![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
šajā sakarā lūk šis:
QUOTE 5. Collectible Card Games Public Humiliation: 96.8% Some experts claim that living a moment of completely pure humiliation is impossible, since that can only be achieved through some kind of lethal masturbation accident. But those experts have never seen the shame on a grown mans face whos just been caught by someone he knows playing Pokemon cards with a 10-year-old stranger in a hobby store. Damage to Sex Life: 89.3% All the carefully constructed card decks and assault strategies become useless once these geeks discover that a womans vagina contains no defending dragon harpies. Ha ha, thats one of those double ironic jokes, because anyone who took high school biology knows that they actually DO. Distinguishing Characteristics: This geek is always carrying a backpack, at least one more type of case for emergency miniature statues, and a thick layer of atrophied blubber to drip feed them nutrients. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Inujasha @ Oct 22 2004, 02:29) QUOTE(JurCHiX @ Oct 21 2004, 13:33) Da juus te striidaas par sizhetu... Yu-Gi-Oh ir intresants, lai arii jau saakumaa ir zinaams kursh uzvarees, bet tomeer ir intresanti... Un vispaar tas ir domaats vairaak prieksh 3-10 gadiigiem, kuriem tas liekas kruti un nediskutee kaa mees te ![]() nu nezin gan , ja iipaashi paskataas peedeejaas seerijas pa rtl2 tad man taa gan neliekas un 2001 gadaa World champion in Yu-GI-HO cards bija francuuzis ap 30 gadiem... Nu bet runa iet par multeni nevis par speeli!!! -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE Nu bet runa iet par multeni nevis par speeli!!! A "multene" ir nekas vairāk kā kāršu spēles reklāma. Tas arī izskaidro šī ražojuma pastulbo sižetu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Rinchis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 19-October 04 From: Liepāja ![]() |
Īstenībā es domaju ,ka yu-gi-oy būs kārtējais sū... , bet vēlāk aizrāva
![]() -------------------- Do u want to instal virus?
Yes! Just for fun!!! |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Hnn, ja nerādītu amerikāņu tizlo dublējumu, tad skatītos pa TV3, bet tā kā tas tā nav, tad to nedaru. Pa RTL2 jau ir jēdzīgāk, lai gan tur arī tiek demonstrēts amerikāņu dublējums...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
krelline |
![]()
|
Unregistered ![]() |
[B][I][COLOR=red]wow tik daudz fanu par Yu-Gi-Oh!
![]() ![]() Attached File(s) ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Kautkad nesen gaaju garaam beernu veikalam un aaraa uz taa saucamaa "spoka" (taas reklaamas kas staav laukaa...) bija rakstiits: Pie mums paardoshanaa Yu-Gi-Oh kaartis!
Biju domaajis ieiet apskatiities kaadas ta vinjas izskataas, bet taa arii neiegaaju... -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Ziniet, pirms gada ka psihs pa rtl2 lureju InuYashu un citas animes un tai skaita ari Yu-Gi-Oh! Kad paskatijos pa tv3 man uznaaca nelaba duusha un uzreiz galvaa virmoja jautaajums: "Ko pie velna es liidz shim esmu skatijies???" Ticiet man cilveeki! Labaak skatiities valodaa ko nesaproti!
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Njaa, es arii kaadreiz skatiijos pa RTL2..un skatiijos ar patiku .. un arii vaacu val. sapratu tiiri labi..
Kad saaka raadiit pa TV3.. eh.. nav labi kaut kas ar tulkojumu.. nez kaut kas galiigi nav labi.. Skatieties anime, ko netulko latviski, jo veel neesmu redzeejis lv tulkojumu, kuru skatoties negribas paargriezt kanaalu... -------------------- |
Animy |
![]()
|
Unregistered ![]() |
JP! Taa ir wislabaakaa anime ko es pashlaik esmu redzeejusi ^.^
Skatos jau no Janvaara,pa rtl2 ,tas ir tik forshi ,ka weel tik daudzi Latvia zin par YGO lol ...wieniigais stupied,ka Eglish episodes ir izgriezts daudzkas interesants,taapeec pa widu serijam raada to Yuu-Yugioh... ...anyway,forshi uzziimeeta anime ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
QUOTE(Animy @ Nov 4 2004, 19:55) JP! Taa ir wislabaakaa anime ko es pashlaik esmu redzeejusi ^.^ Laikam jau neko daudz neesi redzeejis(usi), jo labaakaa taa nu to4 nav ![]() |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Ray @ Nov 4 2004, 19:57) QUOTE(Animy @ Nov 4 2004, 19:55) JP! Taa ir wislabaakaa anime ko es pashlaik esmu redzeejusi ^.^ Laikam jau neko daudz neesi redzeejis(usi), jo labaakaa taa nu to4 nav ![]() Vo, vo, manupraat, taa ir viena no sliktakajaam anime kaadu esmu redzeejis. -------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
Animy |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Ray @ Nov 4 2004, 16:57) QUOTE(Animy @ Nov 4 2004, 19:55) JP! Taa ir wislabaakaa anime ko es pashlaik esmu redzeejusi ^.^ Laikam jau neko daudz neesi redzeejis(usi), jo labaakaa taa nu to4 nav ![]() T_T ...bet man patiik...ja man jaaizweelaas no Pokemoniem,Digimoniem,Beyblade un weel dazaam multeneem,YGO ir wislaadziigaakaa ![]() ...nu labi,pa rtl2 tomeer bija labak... |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Visas siis tavas nosauktaas buutu noziegums saukt par animi, jo tajaas nav nekaa, kas padara anime taadu kuru buutu veerts skatiities.
-------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
Animy |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:30 |