![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Uz rūtiņu lapām aha tas rāda ka stundās nebij ko darīt vai ne ?
-------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
...
This post has been edited by aeonseraph: Apr 5 2009, 14:39 |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Labi ka man vienmēr līdzi ir sketchpad tad labas idejas nav jābojā uz rūtiņu lapām kaut vai photoshopa rūtiņas tāpat var noņemt nost.
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... nav ko teikt. ja šito Tu mēģini nodēvēt par vecu crapu...
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
...
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Ko tu gribi ar to staastu taalaak darīt? Taisiiut mangu, animaaciju vai speeli?
|
aeonseraph |
![]()
|
...
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
tu neesi normaals ( pozitiivaa noziimee) o.O
-------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
...
This post has been edited by aeonseraph: Apr 5 2009, 14:40 |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
nez vai taads projekts kaadam ir vajadziigs. Izklausaas peec rpg pasaules setinga. Pats kaadreiz ar ko taadu aizraavos. Jebkuraa gadiijumaa interesanti buutu uzmest acis
|
aeonseraph |
![]()
|
...
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Aw... patiešām maniax.... Tik..latviski ir tāds vārds 'dedicated'? Es apbrīnoju to aizraušanos un gribu. Es, kas esmu (jā, cik banāli) kā dzīvsudrabs... es nespēju izstrādāt tik smalkus trikus un tādā vairumā. Pati rakstu grāmatu, taču mana pieeja tam ir savādāka. Vismaz neredzu sapņus par to (cik žēl... būtu smeksīgi
![]() ![]() -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
Tumšie personaži vienmēr rulz man abas smazeņu puslodes tam piekrīt. Nē nu nevar teikt ka 100% piekrīt, bet ir pārsvars.
-------------------- |
aeonseraph |
![]() ![]()
|
...
This post has been edited by aeonseraph: Apr 5 2009, 14:40 |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Skatodies darbus pārņem dīvaina sajūta - labi, vēl ar zīmuli, nu bet nejau ar PILDSPALVU! Ja zīmē ar zīmuli, tad vēl var labot savas kļūdas, tomēr, lai zīmētu ar lodīšu pildspalvām ir jābūt dzelžainiem nerviem un 100% pārliecībai par to ko tu gribi uzzīmēt. Respect.
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:38 |