![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
...
This post has been edited by aeonseraph: Apr 5 2009, 14:40 |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Tu prātā iedomājies ko zīmēt pirms reāli sākt darbu ar zīmuli/pildspalvu?
|
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
...
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Savus pēdējos darbus tu zīmē ar zīmuli un pēctam apstrādā uz PC, vai pa taisno uz PC zīmē?
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Iesku kādreiz iečakot dA viņa w.i.p. darbus, visu izsaka.
-------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
...
aeonseraph |
![]() ![]()
|
...
This post has been edited by aeonseraph: Apr 5 2009, 14:41 |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
hmm jaa crap colection ...NOT!!
-------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Skaisti jo skaisti zīmuļu darbi, patīkams tonējums. Var redzēt agrīno DW III ideju. Tik kautkā pietrūkst kas ar patīkamu krūtažu.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Es..m...kas....Vāks kur var tā zīmēt?
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Ir labi, patīk skicītes, bet jautājums kur pazudi atkal ???
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
NEEEED MOOOAAAARRR!!!!!! xDDD
-------------------- |
aeonseraph |
![]() ![]()
|
...
This post has been edited by aeonseraph: Apr 5 2009, 14:41 |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
Darbs pats par sevi tā pat labi izskatās un tavā vieta es atstātu tā kā ir. Galu galā ja ko vairā iesaistīsi darbā tas būtību nemainis. Neieteiktu tev čakarēt darbus un vilkt viņus garumā radīsies nogurums un ātri vien apniks. Man pat negribās zināt cik tev labu darbu ir iesākti un nepabeigti.
Iespējams saproti par ko runāju. Es izvairītos no nesaskaitāmo detaļu zīmēšanas un atstātu vienkārši un saprotami kā šo smuko meiteni. Bet tas ir tikai mans viedoklis -------------------- |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Meitene ir tīri smuka, tikai deguna-uzacu līnija un tumšais ēnojums rada sajūtu, ka meitenes seja ir ieliekta uz iekšu xD. Bet visā visumā ir labi. Un parādies te biežāk
![]() -------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:02 |