![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Cik tam dēlam gadu, Sigfa?
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Kaadaa kraasaa kakjis? XDD
It's "Offtopic", isn't it? This post has been edited by Storm: Jan 24 2008, 14:05 -------------------- skills of a snail
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kakjis melns ar baltaam kjepinjaam.
deelam ir gadu 0 jo vinjsh tikko piedzima... |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
pag vēl vienu kaķi, a cik kopā ir?
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kautkaadi 3-4 ir laikam, neesmu iisit skaitiijis.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
vai kāds gadījumā nezin kur ēģiptes plikos kaķus var dabūt? man nekādu dižciltīgo nevajag, galvenais, lai nav spalvu un ir nejauks!
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
priekš kam Tev nejauku kaķi? un pie tam bez spalvām? viņi nebūt neesot nejauki. esot vieni no jaukakajām šķirnēm pēc rakstura. Bet diemžēl, kur dabūt nezinu. Persieši gan esot gatavie stulbeņi - vismazākais inteklekta līmenis starp šķirnes kaķiem
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Beidzot kāda sakarīga tēma XD
Eu kur un pa cik var dabūt balto tīģeri, man vajag ![]() |
Sigfa |
![]()
|
Es shodien ieraudziiju pumpu sev uz kreisaa dibenvaiga! like, wtf?!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pastāsti vairāk!
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
vai kāds gadījumā nezin kur ēģiptes plikos kaķus var dabūt? man nekādu dižciltīgo nevajag, galvenais, lai nav spalvu un ir nejauks! Nu... Panem vienu minku, apstraadaa, buus tev pilx un dusmiigs XD -------------------- skills of a snail
![]() |
Sigfa |
![]()
|
es esmu paaraak shokeets lai par to runaatu. Esmu noleemis par to vairs atlikusho muuzhu necelt ne vaarda.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
La la. Bet, ārā patreiz risinās tik smuks putenis. Varēja tik tās sniegpārsliņas būt lielākas, lai liekās blurs.
-------------------- |
Misa |
![]()
|
vai kāds gadījumā nezin kur ēģiptes plikos kaķus var dabūt? man nekādu dižciltīgo nevajag, galvenais, lai nav spalvu un ir nejauks! radniecīgu dvēseli sagribējās? XD -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |