![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, ir skaists, bet pegasa galva gan liek domāt par pārliecīgu stilizāciju, kaut gan- vai tad var būt kādas robežas žanra un stila ziņā? Liekas pirms tam darbi bija dzīvāki. Protams, restepa par smalkajām detaļām utt... kopumā skaisti. Gribu kādu balto govi
![]() -------------------- |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Jā, ir skaists, bet pegasa galva gan liek domāt par pārliecīgu stilizāciju, kaut gan- vai tad var būt kādas robežas žanra un stila ziņā? Liekas pirms tam darbi bija dzīvāki. Protams, restepa par smalkajām detaļām utt... kopumā skaisti. Gribu kādu balto govi ![]() Buus arii govis - pegass bija ziimeets, jo es apsoliiju vienam cilveekam uzziimeet, bet personiigi es taadu nekad neziimeetu. Var teikt ka es vinju izmociiju ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
QUOTE Buus arii govis w00t??!1 ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 18:05 |