![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
man ļoti patīk harijs poters esmu izlasījis visas 4 grāmatas un ar baudu izlasījas tas ir izlasīju praktiski neatraujoties kopš pirmās daļas ,ka viņa iznāca latviski (angliski gan nelasīju iesāku bet atmetu ar roku )gaidu ar nepacietību palikušos turpinājumus forumos par viņu negribu piedalīties, jo grāmatas man patrīk uzturēt sevī un ar nevienu neapspriest patīk vispār fantasy žanrs luķanenko kuks wizards rules cikls mifs vedmaks utt. nesaprotu no kurienes pēkšņi tāds topiks ar tādu naidu pret mums ka 1 kau ko pateica brr man ļoti patīk lasīt grāmtas un to es darīju krietni pirms saku skatīties anime, bet kāpēc vienam 2 jāpliek a ? ehh pa šito topiku fui man tas vis nepatīk gribās vien delete uzspiest negribu , lai mūs reklamē un te nak tādi cilvēki kas diršās brr un runa pa galīgi principāli neintresojošām tēmām vē
![]() vispaar neskarīgs text iznāca -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
tie kam waig mani taapat paziis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ehh man ljoti zheel ka atnaaca muusu foruma, khmm, supermoderators, saaka dirsties & noskanjoja lielaako dalju shejienieshu negatiiwi pret muusu forumu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jaa starpcitu aizmirsu piebilst - par to uusu augshanu 12 gados... manam braalim i 11 bet winjam jaw saaka ugt uusas o.O bet nu tas taa - starpcitu
![]() |
Ljipa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 19-August 04 ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Sep 20 2004, 11:38) man ļoti patīk harijs poters esmu izlasījis visas 4 grāmatas un ar baudu izlasījas tas ir izlasīju praktiski neatraujoties kopš pirmās daļas ,ka viņa iznāca latviski (angliski gan nelasīju iesāku bet atmetu ar roku )gaidu ar nepacietību palikušos turpinājumus forumos par viņu negribu piedalīties, jo grāmatas man patrīk uzturēt sevī un ar nevienu neapspriest patīk vispār fantasy žanrs luķanenko kuks wizards rules cikls mifs vedmaks utt. nesaprotu no kurienes pēkšņi tāds topiks ar tādu naidu pret mums ka 1 kau ko pateica brr man ļoti patīk lasīt grāmtas un to es darīju krietni pirms saku skatīties anime, bet kāpēc vienam 2 jāpliek a ? ehh pa šito topiku fui man tas vis nepatīk gribās vien delete uzspiest negribu , lai mūs reklamē un te nak tādi cilvēki kas diršās brr un runa pa galīgi principāli neintresojošām tēmām vē ![]() vispaar neskarīgs text iznāca Nu lūk, ja es saliktu HP vietā šajā tekstā anime sanāktu manas domas par anime. (tikai neiedziļinieties sīkumos par tām četrām grāmatām un vēl nezko. ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nu davia pagaidaam peace process ir saacies atskannas jau ir arii manaa forumaa paskatiisiemies kaa ssitas viss muus buus iespaidojis...
es eju skatiities anime lai paproveetu iebraukt.... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
vispā jau 5
![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Guest @ Sep 20 2004, 12:04) jaa starpcitu aizmirsu piebilst - par to uusu augshanu 12 gados... manam braalim i 11 bet winjam jaw saaka ugt uusas o.O bet nu tas taa - starpcitu ![]() Norm. Man kaados 12 or 13 gados saaka augt. Preciizi neatceros, bet atceros, ka tieshi uz to laiku, klases chixaam ar shis tas saaka augt ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu, Taka! Pietiks taksh! Pabraukaajaam, un viss!
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Njaa, izskataas ka juus netaisaties beigt amaaties.. daargie cilveeki jums tieshaam ir tik garlaiciigi?
Ljoti uz to velk... ja jau juus seezhat un turpinat striidu kas radaas nenokaa un nebeigsies nekur.. it sevishki ja taa turpinaasies... -------------------- ![]() |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hee.. he... njaa mees netaisaamies beigt lamāties. he... he... man vēl labs vārdu krājums padomā šodien trollii samācijos. he... he... kamikadze... he... he...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Guest @ Sep 20 2004, 21:38) hee.. he... njaa mees netaisaamies beigt lamāties. he... he... man vēl labs vārdu krājums padomā šodien trollii samācijos. he... he... kamikadze... he... he... Kas ir "trollis"? Vieta? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Sep 18 2004, 21:06) Lai nu taa buutu ![]() eeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Ja nu kāds vēl nav sapratis un grib ar kaut ko mērīties..
being an otaku is hard; we admit that.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |