![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
![]() "Britney...want...drive...big... car GRRR!!" P.s. Tas, lai nedomājat, ka esmu pametis šo pasauli pavisam -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nē, ko tu. Bet redzot ShinChan kā pēdējo postotāju, cerēju sagaidīt garāku un asāku lasāmvielu
![]() Britnija man ir bieds, tas tā, lai nebūtu galīgs oftopics. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Kā teiktu mans labs draugs.
Britnija ? Tas takšt ir Lisijs Mužiks ar glābšanas riņķi ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Tagad es zinu, ar ko varēs biedēt mazus bērnus pirms miega! Atliks viņiem Britnijas fotogrāfijas parādīt un pateikt- ja neklausīsiet mani, par Britniju pārvērtīsieties.
Ā jā, par to fanu. Nostījos video. Totāli mentāli nestabils jauneklis. Ja vien tas bija jauneklis. Tā arī nesapratu, XD. ![]() ES tikai nesaprotu, kādēļ viņai ir jāpazemojas tik ļoti un sevi jāapkauno, turpinot darboties ar savu so called "mūziku". Jo viss, ko viņa dara ir tikai pagorās uz skatuves, jo ne mūziku ne vārdus jau viņa pati nesacer. Un, ja agrāk kādam varēja pat likties, ka tur ir ko redzēt, tad tagad pat daudziem, kas agrāk bijuši gandrīz fanu kārtā, paliek baisi. -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Totāli mentāli nestabils jauneklis. ;DDD Britnija vienkārši ir naudas mašīna, that's all. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
![]() "Gļjog (Hit)...ņglob (me)... ļļrjeg (baby)...arjņd (one)...ņgļod (more)...rjgļor (time)" P.s. Pravietisks topiks -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
hhhrmm. liidz action doll trakokreklaa ir jaaspeej aizdomaaties
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
brīžiem mani konkrēti izbesī, ka ja kaut kadus podus nogāž slavens ļautiņš, tad tas ir lielais skandāls. tā arī nesaprotu, ar ko ir stulbāk ka sviesta saiet Britnija par to, ka sviestā saiet kaimiņu tantuks. eh, nav privātās dzīves slavenībām... es pirms gada slikta garīgajā beidzot nošņāpu tik īsus matus ka šobrīd, ko sen biju gribējusi, un sasodīts, visi piesauca Britniju
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Tāpēc ka tas ir vecs holivudas triks.
Ja tevi ir aizmirsuši uztaisi skandālu un tevi atcerēsies, jo arī slikta slava ir slava. (piemirsu kam šitas copyrights piederēja) Tavs honorārs ir = ar tavu popularitāti ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nju skaidra lieta. un tomēr es šaubos vai visi, kas ir dabūjusi sliktu slavu holivudā ir to gribējuši
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nju skaidra lieta. un tomēr es šaubos vai visi, kas ir dabūjusi sliktu slavu holivudā ir to gribējuši ![]() Nē, bet tā ir Holivuda. right? ![]() Zvaigznēm grūta dzīve. ![]() This post has been edited by Ayumi: Mar 26 2008, 18:03 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Britnija taču nav pirmā.
http://uk.youtube.com/watch?v=hRttZAyDqKY http://uk.youtube.com/watch?v=01C4RPEinM4 http://uk.youtube.com/watch?v=DEB7i8bSwNA -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:56 |