IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V « < 5 6 7 8 9 > »   
Closed TopicStart new topic
> sveicinaati mani sauc aivvv, esmu no kurbijurnes puses :)
aivvv
post Sep 19 2004, 20:36
Post #91

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

runaajot par konstruktiiviem dialogiem un passpaarlieciibu vai ssis nav tavs teksts shinchan ???

""papildinājums (īpasji tostermaizei) no manas puses:
1. Nekad neaizrādi man!
2. Nekad un ne pie jelkādiem apstākļiem neatļaujies apstrīdēt manis rakstīto!
3. Ievēro un pieņem par absolūtu patiesību visu ko es rakstu!
Ja ievērosi sjos trīs vienkārsjos likumus, tevi gaida viegla dzīve ieksj sjī foruma, ja nē rēķinies ar sekām. """

un es nezinu kurss spamoja bet aciimredzot probleemas jums radaas ja taadi buus 30 probleemu buus vairaak mums kurbijkurnee taadu ir lloti dauz un daudzi no vinniem jau ri leggendaari taadeell mums netruukst arii spama...
varbuut ka dereetu ar jums padaliities ????? biggrin.gif

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ShinChan
post Sep 19 2004, 20:39
Post #92

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

QUOTE(Niike @ Sep 19 2004, 19:33)
Atkal vecā dziesma saakās. Visvarenā kurbijkurne. Pa dienu jau te uzradās viens bezsmadzeņu radījums, domājams no jūsu gala, un piespamoja pus forumu ar tekstiem ANIME !!!.

Pasaki vēl ka nēsi naidīgi noskaņots???
*

Iesaakumaa nebiju, tacju ikvienu cilvēku ir iespējams novest. Un mani parasti var novest līdz sjādam stāvoklim ar absolūtu stulbumu. Un virknē jūsu postu tas ir klātesosj.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Ljipa
post Sep 19 2004, 20:42
Post #93

Jinushi
**

ShinChan Posted Šodien, 20:39
  QUOTE(Niike @ Sep 19 2004, 19:33)
Atkal vecā dziesma saakās. Visvarenā kurbijkurne. Pa dienu jau te uzradās viens bezsmadzeņu radījums, domājams no jūsu gala, un piespamoja pus forumu ar tekstiem ANIME !!!.

Pasaki vēl ka nēsi naidīgi noskaņots???

Iesaakumaa nebiju, tacju ikvienu cilvēku ir iespējams novest. Un mani parasti var novest līdz sjādam stāvoklim ar absolūtu stulbumu. Un virknē jūsu postu tas ir klātesosj.

Kurš nu to būtu teicis. Pats tu ar tāds diezgan degradēts izskaties un es esmu miermīlīgi noskaņote, bet tu vienkārši par daudz atļaujies. Domā paņēmis alus pudeli rokā krutāks būsi??? laugh.gif Ierēkt par tevi gribas un viss... Labi es neko, es klusēju... rolleyes.gif
+Quote Post
ShinChan
post Sep 19 2004, 20:45
Post #94

ultrafilozofs

QUOTE(aivvv @ Sep 19 2004, 19:36)
runājot par konstruktīviem dialogiem un passpārliecību vai ssis nav tavs teksts shinchan ???

""papildinājums (īpasji tostermaizei) no manas puses:
1. Nekad neaizrādi man!
2. Nekad un ne pie jelkādiem apstākļiem neatļaujies apstrīdēt manis rakstīto!
3. Ievēro un pieņem par absolūtu patiesību visu ko es rakstu!
Ja ievērosi sjos trīs vienkārsjos likumus, tevi gaida viegla dzīve ieksj sjī foruma, ja nē rēķinies ar sekām. """

un es nezinu kurss spamoja bet acīmredzot problēmas jums radās ja tādi būs 30 problēmu būs vairāk mums kurbijkurnē tādu ir lloti dauz un daudzi no vinniem jau ri leggendāri tādēll mums netrūkst arī spama...
varbūt ka derētu ar jums padalīties ?????  biggrin.gif
*

Ar humora izjūtu Jums tiesjām ir problēmas, bet tas jau uz katra pasja sirdsaziņas. Kas attiecas uz tālāko tekstu, nu principā vairs jaubu nav, ka tas spamotājs bija jūsējais. Un Tas ka rezrvē turat vēl paaris tikai aprāda, kas īsti par vietu ir jūsu forums. Manis pēc, spamojat kaut 24h diennaktī, varbūt pazudīs kaut daļa no kompleksiem un dazjam labam arī ūsas saaks augt 12 gadu vecumā. Vai tiesjām neapnīk nemitīgi izrādīt savu klaju bērnisķību un izmantot kaut kādu bērnudarza analogu attecību kārtosjanai. Ar katru postu jūs tikai aizvien vairāk apliecināt, ka ar jums nav iespējams runāt kā ar pieaugusjiem, sarunas tematu apjēgt spējigiem cilvēkiem.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
ShinChan
post Sep 19 2004, 20:51
Post #95

ultrafilozofs

Kurš nu to būtu teicis. Pats tu ar tāds diezgan degradēts izskaties un es esmu miermīlīgi noskaņote, bet tu vienkārši par daudz atļaujies. Domā paņēmis alus pudeli rokā krutāks būsi???  laugh.gif  Ierēkt par tevi gribas un viss... Labi es neko, es klusēju...  rolleyes.gif

Jauki, man prieks, ka viss uz ko tu balsti savus zjultainos izteikumus ir foto, kuraa esmu atteelots ar Aldara gaisjo un pie tam neesmu smuks. Jaa nudien ar taadiem cilveekiem prieks diskutet. Dzelzjaina logjika un neapstriidami argumenti. Bez maz vai garantija, ka esmu uzskaitee narkologjias centraa vai vazajos apkaart ar aizsjuutu ampulu. Piedod, parasti neizsakos tik tiesji, bet Dievs tevi nudien ir apdaliijis ar veselo sapraatu.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Ljipa
post Sep 19 2004, 20:55
Post #96

Jinushi
**

Bet, protams! laugh.gif Nu un vai tad tu tā nedari??? blink.gif kurš pierādīs. Un par to argumentāciju... Tev jau pašam tā nav labāka un tici man mans mērķis dzīvē nav kļūt par juristu, tad kam gan man dzelžaina loģika un spēja argumentēt? Tevi izbesīt var arī bez tā visa!!! laugh.gif
+Quote Post
Sigfa
post Sep 19 2004, 21:00
Post #97

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

tici man, ne tikai vinju...

ShinChan: es shodien biju kurbijkurnee un aprunaajos (cik nu man sanaaca) un turienieshi bija visai atturiigi noskanjoti un apgalvoja, ka tas noteikti nav "vinjeejais spamotaajs". Es ticu... vareetu jau buut, ka kaads cietpauris izdomaajis iegriezties un paraadiit savu nozheelojamo esiibu...
+Quote Post
ShinChan
post Sep 19 2004, 21:00
Post #98

ultrafilozofs

QUOTE(Niike @ Sep 19 2004, 19:55)
Bet, protams!  laugh.gif  Nu un vai tad tu tā nedari???  blink.gif  kurš pierādīs. Un par to argumentāciju... Tev jau pašam tā nav labāka un tici man mans mērķis dzīvē nav kļūt par juristu, tad kam gan man dzelžaina loģika un spēja argumentēt? Tevi izbesīt var arī bez tā visa!!!  laugh.gif
*

Mani izbesīt ir ļoti grūti un tādiem lētiem mazgadīgiem provokatoriem kā tu es redzu cauri. Paarlasījusjies pasakas, izskalojusi smadzenes kurbijkurnē un tai līdzīgos saitos jūties priecīga par katru, kas ar tevi ir gatavs runāt/strīdēties par HP tēmu. Lai jau tev tiek sjis gandarījums. Tikai nezinu, vai sjis sava stulbuma eksibicionisms ir tiesjām nepieciesjams, atceries, ka mēs ar tevi te neesam divi vien un tavus tekstus lasa arī citi cilvēki, tā ka apzināties arī kauna sajūtas nebūtu par vēlu.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Ljipa
post Sep 19 2004, 21:05
Post #99

Jinushi
**

Es lieliski apzinos, ka mēs šeit nēsam divi vien un l;abi, ka tā, lai jau visi redz, kas viņiem pa biedriem. laugh.gif Un par to mazgadību un visu pārējo, tev ir kādi pierādijumi? Atkal jau nekā!!! He... he... Aaa. un izbesīšanas- f nu pēc taviem tekstiem spriežot tā vis neliekas. Nu un pie super īstiem HP faniem, lai kā gribētos es arīdzan nepiederu. daudz, loti daudz vēl man jāmācās.
+Quote Post
Taka
post Sep 19 2004, 21:17
Post #100

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

user posted image

user posted image

user posted image

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
zenofex
post Sep 19 2004, 21:26
Post #101

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

Pilniigi piekriitu Takam, man ir pilniigi vienaldziigs tas marasms kas te centneriem tiek gruuzts. Hm, kaut gan esmu nedaudz sekojis liidzi tekstiem un shaadas taadas atzinjas par rakstoshajiem man ir radushaas.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Sigfa
post Sep 19 2004, 21:29
Post #102

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

user posted image
+Quote Post
ShinChan
post Sep 19 2004, 23:44
Post #103

ultrafilozofs

Ok, vadīsjos pēc mūzjsenā principa, ka gudrākais piekāpjas, jo savādāk, jūtu, ka viņi mani uz "pieredzes" paņems. Nebūtu arī sevisķi godīgi no manas puses apgrūtināt paarējos foruma biedrus un apmeklētājus (vismaz prātīgo to daļu) ar sjādiem bezjēgas threadiem. Ceru, ka otra puse pratīsies, lai gan uz to cerības nelieku, jo sajutusji asins garsju grbēs vēl un vēl. Uzskatu, ka mērķis tika sasniegts, kurbijkurne (ar tās autoru prieksjgalā) sevi pamatīgi diskreditēja un LOF nenolaidās līdz tās līmenim. Prieks vismaz par to. Ja kādam vēl nebūs miera, lūdzu sūtīt man PM. Respektēsim paareejo cilvēku tiesības nelasīt stulbības.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Roze
post Sep 19 2004, 23:54
Post #104

Hakushaku

Group: Kage

un rose es varu atbildeet par saviem vaardiem...
manupraat sseit ir paaraak vienveidiigi viedoklli buus jaaieviess dazzaadiiba

Jā lūdzu, taču viedokļus vajag izteikt par tēmu (šajā gadījumā anime, fantasy, savām izjūtām / atziņām utt) nevis par pašiem cilvēkiem..
Lasīt par to cik kurš kuru uzskata par pieaugušu vai nepieskaitāmu manuprāt ir garlaicīgi (nu varbūt kādam patīk, bet tad ir krietni labākas vietas ar šāda veida saturu) un nevienu neinteresē..

Līdz ar to lūdzu (visiem) "savu patiesību" vai nu paturēt pie sevis vai izrunāt privāti, ja tomēr ir vēlme noskaidrot attiecības..
+Quote Post
Taka
post Sep 20 2004, 07:38
Post #105

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

user posted image

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post

11 Pages V « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 18:58