšu savus pēdējoos vārdus. ...Shumins vari braukt man visrū un domāt par mani ko gribi, that's your problem not mine... Tev iesaku pārāk nesaspringt, bet pasēdēt pie kādas grāmatas vai Tv un nomierināties, citādi liekas čuras sakāpušas tev galvā. Nomierinies un pēc kādas nedēļas visu pārlasi vēlreiz - sapratīsi cik stulbi un nepamatoti visu laiku uzvedies. Čuras izies ar laiku un tad ko uzraksti ![]() Patīk man šie "es nekad!", "viss es jūs pametu!", "nekad, nekad vairs!!!" - bērnības atmiņas ![]() B.T.W apsveicu ar iekļūšanu noedit, tagad esi mans group friend un mīlu tevi vairāk ![]() Un beidzot pie visa, kas notiek - pieminēt mani ! WTF?! ai man šobrīd nav ko darīt tāpēc nolikšu vienu referātu palasīt ![]() Shumins Tavs ieteikums par nomierinašanos un grāmatām + TV būtu baigi laikā, diemžēl nevaru to patreiz atļauties... jāstrādā, jāstrādā, jāstrādā, jājūk prātā un tad atkal jāstrādā ![]() Un žēl ka mani uzskatāt par kkādu iedomīgo tipu, jo tā nebūt nav... atzīstu ka ir eizes ka ne tā kko izsakos, bet nu tāpat kā man ir k''lūdas gramatikā, tā arī laikam runasveidā, damn, laikam būs jāsāk iet skolā moš lol ![]() Karoč VISS šitas murgs sanāca praktiski dēļ viena stulba komenta un manas stulbas reakcijas uz to, un vainīgs bij mans tizlais garīgais... neatceros kas te bij kkur kko rakstījis par manām garastāvokļa maiņām... bet tā tas ir... tas man i baigi mainīgais ![]() Anyway... tas viss beigās TIK stulbi ir izvērties, nu moins... tāda melodrāma, tādas afēras, skandāli, aš pilnīgi ziepene sanāk un tā vien izskatās ka varētu pat pretendēt uz tiem omes hameleoniem. ![]() Atliek vienīgi cerēt ka tas viss beigsies un paliks tikai kā murgainas atmiņas. p.s. Un paldies par apsveikumu ![]() p.s. Vai tagad saprotiet ko es biju domājis ar "gramatikas kļūdām"? ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
p.s. Vai tagad saprotiet ko es biju domājis ar "gramatikas kļūdām"? ![]() Godigi sakot pat nepamanīju. Rakstot ne tas vien gadās un pamatā jau lasa domu nevis gramatiku. Anyway, kā Kikyou teica,ja pārdomā... -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
aeonseraph ir hormonu leekmiite, kapeec nelikt vinju mieraa? XD
-------------------- skills of a snail
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
sapratu gan.
varbūt beigsies, bet atmiņas gan paliks. piedot var visu, bet aizmirst - neko. tā nu ir. un nē, tigra, es negribēju parādīt, ka es esmu krutāka vai kā. :] Sevi par tādu neuzskatu un neceļu augstākās kāpnēs. Varat ierēkt par mani, kritizēt vai vēl ko darīt, es vienkārši izsaku savas domas un tās nemainīšu. ![]() -------------------- (sun)
|
aeonseraph |
![]()
|
ai kamēr vēl ir brīvs brīdis ielikšu vēl vienu p.s. centīšos šoreiz bez kļūdām...
ReD_FoXy tev ir pilnīga taisnība par to ka ir mākslinieki kas ir DAUDZ labāki par mani, un es to ļoti labi apzinos... tak tāpēc jau VISU laiku saku ka neesmu nekāds ŪBER pro hudožņiks ![]() Da man vēl līdz tam i tālu. Kaut vai pareizi esi pateikusi ka mani darbi ir tādi kā bezpersoniski... un kā vēl daži ir teikuši, pietrūkst dinamikas... Un tas ka es strādāju tur pie kkāda komiksa neko nenozīmē... jau iepriekš esmu teicis ka tas nav projekts ar kuru varētu baigi lepoties, jo tā ir mana pirmā nopietnā pieredze komiksu jomā. Tur ir neskaitāmi daudz kļudu un nepilnību, tik daudz ko varētu uzlabot uhhh nav jēgas uzskaitīt.... karoč man vēl mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties. Līdzīgi ka daži no otaku mani ir saukuši par dievu, tā es tā pat daru pie dažiem labiem māksliniekiem Deviantart'ā ![]() ![]() Bet tagad tas ir viens no maniem TOP favourite forumiem. p.s. again ![]() Ja gadījumā nākotnē izdomāšu atgriezties tad sākšu jaunu topiku, kuru jau tagad lūdzu lai admini nepārvieto pie sensejiem, jo sevi par tādu neuzskatu ![]() ai kamēr vēl ir brīvs brīdis ielikšu vēl vienu p.s. centīšos šoreiz bez kļūdām... ReD_FoXy tev ir pilnīga taisnība par to ka ir mākslinieki kas ir DAUDZ labāki par mani, un es to ļoti labi apzinos... tak tāpēc jau VISU laiku saku ka neesmu nekāds ŪBER pro hudožņiks ![]() Da man vēl līdz tam i tālu. Kaut vai pareizi esi pateikusi ka mani darbi ir tādi kā bezpersoniski... un kā vēl daži ir teikuši, pietrūkst dinamikas... Un tas ka es strādāju tur pie kkāda komiksa neko nenozīmē... jau iepriekš esmu teicis ka tas nav projekts ar kuru varētu baigi lepoties, jo tā ir mana pirmā nopietnā pieredze komiksu jomā. Tur ir neskaitāmi daudz kļudu un nepilnību, tik daudz ko varētu uzlabot uhhh nav jēgas uzskaitīt.... karoč man vēl mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties. Līdzīgi ka daži no otaku mani ir saukuši par dievu, tā es tā pat daru pie dažiem labiem māksliniekiem Deviantart'ā ![]() ![]() Bet tagad tas ir viens no maniem TOP favourite forumiem. p.s. again ![]() Ja gadījumā nākotnē izdomāšu atgriezties tad sākšu jaunu topiku, kuru jau tagad lūdzu lai admini nepārvieto pie sensejiem, jo sevi par tādu neuzskatu ![]() p.s. ai bāc man nav lemts uzraxtīt nevienu postu bez kļūdām... i'm cursed ![]() Ha ha Storm, maybe... 22 gados hormonu lēkme... ![]() ![]() p.s. Es esmu IDIOTS... uzspiedu nevis add reply bet vnk reply... nu bāc vai esat redzējuši vēl lielāku IDIOTU? ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mmm. izklausās pozitīvi. Man patīk tavs noskaņojums šovakar
![]() -------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
Mmm. izklausās pozitīvi. Man patīk tavs noskaņojums šovakar ![]() Ja godīgi es tāds esmu vienmēr kad neesmu pārguris no teiksim 3 negulētām naktīm vai kad neesmu līdz prāta sajukumam nonervozējies, sanervozējies un visādi citādi uz robežas lai iegūtu brīvbiļeti uz sarkandaugavu vai kur īsti bij tā trakomāja ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu piemēram šodien esmu uz histērijas robežas. Neizgulējusies. Nekas nesanāk. Darbu vesela čupa- kā redzi- es vēl neguļu un tuvākajā laikā netaisos to darīt, abet agri jāceļas. Šī liga gan reizi pa reizei uznāk katram. Nez, kā būs rīt... ai, ai.. bīstieties manis, bīstieties. Forši ka vismaz kads ir izgulējies
![]() -------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
Nu piemēram šodien esmu uz histērijas robežas. Neizgulējusies. Nekas nesanāk. Darbu vesela čupa- kā redzi- es vēl neguļu un tuvākajā laikā netaisos to darīt, abet agri jāceļas. Šī liga gan reizi pa reizei uznāk katram. Nez, kā būs rīt... ai, ai.. bīstieties manis, bīstieties. Forši ka vismaz kads ir izgulējies ![]() We share the same problems, šitā man sanāk regulāri:D Novēlu tev godam izturēt šo maratonu ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Mmm. izklausās pozitīvi. Man patīk tavs noskaņojums šovakar ![]() Ja godīgi es tāds esmu vienmēr kad neesmu pārguris no teiksim 3 negulētām naktīm vai kad neesmu līdz prāta sajukumam nonervozējies, sanervozējies un visādi citādi uz robežas lai iegūtu brīvbiļeti uz sarkandaugavu vai kur īsti bij tā trakomāja ![]() Jā, Sarkandaugavā. Vnk ir gadījies tur būt, par laimi, vismaz pagaidām tikai kā viesim. Bet, visticamak, ja vien nemēģinasi izdarīt pašnavību vai uzbrukt citiem, Tu tur nenonāksi. Dakteris iedos drapes, nobraņīs par neregulāru miega režīmu varbūt vēl mazkustīgu dzīvesveidu un CUl8r. ![]() This post has been edited by Tenma: Jan 24 2008, 13:41 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Mmm. izklausās pozitīvi. Man patīk tavs noskaņojums šovakar ![]() Ja godīgi es tāds esmu vienmēr kad neesmu pārguris no teiksim 3 negulētām naktīm vai kad neesmu līdz prāta sajukumam nonervozējies, sanervozējies un visādi citādi uz robežas lai iegūtu brīvbiļeti uz sarkandaugavu vai kur īsti bij tā trakomāja ![]() Jā, Sarkandaugavā. Vnk ir gadījies tur būt, par laimi, vismaz pagaidām tikai kā viesim. Bet, visticamak, ja vien nemēģinasi izdarīt pašnavību vai uzbrukt citiem, Tu tur nenonāksi. Dakteris iedos drapes, nobraņīs par neregulāru miega režīmu varbūt vēl mazkustīgu dzīvesveidu un CUl8r. ![]() Nu pēc nostāstiem, nevienam nenovēlu tur nokļūt. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
manam braaleenam shdien piedzima deels un mana vecaamaate nopirka veelveinu kakji.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |