![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Man ļoti patīk krāsas. Pārāk daudz jau viņu nav bet tie tonīši ļoti patīkāmi un, manuprāt, ļoti labi izskatās. ^^
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
![]() eh kā atgādina zanītes draudzeni no draugiem.lv komiksa xD man patīk tērps This post has been edited by Misa: Dec 6 2008, 22:40 -------------------- Nori Nori Nori~ |
aeonseraph |
![]() ![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
...
This post has been edited by aeonseraph: Apr 5 2009, 14:41 |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Tur arī ir tā problēma, iesāk atkal jauna ideja rodās atkal iesāk darbu un tā visu laiku un nevar saprast kā izvairīties no tādas problēmas.
-------------------- |
aeonseraph |
![]() ![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
...
This post has been edited by aeonseraph: Apr 5 2009, 14:41 |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Man iedvesu rada pilnīgi vis, kas ir visapkārt. Mūzika ir tikai viens + no audziems +.
Tev vajag taisīt ātros darbus tas labi ietrenē roku un vel jautrāk ja to visu dara uz viena slāņa(Layer). -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Pēdejais darbs ir vēl nedabīgāks nekā iepriekšējie.
Ķēriens ir zudis,komercializējies (the saddest part is,there isn't profit,is there?),vēljoprojām velc resnas kontūras,vēljoprojām tērps,štrunti,mēsliņi atsver pašu čaru krutuma ziņā. 1. Saka,ka iemīcīts purns,jo deguna,uzacu līnijai kā tādām nevajadzētu būt,jo ja objekts (deguns) tiek izspiests uz āru,tam nevajadzētu būt līniju. Jo tuvāk uz gaismu,jo līnijas ir plānākas,tādēļ maz detailotiem animu chariem gandrīz nav deguna. 2.Nonācām pie secinājuma,ka tam underaged skuķim nav krūškurvja,viņas plaušas labi aizsargā tā augša,plānās krūtis un muskuļu kārta,laikam viss. Skuķis mirs jauns. 3. Kreisā kāja ir lauzta,apakšstilbs vai nu ir stilīga protēze no gumijas,vai arī viņa cenšas nostāvēt uz lauzta kaula. Redzot smīnu sejā,kas nav sāpju savilkts,domāju,ka tā ir protēze. Ļoti labi izgatavota,tā kā īsta. 4. Viduklis ir par garu,vēl izsecinājām,ka gurni sākas līdz ar nabu,meitēnam gurni sākas citā vietā. 5. Poza ir greiza,dynamic stuff vēl nav pa ķērienam. Vēl varētu piekasīties izteiktam lelles vieplim,kas godīgi sakot tracina. You never cease to -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
aeonseraph |
![]()
|
...
This post has been edited by aeonseraph: Apr 5 2009, 14:42 |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
Tas ir rēcīgi, ka tik daudz kritikas, bet visas viņas ir bezjēdzī smieklīgas un stūlbas, sorry, bet tā nu tas ir.
-------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ak vai,piedod,nezināju,ka šis darbs ir WIP. Bet kritiku var dot visiem darbiem,vai ne,neatkarīgi no to pabeigtības?
Konstruktīva vai nē,norādīju uz kļūdām. Nevajag jau d*rst virsū,ka pateicu,ka kaut kas nav kārtībā pret darbu un izrādīju pret to riebumu. Ja esmu aizskāris Tavas jūtas,tad no offence. Kas tas par mākslinieku,kas nespēj paciest kritiku,mēslainu,konstruktīvu,raw form? Pasaki,kā un kāpēc esmu kļūdijies. ![]() Tavus darbus es nesalīdzinu ar savējiem,man nav tādu,ko saukt par darbiem, Tev ir pārāk augsts līmenis. Man būs alerģija no Taviem nākošajiem darbiem,bet līdīšu,kur gribēšu. QUOTE Tas ir rēcīgi, ka tik daudz kritikas, bet visas viņas ir bezjēdzī smieklīgas un stūlbas, sorry, bet tā nu tas ir. Man prieks,ka smieklīgas. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Art, tu lielais ekspert, pirms brauc ar muti paskaties labāk uz saviem darbiem. XD nav jābūt mūziķim, lai dzirdētu, ka kāds dzied šķībi. Torsa (labi, laikam pat visa bezekstremitāšu gabala no kakla līdz kājstarpei) skelets un muskukatūra Tev tiešām ir smagi noklibojuši. salīdzinot ar nesen ieliktajām vecāko skiču kolekcijām... tās bija daudzkārt labākas ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Off-topic
Man būs alerģija no Taviem nākošajiem darbiem,bet līdīšu,kur gribēšu. QUOTE Tas ir rēcīgi, ka tik daudz kritikas, bet visas viņas ir bezjēdzī smieklīgas un stūlbas, sorry, bet tā nu tas ir. Man prieks,ka smieklīgas. ![]() Nwm vari neuztraukties šis trolis man tagad ir pakļautībā. Ja viņs protams negrib uztaisīt pamatīgu drāmu. On-topic. Man liekas ka tai meičai ir pārāk loliconiskas krūtis. Es gan atradu savā jailbait folderī pāris ar tādām, bet nu tas kopumā nav pārāk reālistiski ![]() This post has been edited by Sephy: Dec 7 2008, 23:23 -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol butthurt.
Sephy, kā tu uzdrīksties kompakta izmēra krūtažas nolikt? RAUS PA MUTI. >:U +1 Tenmai. Nav ko paskatiespatsuzsevoties. Pie tam Arta kritika bija baigi normāla, vienīgais varbūt vajadzēja drusku vairāk koncentrēties uz pozitīvo, citādi riebīgi lasīt. Bet tas jau mūsu Arts. Ta jau atkal, man arī nav daudz kas labs, ko piebilst. Tā jau nav slikti, bet man nepatīk (mans viedoklis, to cieni etc.) No anatomijas neko nerubīju, bet galīgi nevaru izdomāt, kā pie velna tādu sejas izteiksmi varētu uztaisīt (atsauc atmiņā home-made lovedolls). Piecas minūtes pie spoguļa šķobījos un rēcu. Un... es nezinu, kā tie svārki tur turās, bet es, kā lepns svārku nēsātājs domāju, ka tā ir superlīme. Bet tas jau sūds. Tomēr galvenais, kas man tiešām nepatīk ir tas, ka viss tik... es nezinu, pompozi, sterili, formāli uztaisīts, ar visu to logo fonā un tā tālāk. Bleh. Bet tā jau tev vienmēr. Anyway, neņem pierē. Galvenais, ka pašam patīk. This post has been edited by Kikyou: Dec 8 2008, 00:31 |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Un... es nezinu, kā tie svārki tur turās, bet es, kā lepns svārku nēsātājs domāju, ka tā ir superlīme. Bet tas jau sūds. ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kā svārku nēsātājs, es saku, ka turēties tie svārki var, taču tie liekas attaisījušies vaļā, tur trūkst kādas savienojošas detaļas. Ja šī detaļa ir izplīsusi, kā tagad liekas, tad tur vajadzēja būt kautkādām tur krokām, bet tas nebūtu smuki.
+1 Tenmai. Nav jābūt Mikelanželo, lai redzētu, ka kaut kas ir garām. Nu jā, tas, ko es piebildīšu ir vien tas, ka tie ceļgali ir visneglītākie kādus es jebkad esmu redzējusi. :3 Mute kā Lovedollam vai jockeram vai nezinu kam, taču cilvēciska toč nav. Smuki toņi. <- Re, Re! Es pateicu kautko labu :3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:00 |