IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V « < 2 3 4 5 6 > »   
Closed TopicStart new topic
> sveicinaati mani sauc aivvv, esmu no kurbijurnes puses :)
tostermaize
post Sep 19 2004, 09:19
Post #46

Shishaku

Group: Chuunin
From: Riga

Es pa to tostermaizi varu pateikt tā kā lai es zinu kur nīke mani ir sabāzusi ar manu niku vinna šur tur izmanto 2 nikusd

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Taka
post Sep 19 2004, 10:15
Post #47

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Bērnudārzā izlaidums, jeb Tvaika ielā internetu pieslēguši??? blink.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
ShinChan
post Sep 19 2004, 10:22
Post #48

ultrafilozofs

From: durdom

Ko arī vajadzēja pierādīt smile.gif Bērnudārzs gatavais. Tam vienam neregistrētajam varu ieteikt aplūkot manu profilu, tur tev būs mana bilde, tā ka saaciet lasīt baru un mani nolincjot. Man sjajā forumā bija nācies strīdēties ar virkni cilvēku (ar dazjiem pat vēl aizvakar) tacju sjāds līmenis vēl nebija bijis jāpiedzīvo. Tagad mazliet analīzes (mans dziļi subjektīvais skatījums).
Kā tas nākas, ka cilvēki no citiem forumiem tik slimīgi un zibenīgi atbizo uz sjejieni lai uzsāktu provokatīvas sarunas? Gluzji vienkārsji tāds ir viņu mērķis, publiskais eksibicionims, uzmanības trūkums ikdienā un vēlme piepulcināt jaunus fanus. Sevisķi jauki man likās tas (kaut kur ap 01:00 naktī), ka mēs ar Aivvv bijam divatā, tacju saruna "netiesji", lai gan vēlāk izsecināju, ka visai tiesji piedalās vēl vismaz 4 cilvēki. Drosji vien deva padomus Aivvv un kopīga kala kaujas taktiku cīņā pret tumsoni, tb. mani. Ja saakumā sjis cilvēks vēl neastāja galīgi aprobezjota fanātiķa iespaidu, tad uz beigām palika pa visai drūmi. HP kā zinātne, ekspertu komanda, draudi man un forumam. Pieļauji, ka abi guest ar bija no tās pasjas ekspertu brigādes, kam nejausji sagribejjās ieklīst sjeit pēc 02:00 u kaut ko uzrakstīt sjai skarā (laikam paarliecinājās, ka es vairs neko neraksīsju). Izlasīju abu guest sarakstiīto. Pirmais atstāja prātīgu iespaidu, uzsvēra kurbijkurne daudzpusību un iespēju izpausties radosjiem talantiem (mūsu forumā ir līdzīgi, gan zīmējumus var iepostot gan dzejolīsjus rakstīt). Tacju tad beigās uzrodas dīvains teksts:
un ja tas Šin Čan velreiz pateiks kaut ko nejauku es nopietni uzzināšu kā viņu sauc kā vinš izstās un redzot viņu uz ielas es viņam iešu klāt un nospārdīšu līdz vinš atlsēdzas :pinč:

to ShinChan: NU KO WAR DIRST CILVEEK MIILJAIS ?

??? Kas tas ir? Cik tev bērns gadu? Un jūs vēl gribat, lai kāds jūs uztver nopietni? Bring it on. Drosji vien jau tagad skaitāt buramvārdus, lai man piemestos prostatas vēzis.
Atbildot uz otra guest (cik noprotu kurbijkurne mods) postu, tad te runa nav par visu kurbijkurne un ne par visiem tās apmeklētājiem. Man pasjam patīk GP, tacju tas manī neizraisa slimīgu aizrausjanos. Runa ir par atskevisķiem kadriem, kam kā redzams problēmas sagādā, kontaktēsjanās ar visiem citiem atskaitot HP fanus. Tu tacju nenoliegsi, ka no Aivv tekstiem dvesj tāds pasja paarākums, bez maz vai misijas cilvēks. Un kā nopietni var āttiekties pret tām mulķībā par ekspertu būsjanu? Nekā citādi, kā vien ar zināmiem kompleksiem es to ziskaidrot nevaru. Katram cilvēkam gribās butt ekspertam vismaz kādā jomā, kāpec gan ne konkrētas pasaku grāmatas?

P.s. Pastāstiet lūdzu, kā praksē īstenosies sjī foruma gremdējsana? Sūtīsiei Poteromānu armijas, lai tie vēl vairāk piesārņo sjo forumu ar savu slimīgo fantāziju? Starp citu es neslepjos, un esmu vienmēr gatavs atbildēt par saviem izteikumiem.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Yume
post Sep 19 2004, 10:29
Post #49

challenger

Group: Jounin

Emm... saaku lasiit.. bet noleemu ka puse spams.. otra puse manas domas.. un noleemu neturpinaat..
Aivvv'iņ, es tev jau izteicos, neviens te kurbijkurni nenolaizh, visi vienkaarshi izsaka savas domas, tu gribi teikt ka es kurbijkurnee to pashu neraxtiiju ko te..un tur tas bija normaali, ne?
Tas ko tu meegini panaakt nav kurbijkurnes aizstaaviiba, bet vienkaarshi besis no nav-ko-dariit, tu veel saac te blaut ka mees esam slikti taapeec ka neatbalstam potteru..
Un tas ka kurbijkurnee nebrauc virsuu anime.. ui.. tev laikam nenaacaas ar to saskarties, bet man, zinaamu iemesli deelj, naacaas gan..

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ljipa
post Sep 19 2004, 10:44
Post #50

Jinushi
**

Tam vienam neregistrētajam varu ieteikt aplūkot manu profilu, tur tev būs mana bilde, tā ka saaciet lasīt baru un mani nolincjot
Njā tur nu gan bija, ko redzēt. Es uzskatu, ka bija zemē nomests laiks. Un tu vēl piedevām esi vecāks par mani. Tas bija viemnīgais, ko uzzināju un gandrīz atsēdos, jo no tik liela cilvēka biju gaidijusi argumentētākus iztreicienus, bet tev tādu nav! Nu jā un ar alus pudeli ar tiešām vajag lepoties. rolleyes.gif
Turklāt būtu vēl bijis smuks tad būtu šitie murgi vēl piedodami, bet tagad...
+Quote Post
tostermaize
post Sep 19 2004, 10:49
Post #51

Shishaku

From: Riga

sveicinaati mani sauc aivvv, kurbijkurnes aurors jeb supermoderaators

kaa jau virsrakstaa teikts tu esi supermoderators nu labi tad ej un ievies savaa kurbijkurnee kaartiibu jo ka es tur peedeejo reizi biju no moderatorie vai vinnu darbiem tur nebija ne veests!

--------------------
image
+Quote Post
ShinChan
post Sep 19 2004, 10:50
Post #52

ultrafilozofs

QUOTE(Niike @ Sep 19 2004, 09:44)
Tam vienam neregistrētajam varu ieteikt aplūkot manu profilu, tur tev būs mana bilde, tā ka saaciet lasīt baru un mani nolincjot
Ņā tur nu gan bija, ko redzēt. Es uzskatu, ka bija zemē nomests laiks. Un tu vēl piedevām esi vecāks par mani. Tas bija viemnīgais, ko uzzināju un gandrīz atsēdos, jo no tik liela cilvēka biju gaidijusi argumentētākus iztreicienus, bet tev tādu nav! Nu jā un ar alus pudeli ar tiešām vajag lepoties. rolleyes.gif
Turklāt būtu vēl bijis smuks tad būtu šitie murgi vēl piedodami, bet tagad...
*

Mjaa. Nebūtu labāk neko rakstījusi. Es no tevis vispār nekādus argumentus negaidīju, jo zināju, ka tu uz tiem gluzji vienkārsji neesi spējīga. Jums no sjaddiem uzbraucieniem rodas kaut kāds gandarījums, vai sexuaals apmierinajums? Es tev ieteiktu neblamēt kurbijkurne.lv un pamest sjo forumu, savādāk sagrausi pēdējos piozitīvos prieksjstatus par to saitu un tā apmeklētājiem.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Yume
post Sep 19 2004, 10:53
Post #53

challenger

Heh, peedeejos pozetiivo.. nez nez.. ja cilveekam kautko tur vajag tad vinsh seedet taa pat.. piemeeram es..
Bet tas ko vinji te dara ir reklaama, arii antireklaama ir reklaama.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Taka
post Sep 19 2004, 10:58
Post #54

Tennou

ŠinČan - piesargies! Pirms ej gar stūri, labāk palūri, citādi ar slotu dabūsi laugh.gif

--------------------
+Quote Post
Yume
post Sep 19 2004, 10:58
Post #55

challenger

Aha, uz kuras taas iipashniek/niece buus atlidojis

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Sep 19 2004, 10:59
Post #56

ultrafilozofs

QUOTE(Yume @ Sep 19 2004, 09:53)
Bet tas ko vinji te dara ir reklaama, arii antireklaama ir reklaama.
*

Nez vai tam piekritiisju. Ja tu tik pamatiigi blamee savu lapu (kaa to, piemeeram, dara kurbijkurne.lv Superdupermegamoderators) tad viss ko panaaksi, ka cilveeki ies tai ar liikumu, jo buus ieraudziijusji kaadi aprobezjoti cilveeki to lapu uztur.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Taka
post Sep 19 2004, 11:08
Post #57

Tennou

Hehe, ŠinČans sāks baidīties no sētniekiem laugh.gif

--------------------
+Quote Post
Yume
post Sep 19 2004, 11:09
Post #58

challenger

nebuut nee, tas ir psihologiski, ja cilveekam pasaka ka tas ir slikti, tad noteikti buus kaads kam tas paliks interesanti un 1 no 5 ienaaks paskatiities

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sigfa
post Sep 19 2004, 11:10
Post #59

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Ehh, zheel, ka nepamaniiju sho threadu aatraak. Buutu jauki ja aivvv buutu izdomaajis sakariigaaku un atbistoshaaku threada virsrakstu.

Taatad izlasot visu sho man arii ir kas sakaams.

Aivvv: uzskaitot tos cilveekus kas ir gan sheit gan kurbijkurnee tu paraadiiji kurbijkurnes 'politiku'. Izskataas ka tu centies pateikt, ka tie kas ir kurbijkurnee no taas vairs laukaa netiks. PSRS variants.

Man jaasaka, ka sheit juutos piederiigaaks kaa kurbijkurnee, jo sheit ir pietiekami daudz ko runaat 'on-topic' bet kurbijkurnee mani intereseejoshais ir off topic, jo tas kaa deelj tur vispaar pieregjistreejos ir paarpildiits ar spamu un pilniigi pasistu (vai mazu beernu) postiem, kuros ir tikai viena spiitiiga nostaaja. (piem. "Hp poters ir labaakais jo roulinga rullee!!!" vai tml.)

un ja tu, aivvv, nespeej izveerst normaalu diskusiju, bet gan vislaik liec galdaa tukshus draudus( tavi spamotaaju pulki te taapat ilgi neuztureesies- paliks garlaiciigi, jo uz normaalaam diskusijaam nav speejiigi), tad labaak nemaz nerunaa, jo tu tagad visu padari veel saspringtaaku, kas nevienam nav vaidziigs.

taalaak, shiis diskuja pashos pamatos ir visai stulba, jo saturiigas informaacijas te nav. ShinChan un Aivvv ir paaraak atshkjiriigi cilveeki, lai veidotu saturiigu dialogu.

PS. bet jautri bija sho lasot, to es nevaru noliegt laugh.gif
+Quote Post
Yume
post Sep 19 2004, 11:19
Post #60

challenger

taa, Ok, cienijamie... forumieshi... es saprotu ka vieman otru apcelt ir jautri, bet padomaasim par elementaaru eetiku, varbuut izbeigsim sho te bezjeedziibu?

--------------------
IPB Image
+Quote Post

11 Pages V « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 14:14