![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Ir daudzas labas Anime, paskaties vecos topikus, tur jau cilveeki ir rakstiijusi par labaam Anime filmaam un seriaaliem, kurus dareetu noskatiities.
-------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
Animy |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Animy piedod man ja, bet man rodas sajuuta ka tev ir kaadi 10-14 gadi... Taa ir?
-------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
taa arii ir..(skatiit ieksh profiliem)..negribas jau galiigi uz reiz noraxtiit..vis naak ar laiku..hm...tev nets normaals ir pieejams?ja taa, tad jau var sataisiit listi kas buutu deriigs shim vecumam (komeedijas, school-kids(man liex taa saucas)vait ko taml..)...
-------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Lūk viens pseido-anime upuris. Nekas, gan jau mēs šo cilvēku apgaismosim un parādīsim viņam izeju no līdzšinējā maldu muklāja, kurā viņš kā redzams ir smagi iestidzis.
![]() Bet vispār pirms ko viņam iesakiet padomājiet vai tiešām vajag, jo nezin vai tas pats Elfen Lied būtu labākā skatāmviela šāda vecuma cilvēkam. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
no EL traumu uz paaris meeneshiem var dabuut kaa nemetas
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 4 2004, 20:58) Lūk viens pseido-anime upuris. Nekas, gan jau mēs šo cilvēku apgaismosim un parādīsim viņam izeju no līdzšinējā maldu muklāja, kurā viņš kā redzams ir smagi iestidzis. ![]() Bet vispār pirms ko viņam iesakiet padomājiet vai tiešām vajag, jo nezin vai tas pats Elfen Lied būtu labākā skatāmviela šāda vecuma cilvēkam. ![]() ![]() Bet pa iistam - nezinu iisti, bet man liekas, ka DragonBallz (vai kaa vinju tur sauca ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Animy |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Animy @ Nov 5 2004, 15:01) Protams, ka nav noziegums! Mums te visiem patiik multenes (norijiet veelmi piekasiities shitam vaardam), taapeec jau mees te esam. Tas, ko mees sakaam ir, ka taas multenes, ko esi redzeejis ir meesls saliidzinot ar taam, kaadas veel ir. Un par to vecumu tu nepareizi saprati - tava uzvediiba atbilst 10-14 gadu vecuma pokemonu stadijai, un mums iipashi nepatiik ar beernudaarzu aukleeties... Protams ir veel te jauni cilveeki, bet vinji jau ir izgaajushi no "viii, es gribu pachatot, un es neko neesmu redzeejis(usi), bet izlikshos, ka visu zinu, viiiiiii!!!!" Un kaitina taa paarmeeriigi lielaa kakja bilde. Paarlieku nu lielaa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Pa TV3 neskatos jo man labaak patiik skatiities pa RTL2 Anime(Man nepatiik Lv tulkojumi).. Kautvai taapat tagad pa RTL2 ari laikam atkal atkaarto vecaas seerijas,un liidz jaunajaam arii laikam jau kaads laiks veel buus...
Ps:Ja jau tulko latviski,kaapeec ta netulko to viietu kur paraada kautkaadu to ziimi un "dzied" Yuuuuuu-Gi-Oh... lol,deiezkaa izklausiitos ka to dziedatu pa Lv... ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
edg |
![]()
|
QUOTE(Takashy @ Nov 5 2004, 22:18) Ps:Ja jau tulko latviski,kaapeec ta netulko to viietu kur paraada kautkaadu to ziimi un "dzied" Yuuuuuu-Gi-Oh... lol,deiezkaa izklausiitos ka to dziedatu pa Lv... ![]() Aha, un Yugio jaatulko kaa Jaanis ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Tomorrow_angel |
![]()
|
Unregistered ![]() |
zini Red Devil.es saku skatities so Anime, kad vins vel negaja Latvija.....pa RTL2, tad man patika. Visp'ar man patik tikai pirma sezona, otra makslinieki galigi nohalturejusi. Tagad Yu Gi Oh neskatos, jo iet Latvija un visa si padarisana ir palikusi parak komerciala...
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Tomorrow_angel @ Nov 8 2004, 10:19) Kad tad ir bijis citādi? Šīs anime mērķis jau no saakta gala ir bijis reklamēt kāršu spēli, kur nu vēl tīrāku komerciju? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Pie mums skolaa jau komercija rit pilnaa sparaa - prifejniicaa sapeerkas kaartis pa 10s pakaa (nezinu cik tur iekshaa) un tad tik saak cjakareeties. Iisti nezinu kaa taas kaartis uzskataas, bet kad uzmetu aci bija uz mata kaa speelee kas uz pc. Pasaule iet postaa
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Atceros vecos laikus kad kraajaam fantikus kads atceras "donaldenju" bumus un ta veel "pembo" bija "tip-top", kaa atceros nostalgjija paarnjem........
Taks pamatskolaa visas palodzes bija apseettas ar to fantiku sishanu.. atceros dazh pat pieziimi noraava jo peedeejos solos izceelaas triids par virsinjaam. Kaad tik komercija negaaja.. vaajpraats taisni atceros "bombi-bomb" automashiiniites pa rubli(vecais labais krievijas rublis) pat gaaja. Toreiz tak nebija datoru un smeekjeeshaana tika publiski nosodiita,, kaa rii narkotiku nebija, jaunatne juka praataa par visu rietumniecisko... 3. klasee mees no skaudiibas vai nosmakaam kad mums bija viens klasesbiedrs pabijis vaacijaa un vinjam bija vesela donaldenju fantiku kolekcija gliiti sakaartota pastmarku albumaa.. .kaa atceros no smiekliem jaaklepo ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:12 |