![]() ![]() |
| FuschichO |
Jun 8 2008, 16:57
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Jā, ir skaists, bet pegasa galva gan liek domāt par pārliecīgu stilizāciju, kaut gan- vai tad var būt kādas robežas žanra un stila ziņā? Liekas pirms tam darbi bija dzīvāki. Protams, restepa par smalkajām detaļām utt... kopumā skaisti. Gribu kādu balto govi
-------------------- |
| Puma |
Jun 8 2008, 17:55
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga |
Jā, ir skaists, bet pegasa galva gan liek domāt par pārliecīgu stilizāciju, kaut gan- vai tad var būt kādas robežas žanra un stila ziņā? Liekas pirms tam darbi bija dzīvāki. Protams, restepa par smalkajām detaļām utt... kopumā skaisti. Gribu kādu balto govi Buus arii govis - pegass bija ziimeets, jo es apsoliiju vienam cilveekam uzziimeet, bet personiigi es taadu nekad neziimeetu. Var teikt ka es vinju izmociiju -------------------- |
| Cowkiller |
Jun 8 2008, 22:43
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
QUOTE Buus arii govis w00t??!1 -------------------- |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 02:05 |