![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
es nezinu, vai Zaķis brauks no mūsu mājas, viņa pat nav apstiprinājusi, ka vispār dosies... man vakar teica ka buushot, kad es taa bik paraudaaju, ka gribu redzeet ![]() es tip par vinju esmu ar mieru maksaat ![]() tas saucaas ES GRIBU redzeet Zachuku ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Taa
man, visticamaak, forumu palasiit shodien vairs nesanaaks. saakam vaakties seshos. kaveetuujie dodiet zinji, lai bez jums neaizbraucam tiekamies vakaraa -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē, es tomēr nebūšu (ak, skāde)
-------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
plāni mainījās, diemžēl nebūšu.
neredzēšu Chibiku ; ; -------------------- Nori Nori Nori~ |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Hm...! Kas taa par lietu? Ko!
![]() Atnaak6u ieposto6u liidz galam!!! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kā ta gāja?
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
es teiktu, pasākums izdevās. Kaut arī ap 4iem no rīta, kad es sāku lūzt uz dīvāna, es nevarēju saprast, kas ir briesmīgāks - tie cilvēki, kas lēkā uz DDR pie ahujena skaļas un tizlas dance music kā tādi hiperaktīvi ziloņi, vai arī tie, kas gaudoja karaoke kārtējo 80's hītu.. Beigās pat sāku svērties uz to, ka DDR ir mazāks ļaunums..
Bet jā, pirms miega pele mani ievilka savos tīklos Tekken/DDR/Karaoke/Ūdenspīpe/Dievs vs Ješua/Pirts/FINAL COUNTDOWN priecāja manu sarūsējušo, veco sirdi... -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
viss bij ljoti pozitiivi, izkaucu plaushu uz nebeedu, iedzeeru alinju un citadi labi pavadiiju laiku. Vieniigais negatiivais aspekts ir tas ka avens taakaa paarspiileeja njemot muusu alu, liidz ar ko beigu galaa pietruuka alus, bet nu...
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Alus nekad nav par daudz- tas jāparedz. Izklausās makten pozitīvi. Žēl- nebija ne spēka, ne naudas ierasties. Bet tas laikam labi, jo pretējā gadījumā es riskētu dabūt no Chibi pa galvu, jo arī man patīk karaoke
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
es teiktu, pasākums izdevās. Kaut arī ap 4iem no rīta, kad es sāku lūzt uz dīvāna, es nevarēju saprast, kas ir briesmīgāks - tie cilvēki, kas lēkā uz DDR pie ahujena skaļas un tizlas dance music kā tādi hiperaktīvi ziloņi, vai arī tie, kas gaudoja karaoke kārtējo 80's hītu.. Beigās pat sāku svērties uz to, ka DDR ir mazāks ļaunums.. Bet jā, pirms miega pele mani ievilka savos tīklos Tekken/DDR/Karaoke/Ūdenspīpe/Dievs vs Ješua/Pirts/FINAL COUNTDOWN priecāja manu sarūsējušo, veco sirdi... he, es lēkāju uzmanīgi.. un klausiņām... tā, lai netraucētu kritušajiem.. kamēr Sērfijs nesāka aktīvi palīdzēt āpjot uz bultiņām es arī īpaši nelamājos. Nu labi.. karaoke kad mēs dziedājām no 4 līdz 6 rītā tas gan nebija īpaši klusi, tau uz beigām mms sanāca pat klausāmi un nemaz vairs ne tik šķībi. Vēlos piekrist jau tiem, kas izteicās.. "partizāns" izdevās visai pozitīvs. Sākot ar pirti un ūdenspīpes sarunām, ja to tā var nosaukt, un beidzot ar Alianšu kauju "Munchkinā". "Partizāna" Mērķis tapa panakts- es mājās devos ar fīlingu - it was like in the good old times. -------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Pilniigi noteikti pozitiivs pasaakums
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Jaa, to, cik briesmiiga bija karaoke, var just tikai tad, kad meegjina iet guleet, nevis aktiivi piedalaas ![]() Piedodiet, bet sen nebiju savas balss saites taa mociijusi. ![]() Nu pat paarados maajaas ar 4traam somaam un veel vienu celefaana maisu ![]() Galda speeles - tas ir kaut kas ![]() Ja ir kaads, kas uzskata, ka ir sho to aizmirsis pirtii, dod man zinju. Sazinaashos un meegjinaashu atguut This post has been edited by alt: Mar 3 2008, 10:02 -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
es teiktu, pasākums izdevās. Kaut arī ap 4iem no rīta, kad es sāku lūzt uz dīvāna, es nevarēju saprast, kas ir briesmīgāks - tie cilvēki, kas lēkā uz DDR pie ahujena skaļas un tizlas dance music kā tādi hiperaktīvi ziloņi, vai arī tie, kas gaudoja karaoke kārtējo 80's hītu.. Beigās pat sāku svērties uz to, ka DDR ir mazāks ļaunums.. Bet jā, pirms miega pele mani ievilka savos tīklos Tekken/DDR/Karaoke/Ūdenspīpe/Dievs vs Ješua/Pirts/FINAL COUNTDOWN priecāja manu sarūsējušo, veco sirdi... he, es lēkāju uzmanīgi.. un klausiņām... tā, lai netraucētu kritušajiem.. kamēr Sērfijs nesāka aktīvi palīdzēt āpjot uz bultiņām es arī īpaši nelamājos. Nu labi.. karaoke kad mēs dziedājām no 4 līdz 6 rītā tas gan nebija īpaši klusi, tau uz beigām mms sanāca pat klausāmi un nemaz vairs ne tik šķībi. Vēlos piekrist jau tiem, kas izteicās.. "partizāns" izdevās visai pozitīvs. Sākot ar pirti un ūdenspīpes sarunām, ja to tā var nosaukt, un beidzot ar Alianšu kauju "Munchkinā". "Partizāna" Mērķis tapa panakts- es mājās devos ar fīlingu - it was like in the good old times. "Partizāns" tiešām atstāja bijušo laiku foršās emociju atskaņas.. ![]() munchkins tieshām bija labs.. pat ja mēs ar Zaķi nefiga no sākuma nesapratām.. ![]() btw par to gulēšanu - es gulēju arī pa vidu starp karaoki un ddr un NEDZIRDĒJU nevienu skaņu.. kā arī man teica ka man pie auss ir krācis sērfijs.. ko arī njikuku nedzirdēju.. Stasīt.. vismaz es izgulējos riktigi labi.. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
"Partizāns" tiešām atstāja bijušo laiku foršās emociju atskaņas.. ![]() munchkins tieshām bija labs.. pat ja mēs ar Zaķi nefiga no sākuma nesapratām.. ![]() btw par to gulēšanu - es gulēju arī pa vidu starp karaoki un ddr un NEDZIRDĒJU nevienu skaņu.. kā arī man teica ka man pie auss ir krācis sērfijs.. ko arī njikuku nedzirdēju.. Stasīt.. vismaz es izgulējos riktigi labi.. ![]() es gulēju ļoti labi līdz mirklim, kad alt mēģināja paņem matraci, kas atradās zem manis.. tad gan man sākās besis. taču - ja nebūtu tās izstādes no rīta, man būtu vienlaga,kas man tur apkārt notiek. Es pati noteikti lēkātu tajā DDR.. Un man vēl vairāk sāpētu kājas jau otro dienu.. Un es zinu, ka es neesmu vienīgā, kam no DDR bija after effects.. XD Vismaz kakls nesāp - kaut arī tas Vitnijas gabals mani toč gandrīz piebeidza... -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
Un es zinu, ka es neesmu vienīgā, kam no DDR bija after effects.. XD Vismaz kakls nesāp - kaut arī tas Vitnijas gabals mani toč gandrīz piebeidza... Galvenais ilgi neseedeet uz vietas ![]() jo ilgaaka pauze staigaajot, jo gruutaak uzsaakt paarvietoshanaas procesu vismaz shoriit raapjories aaraa no gultas uzpeldeeja doma -"saakam maaciities staigaat". ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:53 |