IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
> sveicinaati mani sauc aivvv, esmu no kurbijurnes puses :)
Ljipa
post Sep 19 2004, 14:53
Post #76

Jinushi
**

Group: Chuunin

izlasot Niikes postu par "anime multeniiteem" es nenotureejos....
Saulite.. tu kautavi saprot ko tu tur saraxtiiji.. tas tachu ir smiekliigi... vu meeginaaji uzsveert ka anime ir multenes, es saprotu, bet pats vaards anime tieshi to arii noziimee, un sanaa ka tu divreiz visu laiku teici "es rezeeju.. multenes multenes.. par t un to.."tev pashai par to nenaak smiekli?

Nu, bet tapēc jau es arī visu laiku atvainojos par savām kļūdām runājot par animē. Tas arī ir iemesla kapēc šeit nepostoju, jo man nepatīk izrādīt savu nezināšanu. rolleyes.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sigfa
post Sep 19 2004, 14:58
Post #77

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Ak Kungs! Atminos sen senos laikos kaads jau iemineejaas, ka ar laiku sjis forums paliks taads kaa kurbijkurne, laikam paregjojums saak piepildiities
jaa, to es arii atceros, un to teica... eem... Fatalis skjiet. Un vinjsh sheit vairs neraadaas.

es varu tikai teikt, ka tas ir nozheelojami, ka atnaak kurbijkurnes supermoderators un saak lekties ar shejienieshiem. Kaads no taa labums?
+Quote Post
Yume
post Sep 19 2004, 15:13
Post #78

challenger

Group: Jounin

ShinChan.. sauliit, tu nesaliidzini vistu ar piili, Ghibli taisa Move, nevis seriaalus...
Un starp citu tieshi CandyCandy bija pirmais pilntiesiigais seriaals anime veesturee, bet sailor moon viens no pimajiem shoujo zhanra aizsaaceejiem. Taapeec, lai kaa tu to sauktu, bet vinji ir pamati visam. Arii tiem 10%kas nav s***.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Sep 19 2004, 15:28
Post #79

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Yume @ Sep 19 2004, 14:13)
ShinChan.. saulīt, tu nesalīdzini vistu ar pīli, Ghibli taisa Move, nevis seriālus...
Un starp citu tieši CandyCandy bija pirmais pilntiesīgais seriāls anime vēsturē, bet sailor moon viens no pimajiem šoujo žanra aizsācējiem. Tāpēc, lai kā tu to sauktu, bet viņi ir pamati visam. Arī tiem 10%kas nav s***.
*

Ja nemaldos Mijazaki arī savu roķeli ir pielicis dazjiem seriāliem, bet ne jau par to ir sjis stāsts. Tik pat veiksmīgi mēs varam apgalvot, ka akmens laikmeta cilvēku radītie troksņi (sitot ar koka nūju pa alas sienu) ir ietekmējusji, piem., Mocarta mūziku. Pilnīgi neredzu kā mans iemīļotais Paranoia agent būtu saistīts ar tādu reliktu un bezdomas razjojumu kā Ultramens. Kino tacju arī visi turpmākie rezjisori neietekmējās no brāļu Lumjēru braucosjā vilciena. Tas būtu absurds.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Yume
post Sep 19 2004, 15:31
Post #80

challenger

nebuus gan apsurdi, bet tas ir jaarok dziljaak. un to es nedariishu.. jo teema nav par to...

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Crash
post Sep 19 2004, 15:43
Post #81

Unregistered

Visp no kurbijkurnieshu puses, tas anime devil izgaajiens gan naf visai smuki dariits... dry.gif
+Quote Post
Sigfa
post Sep 19 2004, 15:45
Post #82

Kami-sama

da nu... es gan nedomaaju, ka vinjiem patiktu ja mees izriikotos liidziigi, bet tas vareetu arii nebuut no kurbijkurnes. Nevaig paarsteigties ar secinaajumiem...
+Quote Post
Yume
post Sep 19 2004, 15:45
Post #83

challenger

hei, neveic priekshlaiciigus spriedumus, mees jau nekaa nevar pieraadiit.. taapeec neapcel nevainiigus kurbijkurnieshus....

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Crash
post Sep 19 2004, 15:55
Post #84

Unregistered

Vienk es zinu vienu cilvi no Kurbijkurnes, kas arii manaa forumaa ko liidziigu paveica... Taapee manas aizdomas ir visai pamatotas... dry.gif
+Quote Post
ShinChan
post Sep 19 2004, 15:55
Post #85

ultrafilozofs

QUOTE(Yume @ Sep 19 2004, 14:45)
hei, neveic priekšlaicīgus spriedumus, mēs jau nekā nevar pierādīt.. tāpēc neapcel nevainīgus kurbijkurnieshus....
*

Protams, protams, Nesteigsimies, jo viņu vakardienas zjultainajiem tekstiem un sjīs dienas iznireļa gājieniem visticamāk nav nekā kopīga. Nu beidz. Tajaa pasjaa laikaa edomaaju, ka kaads no mums buutu gatavs tik zemu nolaisties un aivilkties uz turieni atkaartojot ko liidziigu. Ar to jau atskjiras homo sapiens no homo idioticus.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Sigfa
post Sep 19 2004, 15:57
Post #86

Kami-sama

tur man tev jaapiekriit.
+Quote Post
Yume
post Sep 19 2004, 15:58
Post #87

challenger

nee, homo debilius, bet tas siikums..
Njaa.... iisteniibaa, pilniigi iespeejams ka tur ir cilveeki kas ti vareeu izdarit, bet tie ir beerni.. kas saakumaa daba un peec paaris gadiem domaa... taapeec naaksies vien paciesties.. pashiem apniks

--------------------
IPB Image
+Quote Post
aivvv
post Sep 19 2004, 20:23
Post #88

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

ziniet man baigi sskkiet ka juus te jau gandriiz divas lapas spamojat....
....bet tas tik taa maajiens
un rose es varu atbildeet par saviem vaardiem...
manupraat sseit ir paaraak vienveidiigi viedoklli buus jaaieviess dazzaadiiba
un es apstiprinu ka protams nerunaaju ficiaali no kurbijkurnes foruma to vispaar mums var dariit tikai viens cilveeks bet mani vada patriotiskas noskannas
aa un sigfa tas uzskaitiijums biaj nejau ka visi ir nodeveeji bet lai paareejie redz ka daudzi no juusu foruma rakasta arii muuseejaa un ka jums vinni ir normaali biedri runa bija par taadiem kaa crash...

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
ShinChan
post Sep 19 2004, 20:31
Post #89

ultrafilozofs

QUOTE(aivvv @ Sep 19 2004, 19:23)
ziniet man baigi sskkiet ka jūs te jau gandrīz divas lapas spamojat....
....bet tas tik tā mājiens
un rose es varu atbildēt par saviem vārdiem...
manuprāt sseit ir paarāk vienveidīgi viedoklli būs jāieviess dazzādība
un es apstiprinu ka protams nerunāju ficiāli no kurbijkurnes foruma to vispār mums var darīt tikai viens cilvēks bet mani vada patriotiskas noskannas
*

Atkal vecā dziesma saakās. Visvarenā kurbijkurne. Pa dienu jau te uzradās viens bezsmadzeņu radījums, domājams no jūsu gala, un piespamoja pus forumu ar tekstiem "ANIME SUXXX". Labāk palika. Jā un jūs jau nu noteikti būsiet tie kas noteiks ko mums būs un ko nebūs rakstīt savā forumā. Nesmīdini tautu un paārstē savu Napoleona sindromu.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Ljipa
post Sep 19 2004, 20:33
Post #90

Jinushi
**

Atkal vecā dziesma saakās. Visvarenā kurbijkurne. Pa dienu jau te uzradās viens bezsmadzeņu radījums, domājams no jūsu gala, un piespamoja pus forumu ar tekstiem ANIME !!!.

Pasaki vēl ka nēsi naidīgi noskaņots???
+Quote Post

11 Pages V « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26 July 2025 - 00:25