![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ljipa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 19-August 04 ![]() |
Es esmu ar mieru beigt, bet... Nu man par šo forumu bija radies līdz šim brīdim tāds pozitīvs iespaids un ļoti patika nākt palasīties jūsu diskusijas, bet tagad es sapratu cik jauki jūs te mākat maskēties par baigiem zolīdajiem tipiem, bet te pēkšņi... Nu man trūkst vārdu. Esat smagi manā vērtību skalā paslīdējuši uz leju. Man nez kapēc šķiet, ka inteliģenti cilvēki(forumi) neaizskar citus cilvēkus (forumus) un nesaukā viņus par zemākiem un sliktākiem, kā tas notiek šeit. Aizejiet uz kurbijkurni un man nezkapēc šķiet, ka tur jūs par sevi vispār nevienu sliktu vārdu neatradīsiet.(nu vismaz vēl vakar vakarā tā bija. Šodien nēsmu vēl bijusi.) Patiesībā es esmu riktīgi vīlusies. laikam jau jums tās sadistiskās multenes vienkārši galīgi smadzenes ir sabojājušas un tas ir viss, kas ir pie vainas. Nu negribētos man būt tādai kā jūs, kas slēpjas aiz baigi zolīdās maskas, bet tad sāk parādīt savu patieso dabu, kura nebūt nav no simpātiskākajām.
Un, tikai nesakiet, ka jums pasakas nepatīk, jo patiesībā jau arī anime un mangu par vienu lielu pasaku varētu nosaukt. Es pat zinu vienu muļķiku anime stilā, kur piedalās trīs raganiņas. Un kautvai tā pati Seilor moon (velaizvien nezinu vai pareizi rakstu. ![]() ![]() |
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Ir jau ir šis forums pilns ar idiotiem.
Bet kurš forums mūsdienās tāds nav... -------------------- 6 E Q U J 5
|
Ljipa |
![]()
|
QUOTE ivi Posted Šodien, 13:02 Ir jau ir šis forums pilns ar idiotiem. Bet kurš forums mūsdienās tāds nav... laikam jau nāksies vien piekrist, bet negribas it kā... ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Beiz nu labāk moralizēt. Lielā vilsnās, maskēsjnās par zolīdiem cilvekiem, kritieni vērtību skalās bla bla bla. Izlasi labāk pati savu ieprieksjējo postu un tad padomā kādā vērtību skalā tas būtu jāievieto. neesmu gājis ku kurbijkurne un bāzies virsū ar anime vai arī aplicis HP un GP. Paudu vienkārsji savu viedokli, bet rādās, ka dazjiem to ir paarāk grūti sagremot. Kā jau Ivi minēja arī sjajā forumā ir dazjas personas kuru rakstīto es labprāt nelasītu. Nu un? Idealu lietu nav.
P.s. Sailormoon vai kā nu tur viņu sauc ir anime lejas gals, par kuru paarsvarā skatās bērni, kam tiko saakusies iepazīsjanās ar anime zjanru, palūgsju to nepielīdzināt piem., NGE vai Cowboy Bebop. Ja rūpīgāk palasīsi sjo forumu atklāsi, ka dauzi te ir vienisprātis, ka aptuveni 90% anime ir bullšits. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
|
Ljipa |
![]()
|
QUOTE Kā jau Ivi minēja arī sjajā forumā ir dazjas personas kuru rakstīto es labprāt nelasītu. Nu un? Idealu lietu nav. P.s. Sailormoon vai kā nu tur viņu sauc ir anime lejas gals, par kuru paarsvarā skatās bērni, kam tiko saakusies iepazīsjanās ar anime zjanru, palūgsju to nepielīdzināt piem., NGE vai Cowboy Bebop. Ja rūpīgāk palasīsi sjo forumu atklāsi, ka dauzi te ir vienisprātis, ka aptuveni 90% anime ir bullšits. Nu par tevi ārī tas ir. pašlaik tu lieliski pats sevi rasturoji. Un es tikko pārlasiju pilnīgi visus savus iepriekšējos postus un tīri sakarīgi man ir sanācis. Turklāt tieši tapēc es šeit lasu nevis postoju, jo ne vella no anime nesaprotu, bet praktiski jebkurā(es neteicu, ka visās, tas tā ja atkal kāds piesiesies.) no viņam ir kautkas no maģijas. |
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Nespringsti. Neviens neīd. Ar visu jau sen esmu samierinājies.
-------------------- 6 E Q U J 5
|
deBUGa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE inteliģenti cilvēki(forumi) neaizskar citus cilvēkus (forumus) Man ir dazhi jautaajieni kurbijkurnieshiem shajaa sakaraa: 1) Vai kaada foruma biedra domas var uzskatiit par oficiaalu foruma viedokli? 2) Vai foruma autora un supermoderaators viedokli var uzskatiit par oficiaalu foruma viedokli? -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Ljipa |
![]()
|
QUOTE deBUGa Posted Šodien, 13:25 QUOTE inteliģenti cilvēki(forumi) neaizskar citus cilvēkus (forumus) Man ir dazhi jautaajieni kurbijkurnieshiem shajaa sakaraa: 1) Vai kaada foruma biedra domas var uzskatiit par oficiaalu foruma viedokli? 2) Vai foruma autora un supermoderaators viedokli var uzskatiit par oficiaalu foruma viedokli? Viennozīmīgi NĒ, bet vai tad kāds to ir teicis, ka šeit tādi jautājumi izvērtušies. ![]() ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE Viennozīmīgi NĒ, bet vai tad kāds to ir teicis, ka šeit tādi jautājumi izvērtušies. Viennoziimiigi nee t.i. uz abiem jautaajumiem? Jautaajumi mani... es meegjinu iedziljinaaties notiekoshajaa...QUOTE Jūs jau mums sākāt braukt virsū nevis mēs jums! Mēs tikai ielaidāmies diskusijā. Cieniijamais precizeejiet, kas "mees". Noraadiet kaut vienu 'post'u, kuraa es buutu "sācis braukt virsū". Man piemeeram vispaar pirmaa dzirdeeshana par juusu godaajamaa resursa eksisteeshanu interneta plashumos.-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Ljipa |
![]()
|
Jā tāda ir mana atbilde uz ABIEM jautājumiem.
Nu un viss jau laikam sākās ar: QUOTE P.s vaacies atpakall uz kurbijkurni un to savu skolu (tostermaize) Ak Kungs! Atminos sen senos laikos kaads jau iemineejaas, ka ar laiku sjis forums paliks taads kaa kurbijkurne, laikam paregjojums saak piepildiities. (ShinChan) Aj, KK forumaa ne jau vecumaa sleepjas taa nelaime... Vismaz man visvairaak tracina tas, ka tur ir sameeraa daudz taadu kadru, kas muuzhdie visaadas intrigas veido... Un vecums tai zinjaa naf no svara... (Chrash) Nu nezinu. Tagad lasot ar vēsu galvu nav jau tik traģiski, bet es kā kurbijkurnes patriots, ko tādu nespēju izturēt. ![]() |
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Niike @ Sep 19 2004, 14:09) Jā tāda ir mana atbilde uz ABIEM jautājumiem. Nu un viss jau laikam sākās ar: QUOTE P.s vaacies atpakall uz kurbijkurni un to savu skolu (tostermaize) Ak Kungs! Atminos sen senos laikos kaads jau iemineejaas, ka ar laiku sjis forums paliks taads kaa kurbijkurne, laikam paregjojums saak piepildiities. (ShinChan) Aj, KK forumaa ne jau vecumaa sleepjas taa nelaime... Vismaz man visvairaak tracina tas, ka tur ir sameeraa daudz taadu kadru, kas muuzhdie visaadas intrigas veido... Un vecums tai zinjaa naf no svara... (Chrash) Nu nezinu. Tagad lasot ar vēsu galvu nav jau tik traģiski, bet es kā kurbijkurnes patriots, ko tādu nespēju izturēt. ![]() Lab', lab', netaisnojies, kuram gan neuznaak fleimoshanas leekmes ![]() P.S. Un manis teiktais ir tikai reaali noveerotas lietas, nevis kau kaada apd*rshana. To var uztvert gan negatiivi, gan pozitiivi, atkariigs no cilv. |
deBUGa |
![]()
|
QUOTE Jā tāda ir mana atbilde uz ABIEM jautājumiem. Paldies! Juus mani iepriecinaajaat. Tad es laikam varu vairaak nesatraukties, ka "mans" forums tiks bezjeedziigi piefloodots, kaa to draudeeja aivvv.QUOTE Tagad lasot ar vēsu galvu nav jau tik traģiski Shaads piegaajiens ljoti labi noder visaas dziives situaacijaas.-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
heh, man protams negribeejaas vairs piedaliities shajaa diskusijaa, jo seezhu starp divaam nometneem, un tas nav labaakais veids kaa nedabuut pa galvu ar akmeniej ko met viena uz otru, achu izlasot Niikes postu par "anime multeniiteem" es nenotureejos....
Saulite.. tu kautavi saprot ko tu tur saraxtiiji.. tas tachu ir smiekliigi... vu meeginaaji uzsveert ka anime ir multenes, es saprotu, bet pats vaards anime tieshi to arii noziimee, un sanaa ka tu divreiz visu laiku teici "es rezeeju.. multenes multenes.. par t un to.."tev pashai par to nenaak smiekli? Un runaajot par magiju anime, jap, ir ir, un gana daudz. bet tas ir anime zhanrs "maho"kam nav sakara ar "fantasy"kas arii pasaav, bet kaa atsevishk zhanrs. Te neviens nenolaizh ne vienu, ne otru.. te cilveeki vieknaarshi briivi izeicaas to ko domaaja, lidz paraadiijaas muusu cienijamais aurors aivvv un saaka "dirsties"[atvainojos par leksiku] tar to kaadi mees te visi slikti. Ja te bija piemineeta kurbijkurne tas nebuut nenoziimee ka mees neeginaajaam vinju degradeet citu aciis. Un ShinChan... SailorMoon nebuut nav anime apaksha, tas ir anime pamati, taa pat kaa CandyCandy, taapat kaa Capten Tusbasa vai Ultramens.. uz taa viss ceelaas. Potams katrakm savs, un muusu laika cilveekiem vajag sarazhgiitaakus sizhetus, labaaku animaaciju utt., bet uz to briidi tas bija kautkas sevishks. sailor Moon pirmaas seerijas ja nemaldos bija 1991 gadaa taisiitas, ni sorry ko tu gribeeji tajaa laikaa, man shkiet ljoti atbilstoshi arii politiskajais situaacijai bija.. ja taa dziljaak parok.. -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Yume @ Sep 19 2004, 13:22) Un ShinChan... SailorMoon nebuut nav anime apaksha, tas ir anime pamati, taa pat kaa CandyCandy, taapat kaa Capten Tusbasa vai Ultramens.. uz taa viss ceelaas. Potams katrakm savs, un muusu laika cilveekiem vajag sarazhgiitaakus sizhetus, labaaku animaaciju utt., bet uz to briidi tas bija kautkas sevishks. sailor Moon pirmaas seerijas ja nemaldos bija 1991 gadaa taisiitas, ni sorry ko tu gribeeji tajaa laikaa, man shkiet ljoti atbilstoshi arii politiskajais situaacijai bija.. ja taa dziljaak parok.. Nesauksim tos par kvalitatiivaa anime pamatiem. Tie ir pamati tam ko te daudzi deevee par 90% suu.u, virkne labas anime paraugu tapa veel pirms 90. -tajiem. Paskaties kaut vai uz Ghibli studijas razjojumiem. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:19 |